Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuszkuaaa

01.09.1939, 17.09.1939, 10.04.2010 !!!!!!!!

Polecane posty

Gość anuszkuaaa

Ciekawe, że o tych rocznicach podanych w temacie Polacy nie chcą pamietać ale o 11.09.2001 co jest datą historyczną tylko dla Amerykanów to pamiętają bardzo bardzo bardzo.... Ktoś mi wytłumaczy ten fenomen ????

Gość datą historyczną tylko
dla Amerykanów? A wojna w Afganistanie, która de facto wtedy się zacząła i w której ginęli Polacy i do dziś zresztą giną to nie jest nic "historycznego"?

Gość anuszkuaaa
"datą historyczną tylko" a za kogo giną Polacy w Afganistanie???? Chyba nie za Polskę prawda??

Nie pytam, czy misja Polski w Afganistanie Ci się podoba, bo to bez znaczenia. Ta misja jest faktem i jest obok misji w Iraku największą misją polskiego wojska ostatnich lat. Jeśli dla Ciebie wojna, w której bierze udzial dany kraj nie jest wydarzeniem historycznym, to nie wiem co nim jest.

A za kogo ginęli 10.04.2010?

Gość ptasiek nastroszony
najgorsze ze Im sie podobnie jak podczas 2 wojny św. wydaje ze gina za Polskę. wtedy tez najlepsze najlepiej uzbrojone i wyszkolone wojsko Andersa , Maczka walczylo za wolnosc wasza i Nasza a sie okazalo ze tylko za wasza. historia choc inna w formie ma tresc podobna, tylko My jak zwykle mamy morze a wszyscy inni maja ryby

Gość chilerna dykcja ite inne
nie chcemy pamiętać smutych faktów z historii , a 11 września nie był smutnym faktem , co nas obchodzi USA która ma w doopie POlske?

Gość jeżeliiiiiiii
ale jakoś o tych złotych żniwach czyli mordowani żydów przez polaków podczas eksterminacji, co też było smutnym faktem zaprawdę, to jednak chcemy pamiętać ??

Gość 5 cm per sec
wiem dlaczego, ponieważ 11.09.2001 to coś, co widzieli w telewizji, a tamtych na żywo nie mogli oglądać

Gość ja pierdzielęe
katastrofę smoleńską też oglądaliśmy niemalże na żywo.....