Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nestea......

Od ktorego tygodnia ciuchy ciążowe?

Polecane posty

Gość nestea......

bo ja jestem w 9 tyg. i obdow pasa już mi się zwiększył o jeden rozmiar i niedługo już się nie dopnę w żadne jeasny :( (bo wiekszosc mam takich dopasowanych)

Gość to sie wyprowadz i olej ich
moja droga to jest sprawa niesamowicie indywidualna. Jedne juz w 10 tygodniu rosna, inne kobiety maja ledwo widoczne brzuchy w 20 tygodniu. Nie ma reguły

ja ciążowe spodnie kupiłam sobie po 25 tyg ciąży, teraz jestem w 32 tyg i nadal noszę część koszulek sprzed ciąży i dokupiłam dwie typowo ciążowe. ale to sprawa indywidualna, każda kobieta "powiększa" się inaczej i w różnym czasie

Nestea dokładnie .. nie próbuj wpasować się w jakieś "książkowe" standarty.. kazda ciaza jest inna.. Ty masz czuc sie dobrze i komfortowo i tyle :) Ja juz przymierzam sie do zakupu, tyle , ze ja nie nosze jeasnów na codzien i teraz mam ochote tylko ciazowe sobe sprawic ;)

Gość zacznij nosic wtedy
kiedy w normalnych ciuchach będzie Ci niewygodnie i będą uciskały brzuch... a w którym tygodniu to nastapi to chyba raczej nie ma znaczenia...

Gość Smarkatta
ja zaczelam jakos w 22 tygodniu, jak w normalnych mi zaczelo byc ciasno

Gość ja dzis zalozylam pierwszy raz
Bo w jeansach nieciazowych mi ciut ciasno... 21 tc.

Gość ja nosiłam od kiedy się
dowiedziałam. Na początek wkładałam sobie poduszeczkę. Wyłudzałam w ten sposób miejsce w autobusie i pierwszeństwo w kolejkach w marketach :)