Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaaa

Proszę o radę...

Polecane posty

Gość wszędzie wszędzie
Takiego nie miałam, ale... moja córka jest z końca grudnia i mi jeden kombinezon nie starczył dla niej. Kupiłam jej 80tkę i w połowie zimy musiałam kupić kolejny, bo "stary" zrobił się zbyt mały :) Radziłabym kupić Ci większy rozmiar, będzie ekonomiczniej. Pozdrawiam

no tak ale to wszystko zależy od rozmiarówki jak oglądam ten sam w rozmiarze 86 to dzieci w nim mają juz co najmniej 1,5 roku więc w grudniu mały się w takim utopi... ogólnie w ubrankach HM synek chodzi miesiąc dwa dłużej więc ciągle się waham

Gość wszędzie wszędzie
Nie utopi się... Weź pod uwagę, że pod kombinezonem też będzie jakiś sweterek, bluza itp. W sumie między 80 a 86 niewielka jest różnica.

Gość kolorowooo
wiesz moja siostra miala taki kombinezonik dla synka i on jest cienki i na zime sie nie nadaje;-( nie ma wiatrołapów sciagaczy na nogawkach nie jest wodoodprony, odradzam ci go, on jest dobry max do polowy listopada i na wiosne ale nie na ta najgorsza zime;-( ja juz 2 razy mialam dla synka kombinezony z tchibo, sa super!!! w sklepie tchibo kosztuja po 179zł nie jak na allegro po 300zł moze i nad takim sie zastanów. kappahl ma tez dobre kombinezony ale one sa bardzo drogie po 400zł za komplet...

dziękuję bardzo za odpowiedź !! :)