Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osiemnascie

osiemnaste urodziny

Polecane posty

Gość osiemnascie

co waszym zdaniem najlepiej serwowac gosciom na osiemnaste ur? mowie tu o imprezie dla znajomych, nie zadnym rodzinnym spotkaniu xd impreze robie na wynajetej sali ale zadnego kateringu tam nie ma, musze zorganizowac to we wlasnym zakresie. myslalam nad zrobieniem w domu salatek i na miejscu wiekszego i roznorodniejszego grilla. macie jakies inne pomysly?

Gość szz
dobry masz pomysł, na grila polecam oprócz tradycyjnej kiebłasy i karkówki szaszłyki albo nadziewane papryki. Poza grilem to chipsy albo nachos z dobrym dipem, moze tez małe kanapeczki albo koreczki, dobre do zagrzyzienia wódki

Gość kto wie co by bylo g
gril to super pomysł, ja 18 mialam tematyczną, Sur le pont d'avignon, francuska kuchnia, ty możesz zrobić kuchnię grillową, goście będą zadowoleni

Gość osiemnascie
no salatki przeciez wymienilam. nie chce serwowac jakichs kotletow i ziemniakow tylko cos innego i zeby ludziiom tez smakowalo i sie najedli

Gość osiemnascie
a no wlasnie a co myslicie o 18 tematycznych?bo ja jakos w ogole do tego przekonana nie jestem....

moi byli zadowoleni, chodzi tu o tematykę jedzenia i wystroju sali, a nie rozkazów, żeby goście się jakoś specjalnie ubrali :D możesz zrobić ziemniaki z grila, za którymi ja osobiście przepadam jamii :)

Gość osiemnascie
ziemniaki sa bardzo dobre.mozna zrobic tez chrupiace piersi kurczaka-zajebiste.ale mi teraz chodzi o to ze np wszyscy goscie maja przyjsc ubrani w stylu lat jakichs tam,taka troche chyba lipa z tym....

no, w tym sensie masz racje, takie wymuszanie nie jest w ogóle fajne