Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zimnenogi

Rolki

Polecane posty

heh to podpinaj sie:-) jak Ci idzie jazda,długo juz sobie śmigasz. No ale przeciez jak lubisz jezdzic na łyzwach to w lecie czemu nie smigasz piruetów na roleczkach?

jeżdże tylko w zimie i to jak dobrze pomrozi. a na rolkach to jednak nie to samo, chyba że już nie pamiętam :classic_cool:

Kurde ja raz byłam na łyżwach,ale właśnie coś mi nie idzie. Na rolkach od tego roku zaczęłam dopiero. strasznie mi się spodobało. Ale najgorsze jest to,ze ja bardzo chce jeździć a się boje upadku:-/

Gość vivi an
Ja śmigam:)

Ja jeżdżę. Kiedyś byłam koksem na skejtparku. Teraz tylko mknę ulicami. :classic_cool:

vivi-długo? I jak Ci idzie? Warczypies- no ja wiem ,ze upadac tez trzeba umiec;-) tylko ja mam za bardzo bujną wyobraznie izaraz pisze sobie sama te najgorsze scenariusze. typu "rozkwaszona twarz,powybijane zęby":D:D Ale chyba to juz faktycznie trzeba by penie było szybko zasówac ,zeby do tego stopnia??

A z kąd jesteście? i macie jakies fajne ulubione miejsca gdzie jezdzicie? ja jestem z krk i fajnie sie smiga w Parku Jordana i na błoniach:-) Kurde specjalnie tam jeżdżę:D

Gość vivi an
Ja odkryłam rolki w wieku lat 30 ,hehe,jezdzi mi sie super,zaliczyłam 1bolesny upadek na pupe i teraz juz jezdze bezwypadkowo:)

vivi an.to czyli wiekowo nie mam się co martwic;-)? Bo jak widze,ze juz takie małe dzieci zasówają to troche głupio sie czuje w tych ochraniaczach i trzesączych nogach:D Super.No każdy właśnie mi mówi. jak się nie wy-imasz to się nie nauczysz jeździć.:D

Gość vivi an
warczy,jestes z pozania::P

a no tak zapomniałam Ty zasuwasz na łyżwach. No w sumie fajnie bo w lecie na lodowisku ,w zimie na lodowisku. A na rolkach w zimie juz nie posmigasz.

Gość vivi an
Ja jezdze bez ochraniaczy,ale za to wybieram gładkie tafle hihi

Gość Khattee28
Tez zaczelam jazde w tym roku i mam 28 lat. Najpierw jezdzil synek a potem ja sobie kupilam, co prawda jezdzilam tylko przez wakacje bo teraz to roznie z pogoda i obowiazkow wiecej.

Gość vivi an
Rowniez jezdze tylko w lato,najlepsza pora ,a zabawa przednia,odmładza o 10 lat :)

vivi an. hehe Szkoda,ze to tylko sport na cipłe dni.Bo ja sie w rolkach zakochałam i mogla bym tak jezdzic przez cały rok:-) Chociaz w zimie tez mozna 9jak nie ma sniegu):-)

Khattee28 Moja córka ma 4 latka i tez jej załozyłam rolki.śmieszni wygląda na tych rolkach ale daje rade Bardziej na nich chodzi niz jezdzi ale liczy sie chęc:D:D