Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfjafjrrew

Dzieci mnie skrzywdzily, juz stracilam wiare w nie :(

Polecane posty

Gość jfjafjrrew

Syn nie zdal matury w tym roku bedzie poprawial Corka skonczyla zawodowke w tym roku wybrala sie do technikum A mowilam im zeby wszystko zrobily za jednym razem, syn chodzil do technikum i nic? gowno ze tak powiem? ani matury(poza jezykiem polskim) ani egzaminu zawodowego(zdal tylko czesc pisemna). A corka? po zawodowce, teraz juz nie wierze w to ze one cos osiagna, przykre ale prawdziwe. Trzeba wszystko robic w swoim czasie a nie po fakcie. Syn nawet postanowił swoje wyniki z polskiego poprawic (36%pisemny i 40% ustny), nawet dwa przedmioty polski i hiszpański bedzie zdawał na poziomie rozszerzonym , z czego i tak go wyśmiewam bo nie zdal matury w maju, teraz już na to za późno i oczywiście zastanawia się nad wosem(nie wiem nawet co to za przedmiot) i historią, a córka też myśli że po zawodówce poradzi sobie w technikum. Po prostu nie wierzę w swoje dzieci.

to ich zycie i ich sprawa moja corka w tym roku zdaje mature nie wiem co bedzie ale jakos musi sobie poradzic jak nie na maturze to w zyciu..

to, żle ze twoje dzieci nie maja w tobie wsparcia tylko je dołujesz, w końcu Ci uwieżą i zostana bez wykształcenia. powinnas ich mobilizować do działania a nie wysmiewać To nasi najblizsi powinni nas wspierać i w nas wierzyc to dodaje sił

Gość pytam mamy wielodzietne
Ale syn chce poprawic wyniki i to chyba bardzo dobrze, to znaczy, ze cos tam do niego dotarlo, a ty powinnas go wspierac! Ze corka poszla do zawodowki? Skad wiesz, ze po tej zawodowce, moze jeszcze nie dzis, nie jutro, ale za pare lat, nie odniesie oszalamiajacego sukcesu w zawodzie, ktory bedzie wykonywac? Znam takie przypadki. Jako matka powinnas wierzyc w swoje dzieci mimo wszystko.