Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny raz cierpie..

mam juz wszystkiego dosc

Polecane posty

kolejny zwiazek niewypal,rozczarowanie i paradoxalnie chyba wiekszy bol.nie rozumiem co ze mna nie tak,jakos tak nic mi sie nie chce.tylko plakac. wiem zalosne,ktos tez tak ma?

Gość rybiki to najgorsze powtory
nie bo wierze w pozytywne myślenie i tobie tez polecam

dupa,to pozytywne myslenie. nie umiem sie oszukiwac tak,gdy wszystko idzie hujowo :(

Rejestruj--- ja jeszcze teoretycznie nie zerwalam z nim definitywnie,ale juz nie moge z nim byc,z kims kto mnie nie kocha :( boli :(

Gość mnie podziałało nie raz
tak se mów :P lepsze Pozytywne myślenie niż uroki u czarownic prawda? jeszcze będziesz się cieszyć ,że jakiegos bezmózgiego frajera kopnełaś w dupe i nie marnujesz dla niego czasu.Znajdziesz se kogoś nie rozpaczaj

A ja nie mogłam być z kimś, kto twierdzi, że kocha, a nie ma szacunku do mnie... Ale i tak pewnie wrócę... To był toksyczny związek. Wracałam do niego, bo nikt mnie nie chce.

ja tak po 5-6 latach rozpaczałam jak się pozarlismy i rozstali, teraz bogu dziękuje ,że gnoja nie widzę na oczy a żałuje jednego, wcześniej piździelca nie kopnełam w jajca psychicznego skurwysyna:( czasem tak jest ,że miłóść jest ślepa, ta chora miłość

czasem lepiej ,że coś się posypie bo "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło"

w jakims sensie to oni kopia mnie w dupe.ciagle porazki nie nastawiaja optymistycznie

Gość Problem w tym że
Rozczarowanie... Tu Ziemia, ja tam w raju? Odbiór

Coś w tym jest... Mam w sobie jakąś złą energię, emocje... Moje życie towarzyskie jest martwe...

Gość zarazzaraz nie wszystko na raz
może czasem warto się skupić na swoich dobrych stronach ? faceci to frajerzy tylko wackiem myślą ich nie należy zbyt poważnie traktować

nie moge wytrzymac takiego zawieszenia,bo on nie wie co do mnie czuje,ze nie moze powiedziec ze mnie kocha,bo byc moze by sklamal,dla mnie logiczne,ze tchorzy powiedziec,ze nie i juz. ogolnie tylko oto chodzi,ale jako,ze nie kocha to mial mnie w sumie w dupie...mieszkajac razem wiecej czasu spedzal z kolega. ja nie moge byc w takim zwiazku

Gość zarazzaraz nie wszystko na raz
albo wie co sie czuje albo sie spierdala i daje sie komuś święty spokój:P idiota

nie widze sensu w zebraniu o milosc.mysle,ze nalezy mi sie cos wiecej..

Gość tak bo tak
Prawda jest taka, że pozytywne myślenie nie zmienia otaczającej nas rzeczywistości. Zmienia nas samych przez co inaczej patrzymy na świat. Bardziej wyrozumiale.

Gość słitaśnie tutaj prawie całkiem
ale nic nie stoi na przeszkodzie aby tego myślenia troche spróbować prawda?

Gość faceci to dupowate dupy
nie martw się frajerem znajdź sobie lepszego skup się na sobie

Gość tak bo tak
Nic a nic. Tylko niektórzy wolą oglądać świat takim jaki jest nie stosując kolorowych filtrów przed oczami.

jakos ciezko mi uwierzyc,ze czeka mnie cos dobrego w milosci.to nie byl moj pierwszy facet,a skoro kolejny raz sie rozczarowywuje to widocznie cos ze mna nie tak i poki to sie nie zmieni bedzie jak jest,gownianie

Gość hhhiiihhhiiihaahaaaa
tak mów sobie w kółko ,że jest źle to się napewno nic w tej materii nie zmieni ech babo czym sie przejmujesz? macie dzieci ? wspólnote majątkową? współne długi?jak nie to czym ty sie przejmujesz kopniesz kutafona to ci się tylko lepiej zrobi ;) nie ucierpisz nawet tylko ci sie polepszy

no wlasnie nie jest lepiej,mam uczucia

Ja też chyba tak mam. Też mi się nie udają związki, ale nauczyłam się, że wtedy trzeba zająć się swoim życiem i nie robić nic na siłę. Myślałam, że coś jest ze mną nie tak. Na siłę byłam z kimś 10 miesięcy, chyba tylko żeby uwierzyć, że mogę kogoś zatrzymać...i co.. i owszem, on był cały czas niby zakochany (na przemian z nienawiścią), ale ja nie mogłam.. okazał się nie wart tego wszystkiego. Niestety, niektórzy od razu znajdują właściwą osobę, a dla innych ścieżka jest trochę bardziej kręta. Za mną kolejny zakręt i trudno.. żyję i zajmuję się sobą.

Gość no tak już chyba lepiej
faceci nie sa tego warci,żeby się tak nimi przejmować ;) pomażyc se możecie ,że oni też się wami przejmują , kończą związek mają was w dupie wyruchają pierwszą lepsza w kiblu w jakieś knajpie czy dyskotece i sobie nic nie robia z tego ,że z wami byli a wy się łudzicie