Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona bardzoo

Czy ja jestem normalna?????????????????????

Polecane posty

Gość zdziwiona bardzoo

szef mi powiedzial ze jest zakochany w jednej z dziewdzyn w pracy i jezeli"kto kowiek bedzie z nia zadzieral to bedzie mial na pienku z nim"(kawal chama )Dziewczyna o ktorej mowa to typowa egoistka ktora "obraca kota ogonem"na swoja korzysc i nawet z blahych spraw potrafi zrobic wielkie hallo.Oczywiscie wszytkao donosi szefowi i przedstawia wszystkich w zlym swietle.Jest takze lenniem i czesto bierze wolnie.Nasza praca polega na tym ze zawsze ktos musi w pracy byc (pracujemy 24/7) wiec potrafi zadzwonic pare godzin wczesniej aby ktos ja pokryl.Jezeli ktos nie chce/nie moze przyjsc idzie do szefa i muwi ze z nami nie mozna wspolpracowac itp.Osoba ktora najczesciej ja pokrywa jestem ja wiec wiadomo ze nasze zarobki sie roznia i teraz sedno sprawy.Wlasciciel firmy dowiedzial sie ze sa kolosalne roznice w zarobkach i chce zwolac zebranie a szef z kolezanka probuja udowodnic mu ze to moja wina ze tak duzo pracuje.Czy ja jestem normalna????Podpowiedzcie mi jak to wytlumaczyc aby z nikim nie zadzec????

Gość zdziwiona bardzoo
nie mieszkam w PL ani w europie wiec prawo pracy itp jest inne.Zalezy mi na pracy ale wiem ze jak powiem prawde to moge prace stacic poniewarz wlasciciel to najlepszy przyjaciel szefa i dal mu wolna reke na wszystko.Wlacznie z tym aby szmacic innych pracownikow.Sytuacje patowa :(

Gość zdziwiona bardzoo
ochrona budynku mieszkalnego

Gość Pfhi
Sorry ale jestes naiwna jak dziecko

Gość zdziwiona bardzoo
dlaczego naiwna?????

Gość zdziwiona bardzoo
sorry za bledy teraz zobaczylam :O

Gość Pfhi
Dajesz sie wykorzystywac ,

Gość zdziwiona bardzoo
wykorzystywac to jedno ale mam za to placone ale jak mozna zwalic wine na pracownika sumiennego?

Gość zdziwiona bardzoo
mysle jak oni mu to przedsatwia ze zabraniam pracowac kolezance bo chce jej godz :o.

Gość Pfhi
Pogodz sie z tym ze pozegnasz sie z robota. Takie zycie. Szuje niestety zawsze beda na tym swiecie. Zacznij juz szukac roboty.

Gość zdziwiona bardzoo
ale dlaczego mam stracic prace?za co ? pracuje juz w firme 4 lata jestem z tzw starszych pracownikow pozatym mamy nad soba zwiazki zadodowe, ktore tak latwo nie odpuszcza.Mam takze dowody na to ze moja kolezanka manimuluje ludzmi i sie nimi wyracza a takze dowody na szefa ze naduzywa swojej wladzy.