Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość USGanhajaja

USG 4d czy warto? czy bardzo sie rozni obraz dziecka nic w USG2d?

Polecane posty

Gość USGanhajaja

bo nie wiem czy sie wybrac, bo kosztuje dosc sporo bo 200 zl, a usg w 2d mam robione bezplatnie co 3 tyg

Gość no ile ile waza
ja polecam ,mialam filmik wszytsko ladnie widac no pod warunkiem ze dziecko jest chetne do pokazania sie bo moja tez wypinala pupe :D tak , rozni sie , 4 d u mnie wyszlo tak jakby dziecko sie na zywo widzialo smiala sie , raczkami machala no cos pieknego wiec ja polecam :)

Gość 2024
o super;) to sie wybiore. A moge wiedziec w ktorym tyg ciazy mialas robione?

mnie na 3d wysłała lekarka, bo stwierdziła, że lepiej widać wszystkie narządy. Pamiątka jest fajna, poza tym tam poznałam prawdziwą płeć :) na 2d do samego porodu lekarze się mylili.

Też polecam. Różni się od 2d i to bardzo, też widziałam mojego synka jak na żywo i muszę powiedzieć, że jego twarzyczka w realu niewiele się różniła. Fajna pamiątka bo dostałam 2 płyty (jedna ze zdjeciami, druga z zapisem calego usg), a do tego parę zdjęć. Byłam w 13, 20 i 36 tyg i o ile na te dwa pierwsze warto było iść to na tym trzecim już praktycznie nic nie widziałam bo mały był już obrócony główką do dołu i schowany za kością biodrową.

Gość mamamamaa26
popatrz na you tube - zdjęcia czy filmiki z 4d - i zadecyduj

Gość cure
Ja też robiłam, świetna pamiątka :) I bardzo polecam!

Gość Milena60000
polecam - robilam dzisiaj coreczka ma juz miesiac i jest Bardzo podobna do zdjecia 4d ten sam nosek oczka usta obraz da ci wyobrazenie dziecka naprawde warto super pamiatka a i ty bedziesz mogla juz zobaczyc buzie dzieciatka :D