Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mishka81

Nie potrafię wybaczać...

Polecane posty

Gość Mishka81

Mój mąż parę razy powiedział mi coś przykrego- pamiętam to dobrze i często mu wypominam sytuacje sprzed 2-3 lat... [zły] Koleżanka zdradziła mój sekret ponad rok temu- do dziś nie odzywam się do niej. [zły] Ktoś mi podpadł, wkurzył... Pamiętam i nie potrafię puścić tego płazem. Przykre sytuacje rozpamiętuję ciągle i ciągle analizuję, przezywam. [zły] Czy wy też tak macie? Jak radzicie sobie z wybaczaniem?

Gość dfdfasasasasd
a co takiego powiedzial ci mąż przykrego??????

Gość ODPOWIEDZI W TYM TEMACIE
kiedyś obrażałam się na wszystkich i zrywałam kontakt krótka piłka, ktoś zachował się nie fair, to kończyłam znajomość ale powiedziałam sobie, że ludzie są generalnie zawodni i prędzej czy później na wszystkich możesz się przejechać i chyba przeginam w drugą stronę, bo nawet jak ktoś zrobi mi coś złego, to się nie obrażam, udaję nawet, że jestem miłą osobą :) a po prostu myślę sobie swoje wszystko to w imię lepszego samopoczucia, np. w pracy

Gość josiv
Ja tak mam ze swoim facetem. Mimo ze mam 28 lat i powinnam nie myśleć o roznych sprawach, to jednak przypominam je sobie ciagle i staje sie zlosliwa, wredna i przykra dla niego, mimo ze on stara sie by bylo dobrze.

Gość Mishka81
Mąż np zauważył że przytyłam. Wiadomo, że my jesteśmy na tym punkcie czułe:) To tylko 4 kilo i aż 4 kilo... W sumie to staram się uśmiechać... próbuję, ale w głębi siebie po prostu każdego kto sprawia mi przykrość, nawet drobną, znienawidziłam...

Gość nie dobrze mi :/ chyba głodna
a skad to sie bierze?

Gość no żesz
dzisiejszy poranek poniedziałkowy to wybitnie dobry czas na żale małżeńskich par . Który to już taki temat? Dajcie w spokoju wypić kawę a nie jęczycie jak to wam źle

Gość nie dobrze mi :/ chyba głodna
moj to ciagle o cos sie czepia io na cos narzeka..wiecznie nie zadowolony