Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BZZZZZZZZZZZ

jestem beznadziejna...

Polecane posty

Gość BZZZZZZZZZZZ

bylam wczoraj na weselu, zaprosilam faceta, ktorego znam od 2 lat tylko rozmow tel. poznalismy sie na czacie...pomimo iz malo wypilam to zlapalam jakiegos mega dola, w ogole sie nie bawilismy i w ostatecznosci po 21 juz nas tam nie bylo...w sumie znalam tylko jedna osobe i towarzystwo jakies dretwe, nawet nie bylo za bardzo sie do kogo odezwac... najgorsze jest jednak to, co bylo potem...mielismy pokoj dwuosobowy z szeroki lozkiem. caly czas byla gatka, ze ja spie na jednym brzegu, a on na drugim. oczywiscie wyszlo co innego i spalismy razem...mam okres wiec do stosunku nie doszlo ale 5 razy odbylismy "imitacje "stosunku, tzn on ocieral sie o mnie albo ja o niego, bylismy tylko w majtkach...on szczytowal, ja niekoniecznie... mam teraz wyrzuty sumienia. nie jestem gowniara, zblizam sie do 30 a zachowalam sie jak napalona smarkula:/ odwiozl mnie potem do domu i zanim wrocil do siebie, dzwonil 2 razy. chyba mu sie to wszystko podobalo, a ja zdaje sie wyszlam na latwa...:(

Gość a ja nie wiem....
seksu nie bylo wiec wyluzuj, co innego jakbys dala mu duspska

Gość BZZZZZZZZZZZ
gdyby nie to, ze mam okres pewnie by do tego doszlo:/ wczesniej widzielismy sie tylko raz, tj w piatek...

Gość zyhbfytg34
"on ocieral sie o mnie albo ja o niego" looool musiało to śmiesznie wyglądać... oboje macie po 30 lat? :D

Gość BZZZZZZZZZZZ
coralic a co cie tak rozbawilo?

Gość szz
To nic strasznego, zwlaszcza ze dlugo sie znacie.

Gość purpura_to_moj_płaszcz
mnie też to ocieranie rozbawiło:D:D:D Poza tym jesteście dorośli i chyba możecie uprawiać seks?

Gość BZZZZZZZZZZZ
znamy sie ponad 2 lata, ale tylko z romow (nawet po kilkanascie razy dziennie)on chcial sie spotkac juz dawno, tylko ja zwlekalam. jak napislam wyzej widzielismy sie przed weselem tylko raz. nie wiem czy moge, ze "sie znamy" i dlatego jest mi glupio

Gość BZZZZZZZZZZZ
* powiedziec

Gość a ja nie wiem....
koles jest wartosciowy, nie zgwalcil cie, nie wykorzystal, a przeciez mogl korzystajac z tego ze ejstes pijana, ja nie widze powodu zebys miala sie źle czuc

nie martw sie to on powinien sie zastanawiać czy ma jeszcze u Ciebie jakieś szanse (ocierał sie i szczytował)

Gość BZZZZZZZZZZZ
facet jest na prawde w porzadku. wiem, ze telefonicznie mozna wiele rzeczy wkrecic, ale po tych ponad dwoch latach czestych rozmow i zwierzania sie ze swoich problemow itp. mysle, ze nie przesadze, jesli tak napisze. w piatek nawet nie odwazyl sie mnie pocalowac, a tu w sobote takie cos...