Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foreverfm320

Ciaza, Poronienie ,

Polecane posty

Gość foreverfm320

Od 3 miesiecy nie mam okresu , oczywiscie pierwsze skojarzenia Ciaza , dwa testy wyszly pozytywnie 3 juz niestety niegatywnie , po czym dostalam plamienia okolo godzine w srode wybralam sie do lekarza Pan doktor nie stwredzil nic , hmm tz . ze Niby moglam byc w ciazy bo testy sie nie myla mogla byc wczesna ciaza ale on mi tego nie stwerdzi na okres mam czekac kolejne 3 miesiace czyli razem daje juz pol rok braku okresu lekow nie dostalam zadnych ???? WTF ?? lub to plamienie uznac za okres bo moglomi sie cos poprzestawic ? jesli bylam w ciazy to powinnien jakos mnie oczyscic lub cos w tym rodzaju ? Pomocy bo naprawde sie Zgubilam ?????????

Gość mozliwe ze doszlo do
poronienia bardzo wczesnej ciazy. I niekoniecznie trzeba "oczyszczac" - prawdopodobnie organizm sam to zrobil.

A to bylo lekkie plamienie? Wiesz w jednym watku obecnie napisala dziewczyna "kazdy nik zajety:)" ktora 3 msc miala okres , testy negatywne , nic ... a sie okazalo, ze jest w 16 tygodniu ciazy ;) Takie rzeczy sie zdarzaja, idz do innego ginekologa!

Gość foreverfm320
tak bardzo lekkie , tylko jak Mozna byc tak malo kompetnym i ciazy nie Zobaczyc !!!!!!!

Oj moja droga co tu sie czyta czasem to głowa boli :( Nawet dziś gdzies czytalam, ze dziewczyna w ciazy dostala krwawienia pojechala do szpitala i okazalo sie, ze nic juz tam nie ma i miala albo dostac tabletki by sie oczyscic czy umowic na zabieg ( nie pamietam) w kazdym bardz razie nie chceli z mezem uwierzyc, poszli do innego gina prywatnie i DZIECKO ZYLO i wszystko bylo ok!! Zobacz co moglo sie stac przez jakiegos barana :/

No we wczesnej ciazy jest mozliwe, ze sie jej nie stwierdzi (mialas robione USG?).

Gość foreverfm320
Oh Ci lekarze , Nie USg mi nie zrobil bo swterdzil ze nic Nie zobaczy Tylko tak Normalnie Jak to sam ujol ''Pochwe'' mnie badal ....

no wlasnie, to jesli to wczesna ciaza, to nawet macica nie musiala byc powiekszona... Mogl nie zobaczyc.

Gość znajdz mnie po IP
jaka wczesna ciaza jak ona nie miala okresu przez 3 miesiace? to juz chyba ciezko nazwac wczesna ciaza w 12 tyg dziecko ma 5 cm albo i wiecej.

Zycie roznie pisze scenariusze ;) Mogl sie jej cykl rozlegulowac i najpierw nie miala okresu, a potem zaszla w ciaze. Mogla byc w ciazy i poronic (i nie wiedziec o tym) i zajsc w nastepna.. W sumie to nie zrozumialam, kiedy ten test ciazowy robila, teraz czy 3 m temu (jesli 3 miesiace temu to dlaczego dopiero teraz do lekarza?).

Gość foreverfm320
no dokladnie , no moze az 3 to przesadzilam ale gdzies Kolo tego Napewno Dwa i troche ... Zgubilam sie o to Niezle , jesli nie jestem w ciazy jak to stwredzil pan doktor to powinnam dostac leki na przywrocenie okresu ? dobrze mysle ?

Gość foreverfm320
Test Robilam Teraz 2 tygodnie Temu

Gość znajdz mnie po IP
no ja tez tego wlasnie nie rozumiem ,jestem za tym zeby po pozytywnym wyniku leciec biegiem do lekarza ale przesada w zadna strone nie jest dobra.

Gość znajdz mnie po IP
dwa i troche tez powinno cie sklonic do pojscia do lekarza nie powinno sie lekcewazyc takich wahan cyklu.

Sorry, ale jaka przesada? Jesli podejrzewasz ciaze to czekasz ponad 2 miesiace? Uwazaj, bo przy takim nastawieniu becikowe ci przepadnie...

Gość foreverfm320
Sklonilo ale odwlekalam dzien za dniem wytumaczeniem braku czasu , pozniej wakacjami , pozniej byly Testy Radosc ze Ciaza Pozniej test Negatywny ... aaa teraz To juz Niewiem Nic

Gość foreverfm320
3 tygodnie Po kochaniu sie zrobilam test wyszedl Niegatywny Wiec Czekalam na Okres

zrob moze testy z krwi? Albo najlepiej USG.

Gość foreverfm320
Najlepiej to Pojde do Innego lekarza Jutro zadzwonie umowic sie na wizyte