Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Smutno mi....

Polecane posty

Gość sialallala i śpiewamy!!!
nie dokazuj miły nie dokazuj,przecież nie jest z ciebie znowu taki cud :classic_cool: nie od razu , miły nie od razu ... nie od razu stopisz z serca mego lód iiijeeeeee! :D

spiewajcie ze mna !!!!!!!!!!!! na szarość naszych nocy.. na naszą bezimienność na szarość i nijaaaaakość jutrzejszych naszych marzeeeeeeeeń 😭

ale wy jestescie zamuleni :(:(:(

zorza miała być dzisiaj... chciałabym zobaczyć, ale nie chce mi się wstawać

szkoda bo chciałam ją zobaczyć... ale pewnie wtedy i tak nie chciałoby mi się wstawać, nawet pogodę sprawdzam ostatnio na interbecie bo mi sie nie chce do okna iść, to kawał drogi niełatwej

gdzie zorzaa? niedziel, nie mialam kiedy posluchac, bo w sobote z rana wyjechalam z moim i dzisiaj wrocilismy. nawet w pociagu piwo pilam, bo mialam chujowy humor. i bylismy u znajomych takich i oni za domem maja tory :)

Ty niedziel przynajmniej nie jestes taki zly, nie wyrzadasz tyle krzywd ludziom, co ja.

Zresztą... ta zorza to i tak nic specjalnego. U nas się prawdziwej zorzy nie zobaczy. Z tego co pisali to jakieś tam kolory trochę, nad północnym horyzontem, ledwo widoczne, ciężko zauważyć i nie wiadomo zbytnio czego szukać. Trzeba by było się udać gdzieś dobry kawałek drogi poza zabudowania żeby światła nie przeszkadzały, bo to słabo widoczne miało być.

No nie jestem zły może, ale chyba mi zaczyna odbijać. Jedno słowo wystarczy żebym się wkurwił. Np wczoraj... sprzątałem w pokoju, nazbierało mi się trochę kartonów po sokach... wynoszę je do kontenera, idąc przez kuchnię, babcie się odezwała "do kontenera wywal te kartony"... jak ona się odezwała tak pierdolnąłem te kartony na środku kuchni i powiedziałem żeby se sama wyniosła. No i awantura... W domu mają mnie za czubka :O

ja w ogole o tym nie słyszalam. no, ale wide, ze i tak gowno by z tego bylo. a tak w ogole to spac ide, bo szkoda gadac.. dobranoc :(