Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Latajaca stokrotka

Czy to mozliwe ze moja mama mnie nie chce?

Polecane posty

Gość Latajaca stokrotka

Zawsze byla dobra matka, a ja dobra corka. Oddalabym za nia zycie, a ona za mnie, kiedys.... Od kiedy sie dowiedziala ze chce zalozyc sobie rodzine znienawidzila mojego chlopaka, odrzuca jego prosby o zgode i odrzuca tez mnie. Wyzywa go od niedorajdow zyciowych tylko dlatego ze nie jest super bogaty, mi tez powiedziala ze zaluje ze mnie urodzila. Zerwala ze mna kontakt, tylko pieniadze sie zgadza ode mnie wziasc, a tak to sie nie odzywa. Dodam ze chlopak jest niewinny, jest fantastycznym ipracowitym chlopakiem i bedzie dobrym mezem i ojcem. Powiedziala ze nie przepisze mi testamentu bo ona "na obcych chlopów nie będzie robila". Dlaczego ona mi to robi?

Gość Latajaca stokrotka
Nikt mi nic nie powie?

Gość autorko, ale
moze ona sie kocha w Twoim chłopaku? :p masz ojca???

Gość powiedz wiec
czy ten przyszly maz ma mieszkanie, samochod i stala prace? bo to sa naprawde minimalne wymagania dla glowy rodziny.

Jest zła daj jej troche czasu, czasem powiemy cos bez przemyślenia jak człowieka cos bardzo zaskoczy, a potem załujemy, daj jej ochłonąć, ile masz lat ?

Gość Latajaca stokrotka
Stara rura jestem, grubo po trydziestce. FInansowo nie jest zle, damy rade. On zawsze pracowal, ja tez. Pewnie ze sie nie przelewa, ale z glodu nie padniemy na pewno.

Daj mamie troche czasu widac chciala miec Ciebie tylko dla siebie, nie oglądaj się ułóż sobie zycie z chłopakiem, w koncu kiedys trzeba :) a mamie minie tylko musi troche wody upłynąć...

Gość Latajaca stokrotka
Tylko ze to juz od lat tak trwa, nie wiem czy jej przejdzie. Jestem tez na nia zla ze mi odebrala tyle lat matka i o co? O glupia fochę!

Hm... moze myslala ze zawsze bedziesz z nią czasem rodzice by tak chcieli zeby sie nimi zawsze opiekować, moja mama tez tak próbuje ciagle sie czepia to jej chlopak jeden nie pasowal potem drugi az w koncu powiedzialam moje zycie ja wybiore, i bedzie tak jak ja bede chciala. No i w koncu dala sobie spokoj, czasem mi dobryza złośliwie, ale wiem ze kocha, Twoja tez Cie kocha ale próbuje postawic na swoim. Rodzice bywają tacy zaborczy. Ale nei oznacza to ZE CIE NIE KOCHA PAMIĘTAJ !