Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła bratowa

mój spór o pięterko

Polecane posty

Gość zła bratowa

Mieszkam na pietrze z młodszym bratem. (dwa pokoje, kucnia i łazienka. Piętro n9iżej mieszkaja moi rodzice i dziade. (dwie sypialnie i pokój goscinny. W suterenie mamy jeszcze pokój. Moja bratowa i brat maja dwoje dzieci mieszkaja obok w budynku biurowo magazynowym. Maja jeden duzy pokój, kuchnie i łazienkę. Oni chca żebym ja sie wyprowadziła do ich budynku, mój brat do sutereny a oni wtedy zajęliby to pięterko. Mnie sie to nie uśmiecha. Nie chce sama mieszkac jedna w oddzielnym wielki budynku bo sie boję. nie chce mieszkac w suterenie bo musiałabym dzielić łazienke z dziadkiem, który robi gdzie popadnie. Teraz wyglada na to ze jestem zła bratową i ich krzywdzę. A jest jeszcze jeden powód. Moja bratowa załszła w pierwsza ciąże przed matura, bo w jej rodzinie jest taka mentalność, ze kobiety nie musza sie za bardzo kształcic chodzic do pracy itp, ale powinny zajc po szkole średniej w ciążę. Zastanawiam sie czy nie jest tak, ze ta pierwsza ciąża miała przyspieszyc ślub, a druga załatwic mieszkanie. Oczywiście sie moge mylić. Dodac nalezy, ze mój brat ma przejąc firmę, a teraz wygląda że potrzebyja jeszcze tego domu

hahaha.I ty sie tym przejmujesz? to ze ona chce to nie znaczy ,ze ma to osiągnoc. Skoro ma dzieci to jej problem a nie twój.Nawet sie nie wychylaj. No chyba,ze jestes głupia.Olej ich ciepłym ,pczem i siedz na dupie tam gdzie ci dobrze. Inni nie mają gdzie mieszkac

Gość zła bratowa
dzieki zimnenogi.

Nie daj się wykopać skoro nie masz ochoty. Teraz mówią, że jesteś złą bratową, ale lepiej być złą niż głupią( tak powiedzą pózniej, jak będziesz głośno żałować przeprowadzki)

Gość szybkie pytankoo
wpieprzasz czasem srakę?