Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnhlknjlkjnkl

Dziewczyny czy tylko wysocy sa wg was atrakcyjni??

Polecane posty

Tak, ale jest wiele swietnych kobiet w np. Sportach ekstremalnych

Nie? Mam na mysli pasje Serio znam pare dziewczyn ktore lubia sporty ekstremalne i sie smieja z tych co nic nie robia. Masz jeszcze biblioteki, parki, kino. Tyle, ze no jak nie lubisz wyjsc sobie z dziewczyna na kawe to jest problem

Ale w kawiarni daja tez soki i herbate. Zreszta nie musisz ty zagadywac, z tego co wiem to laski same to robia

Proponuję wybrać się na żagle :) albo w góry.... jak się ma pasje, to i fajni ludzie obu płci się znajdą.. czasem jest z tego coś więcej, a czasem grupa przyjaciół, z którymi można spędzać czas.. Nie wszystkie kobiety szukają facetów na imprezie. miłej nocy

Widzisz? Mowilem, ale jak bedziesz mial takie nastawienie zasciankowe to nie znajdziesz

Gość kąs kąs misia bela
Mój facet jest wyższy ode mnie o 6 cm i nie moge obcasów nosić ;) A i tak mi się podoba mimo że jest niziutki

A co sie tak opinna innych przejmujesz? Jak jest chemia to inni moga tylko ci pozazdroscic

Gość BSA BSA
Mam trochę lat i widzę jak kobiety pod wpływem zagranicznych mediów zmieniają się. Przez internet telewizje, gazety feministyczne kobiety stały się nieprzydatne do roli jaką mają czyli do macierzyństwa i tworzenia rodziny. Można powiedzieć - kobiety żyjące w zachodniej cywilizacji stały się męskie tzn. teraz one "zaliczają" facetów wystawiając po prostu im d**y. Spotkałem pare kobiet ostatnio i to nie ja naciskałem na sex tylko one ! Chciały bym je zerżnął. Jakakolwiek krytyka kobiet , że są darmowymi ku,rwami spotyka się z ich tłumaczeniem : a co wam wolno a nam nie ? Tak te feministyczne bzdury nasrały w głowe dzisiejszym kobietom. Danie d**y na imprezie po disco traktują jak przelizanie sie z kims pare lat temu. Przypomne , że 10 lat temu, żeby pocałowac kobiete z jezyczkiem trza było trochę się namęczyć a co dopiero 20 lat temu a dziś ? Dziś dają się rżnąć po disco. Do tego Polki to totalnie ogłupione szmaty. Jeśli ktoś jest zagraniczny albo do tego jeszcze ma sniada karnacje to od razu są w stanie obciągnąć w kiblu. Wiecie, że w Polsce mamy epidemie HIV ? Wiecie kto dominuje w zarazeniach ? Zgadnijcie ? ! Nie faceci !? Tylko Polskie kobiety. Skąd to się bierze ? Wracają z UK , z Wloch z Turcji itd. zarażone. W europie zresztą Polskie zakompleksione kobiety mają juz opinię. Murzyni jeśli dowiedzą się, że dana panienka jest Polką od razu ją zaczepiają bo wiedzą - uslyszeli od kolegów , że Polki za darmo dają się im rznąć czego nie robią inne kobiety. To tyle na początek analizy zeszmacenia kobiet. Teraz czekam na opinie oburzonych szmat, którym "wszystko wolno" bo mamy równouprawnienie. Znam takie pchają wózki z czarnymi bękartami samotne z beznadzieja na twarzy - tępe bladzie.

Gość Bo wysoki
mężczyzna wygląda bardzo ładnie-----dlatego.

Gość może jednak pewna część
może to te proste laski ze wsi i małych miasteczek , które są bez wykształcenia i nic z domu nie wyniosły :P ja akurat podróżuję sporo, mam wyższe z biedy nie pochodzę a ciapaci mi się nie podobają a faceta mam polaka ,nie wszystkie takie są :( ale strasznie jestem czasem zaszokowana jak się dowiaduję co robią rodaczki w UK szczególnie te bez znajomości języka , często wyłazi ,że np spora część tych dziewczyn pracowała jako "pani do towarzystwa" a w pl ma chłopaka albo męża i nierzadko dzieci ,tylko wiecie jak to jest polaków wszędzie pełno

Gość tvims
może jednak pewna część- zarażone przez Simona Mola to w większości młode wykształcone studentki z wielkich miast :p więc kiepska ta teoria.

A ja mam 186 wzrostu, ale chciałbym być niższy o jakieś 10 cm. Niżsi mają lepiej przy schylaniu, wiem, że lepiej bym się ślizgał na łyżwach, tańczył grał w piłkę w pomocy, gdybym miał ok, 175 cm. Ale,.....Nie wolno krytykować Pana Boga!...to wiem,Kobiety pewnie inaczej patrzą na te rzeczy.....do tego zmierzam. Wzrost fizyczny nie daje żadnej przewagi...uwierzcie. to tak jak z długością penisa.....racja ? ;P

a czy wy wolicie wysokich czy głębokich mężczyzn...?....bo tych perspektyw i rzutów to multum

Gość ja byłam studentką
i zarażona nie jestem , bo ciapatych omijam szerokim łukiem i mam jednego faceta od kilku lat , lecz kompleksy pewnie bez gimnazjum jestes i musisz się wyżywać na innych zal mi ciebie.Studiowałam w wielkim mieście i znam takie osoby z innych wielkich polskich miast i po tych 10 latach ,żadna nie zmarła z powodu hiv i żadna nie kręciła się z ciapatym, wyjątek jaki znam to właśnie jedna znajoma z liceum (wpadła z murzynem podczas pracy we włoszech)ale nie ma hiv, i moja sąsiadka po zawodówce w bloku mieszka z mamą i synkiem(ciemny jak ojciec)chyba coś w tym jest

Gość nie no na serio prawda
lepiej jakby był troche wyższy wiadomo ;) chyba ,że jakaś woli knypków ale o gustach się nie dyskutuje

Gość tvims
ja byłam studentką - zabolały fakty czy skąd taka emocjonalna reakcja? Jak na osobę która skończyła studia, to kiepsko u Ciebie z czytaniem ze zrozumieniem :D

Gość nie no na serio prawda
żal mi was takie macie płytkie myślenie, kompleksy leczycie i dowalacie wykształciuchom :P wiecie ,że od tego stan waszej inteligencji i wykształcenie się nie poprawi? a już na pewno nie będziecie bardziej lubiani i sławni:P chyba ,że jako idiotyczne trole internetowe.Naprawdę nie macie nic ciekawszego do roboty tylko podbijać idiotyczne tematy?

Gość przykre ,że tak oceniacie
zaczeło się od tego,że kurwami zostają dziewczyny tępe nie znające języka no i ktoś najechał na studentki, może i tak jest w jakiejś części ale pamiętajcie ,że generalizowanie nie prowadzi do niczego dobrego:( przecież kilkanaście jakiś tam osób nie świadczy np tak o wszystkich , to wy się nauczcie myśleć logicznie

Gość tvims
Bo mnie śmieszy to gadanie, że niby tylko biedne i niewykształcone wiążą się z murzynami czy arabami. Ironicznie napisałam, że jakoś dziewczyny które dały się nabrać Simonowi M. i wykształcone, i niby inteligentne były. A baj de łej, teraz to studentki poziomem wysokim nie grzeszą, przeciętnie ogarnięty człowiek studia kończy z palcem w doopie, więc jaki to niby wyznacznik czegokolwiek? Dlatego śmieszy mnie to wywyższanie się. Swoją drogą mam koleżankę na arabistyce i tam pół wydziału dziewczyn ma facetów arabów ;)

do tvims to jak tak łatwo wg ciebie skończyć studia to czemu ich nie masz ukończonych?taka niby mądra osoba a marnuje życie na kafe. Twoje wypowiedzi są nasączone jadem nasiąkniętym przeróżnymi kompleksami takimi właśnie jak brak matury, czy tylko ukończone gimnazjum.Naprawdę nie masz nic innego do roboty tylko leczyć kompleksy i swoje ego łechtać? Do tego jeszcze na byle jakim forum.

teraz się zacznie ,że studentki na arabistyce to.........brak słów........żałosne żegnam ta dyskusja nie prowadzi do niczego

Gość tvims
Gdzie ja napisałam, że nie mam ukończonych studiów? :D I gdzie napisałam, że taka mądra jestem? :D :D I tylko stwierdziłam fakty, jak wygląda na wydziale arabistyki, bo mam tam koleżankę i wiem. Gdzie ten jad? Ogarnij się, więcej dystansu. Szczerze to mi to naprawdę wisi, z kim kto się wiąże, tylko napisałam co ja widzę. I nie, nie łechta to mojego ego, bo jest mi absolutnie wszystko jedno, czy dziewczyny wolą arabów, murzynów czy Eskimosów.

Gość zawsze biusty wzbudzają
no ciekawe jakby to twoja koleżanka przeczytała? ale ma przyjaciółkę , wspólczuję jej :( wrzucaj tak dalej kretynko wszystkich do jednego wora bo tak jest najłatwiej, jak jestes osoba wykształconą to piękne świadectwo sobie wystawiasz takimi tekstami i szufladkowaniem innych.Gratuluję ograniczonego myślenia tvims

Gość tvims
Ale jakby co przeczytała? :D Zacytuj konkretnie które zdanie. Ty w ogóle albo sobie jaja robisz, albo nie rozumiesz ni w ząb tekstu pisanego. :D