Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malina z żurawiną

Straszny trądzik w ciąży :(

Polecane posty

Gość Malina z żurawiną

Dziewczyny nie wiem już co robić.. Nigdy jako nastolatka nie miałam problemów z cerą, nie musiałam używać żadnych specyfików- toników , kremów jak rówieśnicy. Sporadycznie jakis wyprysk i nic więcej. To co się dzieje teraz ze mną przechodzi wszelkie pojęcie ( 13 tc) :( Mam obsypaną CAŁA twarz z ogromna iloscia na brodzie i bokach twarzy.. zreszta calosc :/ A dekolt i ramiona wygladaja nieprawdopodobnie wręcz :( Co moze mi pomóc? Ja nie mam pojecia nawet po jaki komsmetyk sięgnąć bo jak pisałam nigdy to nie był mój problem :( Może sa jakies specjalne kosmetyki dla ciezarnych na to?

Gość tak pytam moze wiecieee
tez mam ten sam problem :(

Mam to samo. Najbardziej broda, dekold i plecy. Masakra. Generalnie trzeba przeczekać. Byłam u dwóch dermatologów i lipa. Oststanio babeczka przepisała mi krem Skinoren, ale w ogóle nie pomaga. Staraj się nie drapać i nie wyciskać, żebyś nie miała śladów. Pozdrawiam

Gość a czy sprawdzałyście sobie
poziom TSH? jeśli nie, to sprawdźcie koniecznie nieprawidłowa praca tarczycy może być tego powodem

Gość pytam moze ktos powie :)
ja mam tarczyce w normie, badalam, lekarz mi powiedzial, ze to burza hormonow w ciazy, ze to normalne i ze w koncu minie, ale jak wytrzymac do tego czasu nim minie?!?