Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

poniedziałek rano...

Polecane posty

Czego wy wszyscy chcecie od tej owcy? Ona ma juz was dosyć. Siedzi w domu i myśli co dalej. Miała sie wrócić do Lucyfera wiele lat temu i by odniosła sukces jakiś w życiu - swój, a tak? I tyle. I wiecie - ja nie pracowałam w wakacji i to było tak, że on mówił - po co jedziecie dalej - idżcie mi to sprzedawać - nie rządził wcale tylko powiedział - na zmianę możecie se tam siedzieć w tej hurtowni, 3 jesteście - taka paczka z was i po co jedziecie dalej? Przynajmniej do końca wakacji posiedżcie sobie i zobaczcie jak jest. I wiecie - co by źle było? A te tam z tyłu - no ale my jedziemy zasadniczo w góry proszę pana. To możecie jechać pózniej, zarobicie sobie i możecie jechać dalej. I wiecie co - ja bym od razu poszła sprzedawać te papierosy, ale ONE... a on mówił to sobie pojedźcie w góry i pózniej wrócicie i możecie zacząć. A ta co głowę jej urwali - a pózniej to nam się nic nie będzie chciało proszę pana - ta z urwaną głową - SŁUSZNIE JEJ URWALI ten łeb, przykro mi i myśmy kawał drogi z nich jechały. Ja myślę , że dostał cynk od kolegów, że stoją takie 3 laski przy ulicy i machają. Że wcześniej jechały nad morze - na jakieś praktyki PODOBNO, no to teraz stoją z tych praktyk chyba w dół jadą - weż no podjedż se do nich i się zapytaj czy by ci sprzedawały tych papierosów. Bo wiesz - tam juz maja swoje lata, takie rzeczowe dosyć, pustą chałupę masz - weż się zapytaj. I on nawet mówił że za rok się wróćcie jak nie będziecie mieć pracy. Ale najelepiej juz bo to szkoda czasu. I wyobraźcie sobie, że pojechałyśmy w te góry - pogoda była TRAGICZNA - ja nie pamiętam z tych gór nic - myśmy tam nawet nie dojechały. Słuchajcie a jak nas wywiózł za Lublin to zaczęłyśmy machac i NIC SIĘ NIE ZATRZYMAŁO i chyba wiecie on nawet jechał jeszcze gdzieś i mówił, że będzie wracać to nas zabierze najwyżej jak dalej będziemy machać bo mu szkoda takich sprzedawczyń. I wiecie one siedziały w krzakach ja machałam - bo się nie CHCIAŁY wracać. Przestań jakiś obcy facet - trzeba samemu sobie radzić w życiu. No ale mogłybyśmy spróbować - ja mówiłam 0- i tak sie włóczymy bez sensu, teraz są wakacje - miesiąc mogłybyśmy spróbować. No a co będziesz jeść? To ja miałam tam siedzieć, one do sklepu mówiły będą chodzić - tylko ciekawe co będą jeść. No to co usprzedamy. A jak nic nie sprzedamy? To wyjdziemy na idiotki, a ten powie, po co wam te studia i się będzie śmiał, że do niczego się nie nadawałyśmy. No i teraz słuchajcie - coś bym wam napisała, ale juz tego nie napiszę bo to szkoda słów i tyle. I koniec. I jeszcze była jeszcze 1 koleżanka z nami - i myśmy wiecie chyba nawet do tych gór nie dojechały i tyle. Pogoda się zrobiła straszna. Myśmy chyba 2 dni tam były w tych górach. Ani gdzie iść, ani nic. Kiedy taki sen miała ta jedna koleżanka. A to był ojciec mojego brata i tyle. I wiecie - ta jedna to była gadająca głowa i ona wiedziała o moim bracie - ciekawe jak ona skończyła - chyba jako prostytutka i pieniądze z gwałtów i tyle. Ona też studiowała ale co innego i tyle. A pasuje, że miała studiować pozycje seksualne rodziny królewskiej w Londynie jeszcze. Bo co ta jedna tak wyjechała? I ona mówiła tej koleżance, ze ja mam brata w Holandii i ona w to nie wierzyła ja też - to by do niej napisał mówiła i w ogóle się z nią kontaktował, co ty. I śnił jej się ojciec tego brata - on już nie żył. Tak jak jemu. Ale ona mi tego nie powiedziała i ja nie wiedziałam - że to jest ojciec brata bo bym się tym przejęła. I bym się nie wróciła do tego gościa, a się wróciłam. No właśnie - nie wróciłam sie bo zdałam WRESZCIE egzamin ostatni i wiecie - ja miałam matkę nauczycielkę i po niej mogłam uczyć. I zobaczcie kurs by mi starczył z angielskiego i mam stała pracę, biblioteka, drugi język i pracuję do dziś w tej pierwszej szkole. Ale NIE po co - i Grecja do tego pasuje i polski, ale nie myślałam studiami tylko pracą magisterską wiecie - że bez sensu - może miałam tak nie myśleć, ale tak myślalam. Ze w sumie praca bez znaczenia. Ja po prostu miałam tak nie myśleć - przedmiotami. Tej pracy w ogóle nie powinno w sumie być. Ale z tego mam doktorat. No właśnie nie do konca i tyle. Egzaminy zdane, praca nie do końca napisana. No ale widzicie z czego ja poszłam na ochronę przyrody - z tych wszystkich rozmów. I widzicie - mówiłam, że jestem ekologiczna i byłam. DLATEGo miałam myśleć przedmiotami i tyle. I wtedy bym miała stałą pracę po studiach, a tak nie i tyle. A wiecie czemu? Bo mi nie pasowała matura, a na uczelni zrobili, że pasowała bo tak to wyglądało. Od nauczycieli, powinna byc od dyrekcji bo mnie chcieli. Ja chciałam do szkoły ogrodniczej - i zobaczcie hurtownia papierosów po szkole ogrodniczej i juz mam pracę. Na wakacje czy coś. Trochę za póżno go spotkałam, jak tego brata. Po co mi on to w ogóle nie wiem? Ale jest jakiś brat i tyle. I jeszcze mnie wypalił. Ledwo żyję już i tyle wam napiszę. I co jeszcze? A ta ulica to jest od tej ksywki... i ja się jeszcze z tego śmiałam - już nie mieli pana jak nazwać, taki dobry człowiek, a taka ksywka - ludzie to są i tyle. Ja też miałam proszę pana rózne ksywki w podstawówce. Pózniej NA SZCZĘSCIE. Miał pan zwalczać te ksywki. To nie ma sensu. Człowiek sie cały zaburza. I tyle. Ach powiem wam - szkoda słów. Gadająca głowa z Holandii ta jedna była. Nieżle. Ciekawe czy ona skończyła te studia? Chyba nie stanęła na drodze jako Monalisa. Z tego wiecie - z tego Lucyfera. A on mówił, że gdyby miał żonę to by sie tak nie skończyło i tyle. A ja powiedziałam - zalezy jaką by miał pan tę żonę. Niektóre to są takie że jeszcze gorzej z żoną niż bez. A dzieci proszę pana - dzieci jak potrafią wykończyć. Coś strasznego. I widzicie jedna z urwaną głową, druga na ulicy - chyba pózniej w sklepie i to wszystko - a czemu nie w papierosach to nie wiem. Może i w biedronce. Tamta też miała w biedronce. A ja bez stałej pracy do dziś bo mnie wypalił. A bez rodziny też. I to samo by mi powiedział. A one chyba za rok chciały wrócić, ale musiałaby ze mną - w sumie najwięcej z nim gadałam. Ja tym nie żyłam w ogóle. Ja o tym w ogóle zapomniałam wiecie. I tyle. A one miały się wrócić - w koncu były najmądrzejsze na świecie. I się zawsze dowiem że były. Tak sie męczyć u takiego głupka na tej uczelni. Choć wiecie - jest to skomplikowane bo wiedziałabym to i już mnie dawno nie ma, doktorat mam - choć tyle by z całości było, a tak? i tyle :(

Wiecie - i jeszcze wam napiszę że on chyba jechał gdzieś , za pół godziny wracał... i chyba nawrócił i powiedział że nas podwiezie kawałek tam gdzie można rozbić namiot i tyle. Bo tu nie ma gdzie, a wracać nam się chyba nie oplaca i tyle jak jedziemy w te góry. I o tym Bogu wtedy było - wtedy było jasno jeszcze choć nikt się nie zatrzymał. A ja na nie, ze kto się tu mu zatrzymał , takie rzeczy. Takie odludzie. Tu się nikt nie zatrzymuje i tyle. I wiecie no coś tam takiego to było... i nas wywióżl dalej - te juz nic nie mówiły, a ja chyba mówiłam o Bogu wtedy i tyle. I dlatego do mnie przyszedł póżniej - bo to było wcześniej, a tamto pózniej, albo na odwrót. A nie... tamto było pózniej to wcześniej to pózniej. Nie to był 1999 chyba - czyli pózniej to było, a Boga widzialam wcześniej. I takie coś to było. Choć nie jestem pewna, ale raczej tak i tyle. Eee tam - jakoś to było, pokręciło mi się i tyle :(

Ta druga laska wiecie to ona poszła na ulicę zrobić sobie dziecko z byle kim bo lepsze to niż brygidki i ona stała PO STUDIACH chyba jakaś Monalisa. I przez to Agnieszka Smieszka ma się dwie bo ona stała w USA - były 2 Monalisy. Nawet jej szukali. Ona na tej ulicy se paszport amerykański zrobiła, chyba wyjechała i ma się dobrze. I tyle z głupiego Lucyfera mi powie i że miała o nas nie stać, od razu mieć pass USA i wyjechać. A tam?Co? Znowu stać na ulicy i tyle. Albo dostała pracę za to, ze tak poszła po dziecko na ulicę i z opinią byłej prostytutki ma pracę w USA. A język skąd zna? Na kursach się nauczyła i tyle. A poza tym wiecie - taka praca że nie za dużo się narobisz. Wypłata taka sobie ale jest. Zawsze można zalożyć hurtownię papierosów po godzinach i tyle. Albo stanąć przy drodze. Choć to nie te lata i tyle. ??? Oczywiście nie ja - ja tam takich rzeczy nie robię. I prawka nie umiałam z tego zrobić po studiach, niczego. A mieszkałam u koleżanki WTEDY, że ojciec ja przypalał papierosem i też mnie wygasiła. Cała stała praca mi poleciała przez papieros i przez lesby i tyle :(

On wiecie gdzie był wtedy ten Lucyfer wyżej i jechał do Lublina, a myśmy kawał jechali razem - zaraz zobaczę na mapie. I w Lublinie koniec i się wracał i tak dalej.. i na 2 dzień PASOWAŁO się wrócić. Ale wiecie - one mówily - a wiesz jak gdzieś poszedł , nikogo w domu. No cóz... i tyle. A tak jutro będziemy w górach. A po co wam te góry? I tak nie ma pogody. Ja tak mówiłam i tyle. I wiecie zostaje mi tylko ta z urwwaną głową, że nie poszła na ulice i pasowała jej Z TEGO praca w sklepie. Z TEGO i tyle. Wiecie - ja już prawie miałam Indian wtedy prawie. No to to było po 3 roku, a na 4 widziałam Boga i tyle. Bo przecież nic by mi nie zostało z tego Boga i te laski mnie przestały rozumieć wiecie. I zaczęła pasować mi szkoła i do dziś pasuje. I teraz mi już wszystko pasuje i gra. I wiecie - ale skończyłam w tej szkole - stała praca ograna , WSZYSTKO BEZ SENSU. I przestałam umieć myśleć przedmiotami na studiach. CZYLI? Ksiązkami. To jest STRASZNE. Bo każdy przedmiot to podręcznik i tak się myśli a ja zaczęłam myśleć ...pracą magisterską wiecie. I po co? I tyle :( I nie umiałam na nazwiska postawić - np. autorów podręczników. Z tego. Zrobiły mi się nazwiska na uczelni, a tam nie ma żadnych przecież, to jeden papieros, a przecież są nazwiska i dlatego miałam tego powieszonego ekologa polskiego, żeby to ograć bo to mnie W OGÓLE potrzebne nie było. Na tego Lucyfera - dosłownie. A na profesora też. No to 2 doktorów poszło, a jedna co prawdopodobnie DOSTANIE ten etat za mnie, albo za tego z firmą to też ma powieszonych rodziców. I to jest dobrze, a ja jestem zła. Ja jestem wrogiem ludzkości wiecie. Tak by mi to wyglądało i tyle :( No ale... :(

Gość grte
cześć owco

Gość Killerus
A wczoraj jakaś pierrdolnieta psycholka merinoska 2 wciskała wszystkim że jesteś psychiczna i że obecnie się leczysz że nie ma Cię na forum. Że dobrze Cię zna że masz coś z głową. Głupia szmata wciska ludziom kit

I powiem wam NIENAWIDZĘ tego młodszego brata - tego starszego wcale nie ma - to nie moja rodzina. Jak ta caryca umarła to zamiast się wziąć w garść to on jedyne co robił - chodził do pracy i palił i nie rozumiał dlaczego nie może mieć matury, przecież ona nie żyje - co jeszcze można zrobić? Czy da się ją wskrzesić? A to było tak, że na tym KULU wiecie jak jechali to ona anglistyka , a on niemiecki. I tak ustawili sobie , żeby mieć jakieś studia w ogole i tyle. I kasy mieli w diabły, jechali kradzionym autem i dowiedzieli się, że na studia jest egzamin. A po co? Trzeba zdać filolog musi pisać - zdawać egzaminy i tyle. Takie rzeczy. A po co filologowi pisać - filolog powinien mówić. Mówić proszę panią to nie potrzeba filologii. Ale będzie studiowac to pani zrozumie. To jest KUL, tu jest panią poziom , egzaminy są, dla 1 osoby nie zrobimy wyjątku - czy nawet 2 - nawet z zagranicy. No i po ryju dostali. Jeszcze ratowali się tym Panem Jezusem po drodze - ale ci tam wiecie - kogo oni widzieli to też nie wiadomo. Idżcie se do Lucyfera - może wam pomoże, taki gość on wszystkim pomaga. I ten Kevin by poszedł, a caryca nie. I mówił Poniatowski jestem. I w sumie studiowałby matmę bo mu pasowała, ale niemiecki go wrobiła ta caryca i tyle. I z tego mu nie pasowały żadne studia. ŻADNE. Bo nie umiał tej matmy zrobić w Holandii i tyle wiecie. I koniec. I wiecie - o co chodzi z tą laską co tam gdzieś na klopie z nim siedziała w tej pracy. Chodzi o to że to był jej PIERWSZY RAZ. I za to ma pracę - że na PIERWSZY RAZ sponiewierała się z tym moim bratem chorym umysłowo i poszła z nim do kibla i się cała się rozebrała i miała z nim pierwszy raz na ubikacji. I się dowiem zaszła i poroniła. I poszło o ciuchy. I teraz te ciuchy ma i pracę stałą. Ale z tego, a miała mieć z morderstwa. Bo tak mu pasowała do tej ubikacji. No i co widzicie? Zrobił jej pierwszy raz na kiblu. I tyle. I ona wiecie zabiła babcię NA STAŁĄ PRACĘ - a miała na mieszkanie i taka złość i tyle. Taka nienawiść bo to był jej pierwszy raz a co dalej? ło matko - i to sa problemy Polaków w Holandii. I tyle. A następny raz niech sobie zrobi w łózku. A on jej chyba mówił - no to nie gdzie tylko z kim. Z nim. Czy ona to rozumie. Nie - ona tego nie rozumie, gdzie - to sie liczy. No to on jej mówił wcześniej. I wiecie - ona na dziecko go naciąga żeby z nią poszedł do łózka bo co ona ma mówić o swoim pierwszym razie. Że nie było, że np. był gwałt i tyle. I koniec. I takie mają problemy. A ciuchy to ma. Skąd ona ma ciuchy nie wiem. Ale ma. Bo chyba zaczęła calości żałować. Ale słuchajcie ona powiedzmy 20 lat, ta Iwonka 32 - no to jeszcze, a ona? Nawet 25. On 32 lata. Ale wiecie - on nie jest normalny. On jest taki sympatyczny tyle ile, ale on nie jest normalny i po prostu jedynie, że nie wiedziałam o papierosie i DO GŁOWY MI NIE PRZYSZŁO, ze on mnie wypalił papierosem i ON MNIE SKREŚLIŁ za spódnice oczywiście nasi mu pomogli, ale... i tyle. I on z nimi nie chodzi na ten kibel - JEDYNIE temu, ze się boi, że zajdą - ze złości zajdą. Zwłaszcza ta caryca i tyle. A mnie to tylko żałuje , że za każdym razem jak coś o mnie myślał, że ma siostre w Polsce to mnie nie wypalał petem żebym PRZYPADKIEM do niczego nie doszła i tyle. Bo czy on ma wyrzuty sumienia? Czy on w ogóle ma sumienie? Nie - takie jak ten z amazon.de i tyle :(

No to jeszcze wiecie musiał tej carycy powiedzieć , ze byłaby dobra kurwą jakby stanęła. A ona że to był jej pierwszy raz, co on sobie nie myśli. Nawet nie na łóżku - taka pizda to jest i tyle. I chyba chciały go zabić z ta Iwonką, ale bez sensu. A ta Iwonka - po studiach słuchajcie, ROZWÓDKA, PORONIENIE i ona takie rzeczy robi? A on miał nie palić i to wszystko. Albo tak miał pić albo palić i jedyne co mogły zrobić to wrzucić go nagiego pod prysznic puścić zimną wodę i zadzwonić po policję żeby sprawdzić czy on jest trzeżwy - tak się robi z takimi jak on zerami. Bo on palił i pił i tak mu się pokręciło w głowie. I tak by go wybronili i tak by miały święty spokój, a tak zrobił z nich 2 kurwy a pretensje mają do mnie - o co? Że mają stała pracę? No caryca - a ta druga sie dowiem. A co mnie to obchodzi że 32 letnia baba PO ROZWODZIE się puszcza. PO ROZWODZIE. Nie ona ma ma faceta i dziecko - no to tym bardziej niemoralna i koniec. A gdzie ona siostrę zgubiła? Ona miała siostrę kierowniczkę poczty w Polsce z 2 dzieci zrobionych na pracę i ona musiała wychodzić za mąż, żeby coś dostać w Polsce - np. pracę w banku. Przy siostrze kierowniczce poczty. No przestańcie. I tyle :( Przecież nawet do sklepu by ją dali, gdziekolwiek bo siostra ma pracę. Już bez przesady że bez pracy by została, a ten bank skąd miała. I niech się niczym nie łudzi bo ja w 3 klasie SP bank straciłam przez powieszenie nauczycielki z matmy i jej syna księdza też i tyle. I tyle wszyscy tu prezentują. Bo się dowiem że Iwonce też sie powiesiła nauczycieka z matmy z synem księdzem , a jednak technikum ekonomiczne skończyła i byle jakie studia. No wiecie... przede wszystkim chyba rodzina miała wypadek samochodowy PODOBNO i cała się spaliła. Nie - zaś nauczycielka z matmy sie powiesiła. No wiecie co... to w ogóle o czym rozmawiać nie ma z takimi zerami i tyle :( I tylko ta caryca ma tę pracę bo płakała że to I raz był jej i nie rozumieli czy rozumieli, że on ją wyzywa , że jest kurwą i lepsze te co stoją jak to był NAPRAWDĘ jej pierwszy raz. No bo on jest chory - na łeb też, a wiecie chodziło jej o to, że to był PIERWSZY RAZ. I on w ogóle nie ma z nią kontaktu bo mu zaciąży bo normalnie i może być. I on po prostu miał się przestać odzywać i to wszystko. A on na nie że kurwy? Kurwy? Pierwszy raz to był. Co on se nie myśli. A jednak widzicie - nie znały życia bo w liceum zadał sie z taką że w liceum na ulicy stanęła 20 lat i tam miała pierwszy raz. Z nim. On chyba im mówił i mówił że w Niemczech tam mają kolegę - takiego jak one - niech się go zapytają - diabła kolegę, ale pobożny - cos tam takiego im pieprzył i tyle wiecie. Takie rzeczy... :(

Ta caryca powinna trzymać z tym Gregorem w Niemczech. To tam jest jej kolega. 2 gejów zabił - tak akurat. On mi tak dupe obrobił w polsce, że go znać nie chcę i na oczy widzieć. Tej carycy także - miała nie lecieć na Gilberta Blythe. Ja se miałam na niego zapalić i tyle. I ten Gregor to jest pierwszy chłopak tej carycy i tyle. I ona miała dziecko z tym moim bratem także jej się nigdy nie pozbędziecie, a reszta? i tyle :( No i w sumie mają 2 dzieci, ale ona je zbiera - to drugie dziecko tez. Babcia jej nakłamała to nie wiedziała. Ona się przy tej babci zepsuła, wy tego nie rozumiecie i tyle. I ta babcia tez tylko 1 błąd i to wszystko. I koniec :( No i takie rzeczy. A ta babcia chyba za nią do piekła i tyle. A ona się ratuje 2 dzieci bo jedno to za mało i tyle. Też by ją NAWET TAKI PORÓD nie wyratował przez tę babcię i tyle. także wiecie - ona tam wiedziała co robi i ma to 2 dziecko bo od razu chciała mieć 2 dziecko i mówiła może drugi poród będzie lepszy. TYLE :(

Ta babcia tej carycy żle życzyła wiecie - mówiła jej jedno, myślała drugie i taki koniec wiecie. Dlatego ta caryca wiozła Boga, zeby jeszcze w transporcie mogła być i tyle. I wiecie - raz jej się pierdnęło na lekcji i zaraz ją wyzwali Qurang Medan bo kto inny by pierdnął i nic. I ja miałam takie samo coś tylko coś innego - to jeszcze gorzej... no ale... takie życie wiecie i tyle wam napiszę :( I tak mi nie wysłał listu Szekspira ten brat i tyle. Szkoda. Sama se napisałam. Te pieniądze tej carycy chyba rozkradli tak czy siak. W tej Holandii. Kevin myśli tylko o swojej matce zwanej NERON i tyle. W sumie jest taki sam. Mieli mu powiedzieć - ty wiesz że ty miałeś matkę , ktorą podobno nazywali NERON? I tyle. Neron ona powie - ona dla siebie była pani Szkekspir. I on 3 ojców zabił ten mój brat i tyle. I zobaczcie dalej na te laski nasze, że on pierwszy raz miał w średniej z prostytutką z Niemiec - czego one sie spodziewały. A w Holandii to normalne i tyle. To jest Holandia. I TO JEST PRAWDA. I póżniej inni, ze WŁAŚNIE ON Z NIEJ ZROBIŁ prostytutkę - matmą i tyle. Bo to jest prawda. Wszystko mogło być inaczej, ale... i że chciał mieć z nią ślub kościelny i to napisałam to ani na oczy mnie widzieć nie chce i tyle. I wiecie - on się dużo podomyśla ode mnie. Ale ten list Szkespira miał być i tyle. Bo za tę anglistkę się nie dam moją bo ciągle o mnie gadał. Mnie zaczęło w listy wciągać - a co ja tyle siedzę i piszę w tej sieci? Przez niego. Bo o nim nie wiedziałam i tyle. A znać go nie chcę. Miesiąc mi wystarczy jego i tyle. Miesiąc miodowy to był i wystarczy. Wiecie to było coś takiego - ja nie wiedziałam kto tam rządzi. Jeden na drugiego. taki wiecie chaos i tyle. On niby - no ale... a wiecie czemu Iwonka liczy podatek? Bo od niej leci podatek i właśnie żle robią że im liczy BO PRZEZ TO ŻE LICZY NIELEGALNIE leci podatek i ja powinnam mieć cały podatek zwrócony a nie mam - bo z biura wiecie i co - to nie mogę do biura iśc policzyć? Przecież mam wszystko policzone. Ale gdyby mi zwrócili to ona nie mogłaby liczyć i przez to nic nie umiem sie dowiedzieć i tyle. I nie mam takiego zwrotu jak powinien być , informacji bo jej geld poleci i tyle. I wiecie -no nie dziwię się tej lascwe, że na niego przezywa, ale wiecie - ona miała zapytać - wiesz co - zadzwoń se po prostytutkę i tyle. Pogotowiem niech przyjedzie. Bo za 5 minut będę kurwą. Albo miały dzwonić po policję i tyle. A takie coś - bo on musi - to niech se idzie na kurwy i zaraz mu zrobią dobrze - albo je wezwać - może być kontrola albo coś. Po co? mi powie - po co kogokolwiek wzywać w takiej sytuacji. No wiecie... dla mnie on powinien siedzieć, a że nie siedzi to ma dużo szczęścia. I zawsze wie co robi. Począwszy od bukietu róz powinien siedzieć. A ta matka go tak ograła, że nawet szans na nią nikt nie ma. No i w sumie się poświęciła i TAKĄ rację miała, że normalnie bukiet róz jej wysłać i tyle. Że nic z mężem nie robiła - jak moja - tylko latała po sąsiadkach. A co miała robić? No co miała robic? Wziąć I SAMA URWAĆ mu łeb. Bo ci sąsiedzi oni jedynie żałują, że sami to zrobili zamiast ONA to zrobić, a najlepiej on bo taka to była święta rodzina i ksywki żal dla nich i tyle. Święta rodzina. Chyba NORMALNY KRYMINAŁ i tyle :(

Ta anglistka moja w takim razie napisała 2 ksiażki - z liceum i poszła pracować do banku wiecie - do jakiegoś banku xyz. i tyle. I pózniej myślala nad tymi ksiązkami, pracą magisterską, Elzbietą I i się ...powiesiła. A wiecie - może chciała odejść bo co to za banki i nie miała Szekspira i nie umiała. Dla dzieci coś chciała robić, ona miała 3 dzieci, męża co zarabiał. I ona się powiesiła wiecie na krowim łańcuchu jak Elzbieta I. Nie umiała odejść z tego banku, a nie pasowało jej to, nie chcieli jej nigdzie. A o tym Szekspirze jej w tej mojej szkole na pewno mówili. Nie doceniła poezji i przepadła i tyle. I ona pisała pracę magisterską o powieszeniach i tak dalej... własnie o tych rzeczach miała pracę magisterską. I wiecie - w tej szkole miały se to przeczytać. I tyle. BO W SUMIE ona miała pracę z Szekspira - a zrobiło się, że od Elzbiety I - że pisała z Elzbiety I. I tyle. A miała z Szekspira - i tak mówili na uczelni, nie chcieli jej i tyle. I wiecie ten mój brat jeszcze tak przepadł, że poszedł liczyć matmę do tej carycy - a stoi każdemu liczy to może jemu tez. On jeszcze wtedy był normalny i tyle. I mówi - tak stoisz, każdemu liczysz te zadania - policz mi też, co? I ona powiedziała - nie stoję tylko siedzę i tyle. Ale ci policzę. I go wciągnęła bo jej się spodobał. Ale ty przystojny jesteś - nie to co ja. To się popraw. Masz okazję jej powiedział. I kto wie czy go nie poczarowala wiecie, że się tak skończyło. Do wrózki nie poszła, ale już była blisko żeby go wciągnąć i tyle. I wszyscy wiedzieli że to jest ich Gilbert Blythe.Ale to sie wtedy nie urodził jeszcze. I on powie, że woli każdą co ma dziecko ode mnie i ma ogólnie racje, ale to się nalezy go zapytać - a co się stało z pana rodziną, proszę pana. GDzie pan posiał swoje dzieci? A taka pani Barbara Merkel - coś panu to mówi panie Poniatowski. Tak się z nim rozmawia. Ta pani się powiesiła przez pana w liceum. A to tam se sama jest winna - a ja też że siedzę w domu bo po co się włóczę. On ma pracę od sąsiadów się dowiem i tyle ja dla niego znaczę. Jakaś głupia baba z Polski i tyle. Co stoi przy drodze i zarabia na chleb bo nikt jej płacić nie będzie przez KEVINA VOSPERA. Na szczęście było dwóch i do widzenia a jego wygląd no to wiecie... wystarczyło powiedzieć że latał nagi po pracy i bym poszła. A w następnej pracy to samo się dowiem. No to policja. A może ten pan jest chory? No to do lekarza. Sa jakieś normy społeczne albo nie. Takie rzeczy. I tyle :( Bo co jestem taka? A jaka? I co mam mieć w wieku 35 lat pierwszy raz NAGO na kiblu z jakimś durniem przez polskie prostytutki. Już miałam pierwszy raz powiem dawno temu i tyle mnie to obchodzi. I koniec :(

Wiecie ja tego brata nie znam także to jest bez sensu wszystko. Bo ja jestem bezrobotną głupią starą babą z polski. A on kim jest? Może i ma tę pracę od sąsiadów - teraz. A to niech se znajdzie inną. Swego czasu było dużo ogłoszeń o prace wiecie i tyle. I mogłam wybierać. To wybrałam jak wybrałam. Jak spotkałam tego Lucyfera to wszystko było inaczej. Choć wiecie - no sama jedynie mogłam sie wrócic i do banku, ale bez matmy? Choć wtedy już matmę miałam i tyle. I koniec :( I tyle wam napiszę bo co jeszcze wam napisać? Co jeszcze chcecie przeczytać, co? Chcecie coś przeczytać?

Gość retgrtger
nie, nie chcemy :classic_cool: fote możesz pokazać :classic_cool:

Wiecie - na zakończenie napiszę wam że jak sobie ten Kevin VOSPER z Holandii nie ceni życia - a kto inny tez to niech sie po prostu POWIESI i koniec. Ale TO JUŻ NIE BĘDZIE MOJA WINA. i tyle. Bo czemu ja go ratowałam? Żeby nie było na mnie, że sie powiesił bo miałąm brata w holandii i nigdy się nie odezwałam bo nie miałam DOSŁOWNIE pieniędzy na znaczek, a tyle zarabiałam w tej szkole. No to żle zrobiłam, że tam poszłam - wszystko było złe od podstawówki - na filologię mogłam iśc, ale mi w domu nie pozwolili, miała być stała praca. Rodziców mam oszustów - jeszcze gorszych niż jego - choć jego nic nie lepsi, ale to jest koniec kontaktu i tyle. Mógł mi choć wysłać ten list Szekspira i bym ocaliła nauczycielkę angielskiego moją - 3 dzieci miała... coś strasznego co zrobił i tyle. On w ogóle nie rozumie , że są dzieci na świecie. W ogóle. Coś strasznego :( A matura też choć to już mu darowac - tak mu pasuje ta praca wiecie, a inne rzeczy? I wiecie - gadka szmatka bo powie - ja miałem tylko 17 lat jak zostałem ojcem. Ty nim NIGDY NIE ZOSTAŁEŚ mu powiem. NIGDY. I tyle. To było tylko twoje nasienie. Ty ojcem zostałeś. Ty nawet MĘŻEM nie zostałeś a co dopiero ojcem. Ojcem? Bez ślubu kościelnego? I śmiech wiecie - śmiech i zgasić mu peta na czole. A gdzie indziej też. I zapytać? i co? Znowu ci gorąco Kevin - niemożliwe. To idż się rozbierz i nagi wskocz pod zimny prysznic i się ochłódz. Kevin, Kevin - ty szmato - to ty tam powinieneś stać pod tą szkoła a nie te prostytutki. A niektóre wcale nimi nie są. Tylko Kevin musi się pojawić żeby nimi były. Naprawdę :(

ciekawe czy on w ogóle pływac umie ten Kevin wiecie. pewnie wcale. I to wszystko przez to. On powinien pływać jak ryba. On chyba nawet na rower nie umie wsiąść. Nic. Taki brat... od kurwy do kurwy. Niech se je wszystkie zeżre. I tego Gregora i tę matkę też. Nawet w polsce nie skończył filologii niemieckiej. Nie mogę. Nieżle :(

Wiecie on miał być alfonsem ale nie chciał. Ale czyim - żeby nie było że te spod szkoły są gorsze. Te go nie chciały - one sobie poradzą. A dalej? I tyle :( I nie chciał byc tym alfonsem widzicie. Bo te spod szkoły radzą sobie same, a one nie? Takie gwiazdy. I się na nie obraził, że miał być ich alfons. I zamiast sie tego dowiedzieć i nazwać go ALFONS to one wszystkie za nim . I wiecie siedzą tam x lat i nawet nie umieja go ustawić, że jak się nie ożeni to po nim. Takie moralne. bo o o co mi chodzi? O to I WYŁĄCZNIE O TO. To nie - śnią o nim, że znowu będzie pierwszy raz z GILBERTEM BLYTHEM na kiblu i tyle :( I to tyle lat siedzą W JEDNEJ PRACy, STAŁEJ PRACY. Bo moje siostry się zabiły przez dyrektora banku i się smieją. Tak? A jakie on miał ksywki? Co one wiedzą o tych siostrach. Bo ja stawiam na siostry zamiast na matkę... ma Maryję. O Maryję doceniam bardzo - w końcu nie wyleciała z domu. A matkę też, ale zajechali ją dokumentnie. Choć wiecie - te brygidki zasłuzyły na to co było dalej. ONE. Ona nie. ONE i tyle. Dlatego rodzina królewska nie choć pogrzebu NAPRAWDE MOGŁO NIE BYĆ . O pogrzeb nie stała i koniec. I co mam do powiedzenia Lucyferowi. Miał mi dać e-maila. Choć bałabym się napisać. Ale może bym napisała. On się tez bał napisać na stały adres. Może żałował że nie wziął e-maila albo niczego nie żałował i tyle :( I wiecie o tę anglistkę tez są problemy - jak to z banku nie mogła odejść? Ona miała 3 dzieci. Nie pozwolili jej. 2 ksiazki wydała - inaczej się podpisała - dla dzieci - żeby wrócić do szkoły - nie i koniec. Taki cenny pracownik. A w tym banku było coś, że nie umiała, ona już po prostu nie umiała i tyle. A pieniędzy mieli naprawdę masę. Bo mąż był dyrektorem banku - to ona nie musi. Ale pani uczyła w szkole - ale nie chcę juz pracować w banku , chcę iśc do szkoły, małe dzieci uczyć. I chyba wiecie coś tam coś tam - tak mówiła, a chyba w ogóle chciała odejść i odeszła. I oni mówili - przecież ona uczyła w dobrym liceum i coś tam i chyba szukali po szkołach gdzie podania? A ona pytała ustnie. I mówiła że 2 ksiązki napisała, z banku chciałaby wrócić do szkoły I USTNIE tylko pytała. Nie - nic nie ma. I mówili - niech pani zostawi podanie to coś się zobaczy co dalej i tyle. A ona że nie ze w banku pracowala mąż dyrektor banku i tyle. I przylecieli i urwali jej głowę w domu przy dzieciach i tyle. I dzieci nic nie rozumiały , ktoś wszedł - wpuściły, że z pracy ojca, a oni przyszli jej głowę uciąć. I ten ojciec chyba wiecie oddał te dzieci, ożenił się z inną i dalej jest tym dyrektorem banku. I wiecie - nie powiedziała że ma 3 dzieci i pracy szuka i jak odcięli jej głowę to powiedziała - gdyby wiedziała jak sie to skończy to by nigdy nie urodziła tych dzieci i zbeszcześlili jej głowę bo płakała i tyle. Bo nie rozumieli czemu jej nie chcieli przyjąć wiecie i takie kłopoty i w ogóle :( O matko :(

Rano wiecie przyszli i siedzieli prawie do 15.00 - dzieciom dali do jedzenia - gadali sobie , byle co robili. Do domu przyszli i cięli ją i spuszczali w toalecie - co nie zmieściło się to wzięli wiecie i coś tam coś tam... takie rzeczy i tyle. A chyba wzieli i w śmiecie wrzucili. I ta kobieta była taka normalna i była ŚWIĘCIE PRZEKONANA że ona ma NORMALNY DOM, normalną rodzinę , NORMALNEGO męża. I chodziła z tym 3 dzieckiem po szkole i tak się dobrze miala i w ogole... a takie życie. I tak skończyła. I za tę głowę się nie da i tyle. I wiecie najpierw wydłubali jej oczy , wrzucili do toalety, i wiecie ile razy ten mąż szedł sie załatwić to miał wrażenie że coś na niego patrzy czy ktos - takie rzeczy. I w końcu - bo szukał tej żony wszędzie, na policji było, że sie zgubiła - jedyne co miał zrobić to wziąć odciski palców kto był w domu. Ale nie było niczego. NORMALNIE NICZEGO. I w końcu powiesił się w łazience wiecie na przeciwko toalety i napisał , ze nie umie patrzeć na ten kibel, ani na te dzieci - kto tu wszedł tego dnia gdy jego żona się straciła - pracownicy banku? Kto to był i tyle :( I nigdy nie uwierzył, że to byli pracownicy banku bo nie chcieli żeby ją zatrudnił bo tacy niemoralni wiecie. I on sie powiesił. Przyszła policja - nie wiedzieli co zrobić. Czy dzwonili do niego - dzieci odebrały telefon - nie dzieci zadzwoniły do pracy, że tata się powiesił i tyle. I przyjechali i nie wiedzieli co zrobić. I w łazience. I powiedzieli, że zostawić ojca , rano przyjadzie policja. Policja? my nie chcemy żadnej policji. My nie mamy już ojca ani matki. A to porozmawiamy rano. I te dzieci były nauczone same w tym domu być i myślały, że chyba zawsze tak będzie, a je wzięli z tego domu, do jakichś domów dziecka, porozdzielali, może i sprzedali. I wszystko przez to, że nauczycielka nie miała Szekspira i tyle. I całe zło takie. No to widzicie - też mnie bardzo chcieli w tej szkole, nie? Na taką zasłużyłam i tyle. Nauczycielkę. I koniec :( I normalna rodzina - to się tak nazywa. I te dzieci zrobili sieroty. Rodzice umarli i nie ma wiecie. I tak nie skończyłam. Jedynie że wiecie pracy stałej nie mam i koniec. Tak nie skończyłam bo z niej pasowało pisać książki. Ja już niczego nie napiszę. Niczego. Tam do szuflady, żeby mi niemiecki pasował. Zeby mnie nikt nie pomawiał że ja coś piszę. Czytam - to tak. Czytelniczka i TAK MI PASUJE biblioteka. Bo biblioteka jest Z CZYTANIA nie z pisania. Z pisania jest filologia. Ale ...zależy po co piszesz. Bo mnie tak sobie pasowała bo ja pisałam, ale ogrywałam rzeczywistość. To i tak nie miało sensu co ja pisałam i do dziś nie ma... ale i tyle :(

Te dzieci chyba sa w USA - ani słowa po angielsku nie umiały. Eee tam jeszcze czas - ona się nimi nie przejmowała. I tak pójdą do banku. I tyle.I wiecie - to mogli zabić te dzieci bo naprawdę coś strasznego się stało. A ona przejąć pracą powiedzą. No to jest fakt. Mogła się przejąć bardziej, ale w końcu miała tych 3 dzieci czy nie. I chciała iść do podstawówki, zeby nie być w tym banku bo chyba jej wypalali oczy, że poszła z liceum na kasę za mężem. Nie ona ksiązki napisała - takie rzeczy. I widzicie - no to szkoła miała ten list I NIKT MI NIE DAŁ TEGO LISTU wiecie. Bo jakiś list był. I mieli go dać tej nauczycielce i tak by nie skonczyła ani ona ani ja że mnie własny brat przez szkołe średnią z literką R wziął i petem wypalił i NIE CHCĘ GO NA OCZY WIDZIEĆ za tę anglistke i tyle. Bo od niej angielski miałam, a pózniej już sama nie wiedziałam czy ma ten angielski czy nie - postawiłam na matmę i biole i jeszcze żle, a wystarczyło troszeczkę mnie popchnąć - ja nawet na korepetycje nie dostałam , na nic. No 1 wiersz Szekspira i ta babka żyje i ktoś by się do mnie w tej szkole przyznał - no 1 wiersz Szekspira. Coś strasznego, nie? Przerażające. :( I tyle ze szkoły z literką R - po latach zmieniaj sobie maturę - kolejność przedmiotów. A powinny być 2 w sumie - polski i angielski i koniec. Po co komu jeszcze matma i biola. Ale to było wazniejsze, a inne rzeczy nie i tyle :( Bo co było najważniejsze na maturze? Polski i angielski? Matma i biola. Bo bez Szekspira. Bo tak sie trzymam tej matmy sie dowiem, a przecież niekoniecznie to musi być - a powołanie? I tyle :( No bez matmy. I zobaczcie - Bóg do tego PO PROSTU nie dopuścił, żebym bez tej matmy została - jeszcze na odwrót ale matma. Niezła historia, nie? :(

marineska to klejnotka znana tu na kafe debilka co klamie, wciskala kity ze Owieczka siedzi w psychiatryku itp no i co glupia stara babo? wyszlo jak klamiesz