Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona Pietruszka_

Wierzyc czy nie?

Polecane posty

Gość Zielona Pietruszka_
thanks;)

Wytłumacz to tak, że to była Twoja newralgiczna reakcja na to, że na konto zagląda i dalej je ma, mimo że deklaruje Ci nie wiadomo co ;) Poczuje że Ci na nim w jakiś sposób zależy i nie będzie zimno... I nie będzie myślał że nawiedzona, tylko że zazdrosna ;) Niestety... Czasem słuchanie koleżanek się skończy źle. Nieraz lepiej potrafi doradzić obca osoba. Mi moje koleżanki chciały zrobić takie świństwo, że ho... Aż szkoda opowiadać, bo mi dalej przykro. Oczywiście to już byłe koleżanki ;) A tak w ogóle to ile masz latek? :) Ja 'jeszcze' 26 :P

Gość Zielona Pietruszka_
mam 24. to jest fajna kolezanka, lubie ja, ale czasem wydaje mi sie ze poniewaz ona nikogo teraz nie ma to jakos chce zebym ja tez nie miala... A sama bierze pod uwage duuzo gorszych facetow, no naprawde takich byle jakich... a mowi ze nie jest zdesperowana, ostatnio nawet z zonatym byla na randce!"!"

Gość Zielona Pietruszka_
Jezeli po tym co odwalilam sie nie wykruszy to bedzie znaczylo ze mu zalezy naprawde. co myslisz zeby zrobic taki maly test? powiem mu ze min przez 3 msc do lozka z nim nie pojde....jak go to zniecheci...to znaczy ze mu tylko o lozko chodzi. moze byc?:)

Ehh... z żonatym :o Test może być, ja mojemu też robiłam :) Zostawałam u niego na noc na początku (wiadomo że nie przy pierwszych randkach, później trochę :P), spaliśmy w jednym łóżku, ale do niczego nie dochodziło i niczego nie próbował oprócz przytulania się i całowania (przez 2 miesiące) więc uznałam że co jak co, ale gdyby mu chodziło o seks to okazji by miał mnóstwo :) Ale może nie wal mu z grubej rury nagle z tym, tylko jak rozmowa zejdzie na tematy seksu, to w miłej, 'żartobliwej' formie mu coś takiego powiedz i zobacz reakcję :) Idę spać, dobranoc :*

Gość Zielona Pietruszka_
Cziki ale slodziutko mialas ze swoim chlopakiem, miodek. Tez bym chciala takiego poznac....achh P.S wczoraj sie pospalam czy uwazasz ze on jest podejrzany skoro mowi ze sie we mnie zakochuje, po drugier randce? troche dziwne, czyz nie?

No to jest dziwne, bo nie wydaje mi się żeby zakochanie przychodziło tak szybko... I miałabym obawy czy to nie jest taki lep na Ciebie z jego strony, żeby zdobyć :/ Wiadomo, to słodkie i miłe i w ogóle, ale się włącza czerwona lampka w głowie w takiej sytuacji. Trzeba poczekać i zobaczyć co będzie dalej. Dzisiaj się odzywa coś? Pooglądać trzeba profile na nk i na fb pod kątem koleżanek którym słodzi albo które słodzą jemu ;) A mój - niby słodko, ale on znowu nie jest wylewny wcale a wcale ;) Komplement rzuci raz na ruski rok, i nie nadużywa 'kocham', jak to mówi - po pierwsze powinnam wiedzieć że mnie kocha, a po drugie żeby mi się nie przejadło. Ale brakuje mi czasem wyznań :P

Gość Kamilliam
cziki, dobrze Cie rozumiem, bo my kobiety potrzebujemy slow, chcemy slyszec Kocham, jestes piekna, cudownie pachna Twoje wlosy, masz taki ladny usmiech... no coz, z reguly faceci wola okazywac uczucia poprzez CZYNY nie SLOWA, tak maja...dla nich to jest ok. choc sa tez wyjatki, ale to sa wyjatki, faceci chca byc cool. Co do mojej sprawy.... niby, powtarzam niby dzis ma urodziny, nie widzialam dowodu wiec wiesz. to pozyczylam mu wszystkiego dobrego. On podziekowal, i poprosil o sexy zdjecie jako prezent! wiesz czym to pachnie, chyba mu wlasnie o to chodzi, a nie o wielki zwiazek i milosc!!! tak mi intuicja mowi, ze nie zalezy mu na mnie tak jak mowi... nie wiem tak czuje.

Wiesz na początku to coś umiał z siebie wydusić, ale po 1,5 roku wspólnego mieszkania to wiadomo, ma na codzień i nie docenia cholera jedna :P A w jaki sposób o zdjęcie poprosił? Bardziej żartobliwy czy taki wiesz.. albo wyslesz albo nara? Pachnie to w sumie średnio, bo po krótkiej znajomości się tak nie robi, ale może chce wybadać Twoje podejście do rozmawiania o seksie? Mogłaś odpowiedzieć że wszystko w swoim czasie i na taki rarytas to sobie musi zasłużyć ;) Szczerze mówiąc to ja z mendą dość szybko rozmawialiśmy o takich tematach (bez czynów), i to było tak dość.. miłe, podniecające, prowadzące w końcu do wiadomo czego po tych 3 miesiącach, ale nie na zasadzie wyślij zrób zdjęcie, ale co na nas działa itp. Bo o tym trzeba też umieć rozmawiać. Ale gdyby po 2 spotkaniach mnie o seksi zdjęcie poprosił tak na serio-serio, wyśmałabym, albo wysłała zdjęcie zrobione w paint z napisem seksi zdjęcie ;) Przy czym - intuicja jest ważna. Nie skreślaj go całkowicie, ale obserwuj... i to dobrze obserwuj. Popatrzyłaś na to nk i fb?

Gość Zielona Pietruszka_
...

Gość Zielona Pietruszka_
nie patrzylam, bo ja nie mam fb serio....skasowalam. On sie dopomina o to zdjecie wiec mysle ze na serio chce dostac.... kurcze wkurza mnie to! raczej nie o takiego faceta mi chodzi, ale wiesz czuje sie samotna i chcialabym sie do kogos przytulic, wiesz chyba nie zawsze musi byc to wielka milosc! Dalej czekam na swoja druga polowke pomaranczy:) i sie doczekac nie moge......

Gość pytanieh9h9999
jesteś dziwna

Gość Zielona Pietruszka_
a niby czemu? dlatego ze nie jestem taka jak Ty??

O, co to to nie... Jak się dopomina to nie ma co się nim interesować... Chyba jednak taki lovelas cacanova, który na słodkie teksty laski wyrywa... Nie daj się i nie bądź jedną z nich. Lepiej trochę poczekać, niż zadowolić się byle kim a potem cierpieć. Lepiej sobie tego oszczędzić i czekać w spokoju ducha na tę drugą połówkę pomarańczy, bo czekanie w depresji może sprawić że Cię ominie ;) Znam ten stan, też tak miała m nieraz w swoim życiu... I zrobiłam kilka głupot których w pewien sposób żałuję, mówi się trudno... Po prostu czasem jest ciężko wytrzymać, a każdy potrzebuje kogoś do kogo się może przytulić i wiedzieć że JEST dla Ciebie :) Nieraz mi się zdarzyło pomyśleć że się nie doczekam, ale nie traciłam na to nadziei i się opłaciło - i życzę Ci żeby Ciebie też szczęście spotkało z kimś dobrym, a nie internetowym zaliczaczem ;)

Gość Zielona Pietruszka_
Cziki, mowie Ci az mi sie lzy w oczach zakracily....wzruszylo mnie to co powiedzialas.... w glebi serca to czuje, wiem ze warto zaufac losowi i nie szukac szczescia na sile. facet jest dziwny...wogole jakis pusty. Nie czulam z nim polaczenia duchowego, wiesz o co chodzi, ani szybkiego bicia serca. poprostu juz brak mi drugiej osoby, to wszystko. Ale madrze to powiedzialas bycie z niewlasciwa osoba z niewlasciwych powodow moze sie skonczyc zburzeniem spokoju wewenetrzego!!!! Ciesze sie ze Ty bylas wytrwala i wkoncu spotkalo Cie szczescie. ehh, mam nadzieje ze i mnie cos milego w milosci spotka, bo do tej pory bylo ciezko, nie mialam szczescia za bardzo :(:(:(

Gość Zielona Pietruszka_
Cziki!!! czyz to nie Paulo Coello, Wojownik Swiatla?? Kurcze to moj ULUBIONY PISARZ:) wlasnie czytal Aleph, najnowsza powiesc! wlasciewie wszystkie jego powiesci przeczytalam: Bride itp

Płacz płacz, ale nad tym facetem, że mu taki skarb jak Ty koło nosa przeleciał i zwiał ;) Jest dobre porównanie, z demotów chyba niedawnych - że zamiast księcia się stajenny trafił, i tu chyba tak było, ale ważne że się na nim poznałaś :) Trzeba wiele ropuch pocałować zanim się na księcia trafi :P Ja jak sobie pomyślę z jakimi indywiduami się spotykałam w swoim życiu, to mi się też chce płakać, ale ze śmiechu bardziej, i że jeszcze mi się zdarzało żałować że nie wyszło :D To były takie nieszczęścia że Boże uchowaj, a z jednym się omal ślubem nie skończyło, wolę nie myśleć co by się działo, już pewnie bym rozwódką była ;) Tymczasowy brak szczęścia się zawsze odwraca, nieważne co ludzie mówią (i co niektórzy tu piszą). Przecież jak nie może być gorzej, to może być tylko lepiej, nie? :) A o lovelasie zapomnij i skasuj numer, nie warto się z takim zadawać ZZ - zaliczyć zapomnieć, oni w ten sposób postępują :o I to zwykle tacy co mają konto na portalach 'od zawsze' i łowią wszystkie świeżynki ;) Dużo ciepła przesyłam, chociaż u mnie ziiiimno jak cholera straszna :)

To nie Coelho, znalazłam gdzieś w necie jak ludzie jego aforyzmy naśladują ;) Ja raczej fantasy albo kryminały, z Coelha czytałam tylko Pielgrzyma ;) Jak dla mnie jest za bardzo pompatyczny i pisze oczywiste oczywistości :P Pratchetta uwielbiam, Piekarę, Deavera :D Ogólnie wszystko co fantasy, straszne, horrorowate i dużo rozlewu krwi :P

Gość Zielona Pietruszka_
Przesylam Ci duzoo pozytywnej usmiechnietej energii, dzieki za dobre slowo:)

Gość Zielona Pietruszka_
P.S kurcze mam nadzieje ze mnie bezproblemowo zostawi w spokoju, i nie bedzie sie narzucal. Masz racje teraz to widze on musi siedziec w tym internecie od wiekow i klamie jak z nut! cos mi to mowi

Czytałam kroniki wampirów, dobre dobre ;) Ale nie wszystkie, bo mi kasy brak na książki :P A bibliotek nie lubię i zawsze przetrzymuję, zapominam oddać ;) Teraz Malowanego człowieka czytam, ciekawe bardzo :) Pietruszka, dodaję temat do ulubionych, jak coś to pisz - albo tu albo na maila, mam taki jak nick, poczta na o2 ;)

Myślę że jak przestaniesz mu odpisywać to po paru dniach, góra po tygodniu sobie da spokój ;) No chyba że przez pół roku nie da, co będzie oznaczało że źle go oceniłyśmy, ale w to bardzo wątpię ;)

Lecę spać, bo do pracy zaśpię i będę jak zombie totalnie, dlaczego mnie tak pokarało i muszę na 7 chodzić, kiedy ja nocny marek :( Dobranoc 👄

Gość Zielona Pietruszka_
Cziki, wlasnie testuje majla:P mam nadzieje ze doszlo. wydaje mi sie ze bedzie okay, ze po tygodni da sobie spokoj.

Gość Zielona Pietruszka_
Spij slodziutko papapapa :)