Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gohhha676

Pomadki Excellent zmieniające barwę

Polecane posty

Gość Gohhha676

Hej, natknęłam się w necie na taką pokazówkę pomadek, które zmieniają kolor w kontakcie z wargami. Jest np niebieska pomadka, która na ustach z czasem przybiera kolor głębokiego różu. Te pomadki nazywają się Excellent. Próbowałyście kiedyś tych kosmetyków? Jak wrażenia? Zastanawiam się nad kupnem, w sklepie internetowym za 30 zł można kupić, testerka na filmiku bardzo je zachwala i faktycznie fajny efekt u niej widać. http://www.bhclub.pl/Artykuly/Filmy/Pomadki-Excellent

Gość ruda kicia
Wow, nigdy nie słyszałam o takich pomadkach, naprawdę fajne są :-) Tylko mi by takie kolory nie pasowały chyba :-/

Gość pozorna dupa wołowa
fajny bajer i długo się utrzymuje a to rzadkość wśród pomadek

Gość dżordżini armani
moja mama miała taką już dawno jakieś 15 lat temu, niebieską właśnie zmieniającą się na różową

Gość wróbelek w garści
Naprawdę fajnie wygląda to na tej lasce z filmiku, w sumie to od dawna planuję kupić nową pomadkę, ale jakoś nic ciekawego nie mogę znaleźć, denerwuje mnie testowanie pomadek w rossmanie np bo mogę sprawdzić max jedną, potem muszę ścierać z ust żeby nałożyć kolejną. A kolory pomalowane na ręce nie oddają tego co będzie na ustach. Może się szarpnę i kupię tą przez internet, bo przynajmniej widać efekt na modelce i jak dla mnie jest super.

Gość Karolciaaaa903290290
hahah dzisiaj kupiłam taką pomadkę właśnie niebieską w sklepie chińskim, jednak całkiem nieświadomie! myślałam, że to zwykła ochronna bezbarwna pomadka, po wyjsciu ze sklepu i wejsciu do innego w lustrze zobaczyłam, że moje usta są megaróżowe! i nie chce zejść do teraz! naprawde super, a najlepsze jes to, że dałam za nią 2 złote : )))))))))))))))))))))))))))))

Gość gość
jestem uzależniona od tych pomadek!!!! Kocham te kolory i to jakie są po nich moje usta :) kupuję je u mojej kosmetyczki w gabinecie Ingenium w poznaniu. Poleciła mi je własnie pracująca tam pani kosmetolog ze względu na skład i miała w 100% racje, teraz mam mięciutkie usta :) moja ukochana to zielona :) pooolecam!