Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maniek36

Pomozcie . Alimenty

Polecane posty

Witam . Mam 20 lat i ide na studia zarzadzania i inzynierii produkcji . Moi rodzice juz nie sa ze soba od 2 lat . Rozwiedli sie.Moja mam nie pracuje a moj tata tak. Ale chce zebym ja i moj brat zalozyli mu alimenty . Ma oczywiscie nowa kobiete ktora ciagle liczy na kase i to przez nia to wszystko . Potrzebuje pomocy . Ile 2 studentow moze dostac tych alimentow? . Student na studiach zaocznych ? oczywiscie chce stwierdzic ze mam wynajete mieszkanie i bede mieszkal z 2 znajomymi . Nie wiem co mam zrobic . troszke bedzie mnie to kosztowac zdaje sobie z tego sprawe ale chce uciec od tych ludzi bo juz nie mam sily

OCzywscie ma na reke 3000 tysiace zlotych . A ta jego kobieta rowniez zarabia . Pomozcie . Czy znalezliscie sie w takiej sytuacji?

Gość moonbootica-ona
po pierwsze-lepiej jakbys poszedl na dzienne bo na zaocznych mozesz pracowac. po drugie-dostaniesz max.600zł w polskich realiach. jej zarobki nic tu nie wnosza. po trzecie-zbieraj paragony i fv,by przedstawic w sadzie ile kosztuje utrzymanie. a nie chcesz isc do pracy skoro studiujesz zaocznie?