Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o matko ale się zdenerwowałam

mało nie pobiłam dzisiaj jakiegoś dzieciaka

Polecane posty

wracałam z psem ze spaceru i już byliśmy koło naszego bloku. jest teraz odpust i szedł dzieciak z matką i ten dzieciak rzucił obok mojego psa taką petardą za 10 groszy co dużo hałasu robi. pies zaczął strasznie piszczeć bo się boi więc go spuściłam ze smyczy i pobiegł do klatki, ja się wkurwiłam niemiłosiernie i złapałam tego dzieciora za ręce i zapytałam, czy jest normalny bo mógł zrobić pieskowi krzywdę albo komuś innemu a ta matka jego z ryjem na mnie wyskoczyła. dzieciak nie miał 3 lat tylko z 10 więc chyba kuma że mogło się coś złego stać, matkę też opierdoliłam że nie zwraca uwagi na to co dzieciak robi eh, wkurzyłam sie.

Gość chyba rozszarpałabym gówniarza
a na pewno w tej sytuacji wezwałabym policję

Gość dżordżini armani
takich gówniarzy i ich matki powinno sie od razu utylizować.

nawet o tym nie pomyślałam bo byłam mega wkurwiona.

a tak po prawdzie to gdyby nie jego matka to bym go w pysk strzeliła, serio - taka agresja mi się włączyła :O

Gość kurcze jakby moje dziecko
coś takiego zrobiło to sama bym mu przylała...

Gość szadafga
Wyobrazam sobie jak musialas sie wkurzyc! Sama strzelilabym takiego gowniarza w dupe :O

no a ta jego matka to jeszcze z mordą na mnie, że nic się nie stało i to tylko dziecko. szkoda że w nią ten gówniarz nie rzucił, pewnie wtedy by inaczej mówiła oj mówię Wam dziewczyny, nerwy takie miałam!!

Hodują takie mutanty a za pare lat bedzie gowniarz filmik na yt wrzucał jak podpalił kota pod śmietnikiem :o Boże coza świat..

Gość hgfht
ja bedac na spacerze z psem stalam sie obiektem wyzwisk pierdolnietej mamusi i jej rozwydrzonego bachora szlam sobie z psem na smyczy, widze mamuske gadajaca przez tetfon i jej dziecko ..dziecko zaczelo biec w kierunku mojego psa wiec mu wyraznie powiedzialam aby nie podchodzil bo pies moze ugryzc odeszlam z psem ale widze ze bachor leci za nami z patykiem w reku! znowu krzycze do dziecka aby wrocilo do mamy bo pies nie lubi byc glaskany..bachor malo co sie nie rozryczal i znowu w bieg za nami wiec pies odwrocil sie i szczeknal jak mamuska zaczela drzec jape na mnie ze glowa mala, jeszcze zaczela dzwonic po meza powiedzialam kretynce co o niej mysle i jej bachorze i sie zamknela

Nie dziwię się, ja też nienawidzę petard i najchętniej wsadziłabym je takim szczylom w dupska :O

no mnie ochrzaniła baba, bo pies szczeknął (do swojego kolegi psa po drugiej stronie ulicy co szedł :D). ja rozumiem gdyby się na nią rzucił czy ujadał na nią, to zapytałam czy zna psa który miauczy ;) nie no, psa nie pozwalam głaskać obcym dzieciom ani nie chodzę obok placów zabaw czy szkół.

Angelowa, z całym szacunkiem, ale właściciel ma obowiązek pilnować psa a opiekun ma obowiązek pilnować dzieciaka.

Nie musisz mi tego mówić, bo jestem włascicielem psa i to takiego "nie dotykalskiego". Dlatego moim obowiązkiem jest zapewnić bezpieczeństwo mu jak i otoczeni, dlatego nosi kaganiec. Samo stwierdzenie, ze opiekun jest odpowiedzialny za swoje dziecko, a jakiś dzieciak z nienacka podleci Ci do psa i ten go ugryzie, nie zmieni faktu, że to bedzie Twoja wina. Ucierpi tez na tym pies bedac potem na obserwacji weterynaryjnej nie mowiac o kosztach leczenia dziecka. WIna zawsze przy pogryzieniu lezy po stronie wlasciciela i ten powinien maksymalnie zabezpieczyc sie i pupila przed przykrymi sytuacjami. Nie mialabym na to poprostu nerwow, jak i dorosły potrafił z nienacka mojego psa za łeb złapać nie wiedziec po co i dlaczego :o