Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość msna

brak mi sil...co mam z nim zrobic, jak mu wytlumaczyc

Polecane posty

Gość msna

wiec...jestem swieza mezatka, ale nie moge mu ufac co do alkoholu tzn.piwa...dzisiaj bylam w pracy 12 godzin on obiecal mi ze wypije 2 piwka przez caly dzien , a po przyjezdzie do domu widze po jego oczach ze przynajmniej 5 bylo i tak co wekend...w tyg po 1-2 piwka codziennie pije, nie potrafie mu odpuscic z tym bo ja akurat nie lubie alkoholu........powiedzialam mu dzisiaj , ze mam dosc, ze do konca naszego zwiazku nie zostalo dlugo bo ja tego dalej nie bede akceptowac i ze jak nie on to znajde innego ,tego kwatu to pol swiatu....juz sama nie wiem co mam robic

Gość msna
dodam ze jego ojciec jest alkoholikiem , on twierdzi ze nie popelni tego bledu co ojciec, ze po prostu lubi piwo

Gość mimi w czapce
przykro mi to pisać ale ja zakończyłam 6 letni związek właśnie z powodu piw godzinach, rka. Najpierw było jak u ciebie ale potem niestety wracał z pracy ok 21.00-22.00 tak pijany że prawie się czołgał, do tego awantury, rzyganie w łóżku i zaczął mu się włączać agresor. Także sorry ale z alkoholikiem nie wygrasz dopóki sam nie zechce przestać.

Gość pan klepka
a przed slubem pewnie nie pil? :)

Gość msna
pil ale nie tak czesto, teraz sie tlumaczy ze jest goraco i dlatego no i jego wszyscy koledzi ktorzy przyjezdzaja na wekend piwkuja tylko niektorzy npotrafia odmowic

Gość Ewwwwka
czlowiek ktory CODZIENNIE pije 2 piwka jest juz uzalezniony. Nie wyobrazam sobie zycia z facetem ktory codziennie MUSI sobie cos wypic, chocby to było jedno piwko

Gość mimi w czapce
pitu, pitu! to nałóg, niech się leczy albo won chyba że jesteś matka teresa i lubicz się męczyć

Gość Kreolka:)
Mam to samo. Mój mi mówi ze po prostu ja lubie herbatke, a on piwko..

Gość msna
kreolka mi tez tak mowi..ze lubi piwko i ze po 1-2 nic mu nie bedzie jak wypije codziennie, a jak na to reagujesz??

Alkoholik zawsze znajdzie jakieś wytłumaczenie dla swojego nałogu a po za tym czy nie przeszkadza Ci pójście do łóżka z kolesiem śmierdzącym piwskiem?

Gość takie tam duperele
Twój mąż jest alkoholikiem :( Niestety, tego nie zmienisz. I Twoja miłość tego nie zmieni. I dzieci tego nie zmienią. Tylko on może sam powiedzieć sobie "basta" ale czy chce? Szkoda mi Ciebie bo chyba wiesz dobrze jakie koszmarne życie czeka Cię u boku pijaka? :(

Gość yeroq
niech idzie po wszywke,serio...jest alkoholikiem

Gość anusiaanusia
ja sie zwiazłam z facetem, który chciał mi dac gwiazdke z nieba a nie był w stanie dac normalnego życia. tez pił piwo, bo lubił a jak wypił to nic nie miało znaczenia zmarnował mi kilka lat uciekaj dziewczyno