Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam mam pytanie

poduszka rogal do spania z jakim wkładem?

Polecane posty

jaką długość i czy warto kupić ?

Gość cure
Jej, to jedna z wielu rzeczy, których żałuję, że nie kupiłam. W ciąży obkładałam się poduszkami, między nogi, brzuch, wszędzie.. a wystarczył by rogal :D Ja musiałabym mieć taką, ile mam wzrostu ;D

najlepsza jest taka dluuuga z wkladem z kulek styropianowych One fajnie sie dopasowuja do pozycji, ktora chcesz przyjac Na allegro to chyba takie cos jak poduszka cebuszka czy jakos rak ja tez nie kupilam i zaluje ale to juz koncowka, wytrzymam ale moja kolezanka ma taka i jest super :)

Gość rogal do spania
moj przydaje sie do karmienia piersia.podkaldam go sobie pod plecy i dziecko na niego klade

Gość mniej czasu trzeba poswiecac
kulki sa do dupy, w miare uzywania poduszki sie sciskają i nie wypelniaja jej wystarc zająco i są puste miejsca, gdzie ejst sama poszewka. Lepsza bedzie jakas pianka, albo cos, co jest w normalnych poduszkach - tylko nie tye durne kulki!!!!

na all znalazłam 2 rodzaje wypełnienia- antyalergiczny mikrogranulat perełkowy i granulat styropianowy ktory będzie lepszy?

ja kupilam rogala juz na poczatku ciazy bo strasznie bolaly mnie plecy a dzieki niemu moglam sie wygodnie ulozyc :) kupilam najdluzszy jaki znalazlam 170cm wlasnie na allegro (firma matex) i moj ma w srodku kulki. owszem, wkurzajace jest ze sie ugniotly i rogal nie jest juz taki jak wczesniej. ale mozna je dokupic i dosypac a wtedy poducha odzyska dawny ksztalt.