Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nochanna

MIŁOSNE SMSY MĘŻA DO MOJEJ KOLEŻANKI-WYBACZYĆ??

Polecane posty

Gość nochanna

Witam. Ostatnio przez przypadek odkryłam w komórce męża miłosne wyznanaia do mojej koleżanki. jestem załamana i zdruzgotana, czuje sie oszukana pzrez nich obydwóch. maż tłumaczy że to były niewinne żarty, świrowanie i wygłupy że juz do siebie nie dzwonią i nie smsuja że to koniec ich ,,zanjomości: ale mnie świat zawalił sie. ciagle o nich mysle , mam depresję nie mam juz siły na nic co robic????

Gość dada444
dac mu kopa i dowidzenia,nie chcialabym wiecej ogladac takiego podlego zdradzacza

Gość nie dobrze mi :/ chyba głodna
olac...niech robi sobie co chce ...skoro tak zrobił to niech sobie robi dalej..ty sobie to zlej i szukaj sobie innego ;)

Gość nochanna
jestesmy 20 lat po slubie mamy 16 dziecko zawsze bylismy zgodna parą -to nie takie proste odejść - a on uważa ze jak z nią nie spał to nie ma zdrady ze ja wszystko wyolbrzymiam bo to były zarty

Gość powiem że
jesli wybaczysz historia zawsze będzie się powtarzać, tylko on będzie bardziej uważał... a i tak znajdzie sposób żeby to powtórzyć

Gość następna idiotka :O
baby ale wy naiwne jesteście, słabo się robi :D gwarantuję że mąż wybzykał koleżankę we wszystkie możliwe sposoby. jeśli wybaczysz, za jakiś czas zrobi to samo. pisze z perspektywy faceta 14 lat po ślubie, zdradzam od 8.

Gość psssssssst
Doskonale Ciebie rozumiem.Ja tez cos takiego przezylam. Nie latwo sie podniesc po takim zdarzeniu.Czas pokaze jak sie to wszystko rozwiaze. Mezczyzni czasami nie wiedza co czynia.Ta ich bezmyslnosc i glupota. Najgorsze jest w tym to,ze my ponosimy konsekwencje ich poczynan. Cierpimy i nie potrafimy wybaczyc.

Gość nochanna
przysięgał ze to koniec ze nie bedzie więcej do niej pisał ani dzwonił ale ja juz mu nie wierze poza tym ta ,,moja koleżanka" tez pisala mu że jest cudowny przystojny ze go kocha tęsknii zyc bez niego nie może!@!! KOSZMAR HORROR!!

Ja bym go pogoniła..koleżankę też! Szanuj się Kobieto :)

"Mezczyzni czasami nie wiedza co czynia.Ta ich bezmyslnosc i glupota." :) Otóż dokładnie wiemy co robimy. To wam się wydaje że nie wiemy.

Gość nochanna
ZDRDZIC fizycznie to raczej jej nie zdradził bo ona mieszka 200 km od nas ale to że pisał do niej że ją kocha jest jego szczesciem że nigdy jej nie zpoamni to tak bardzo boli

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mozesz mu wybaczyc ale pilnuj go a kolezake pogoń w cholere, czy ona ma meza???

Gość nochanna
koleżanke pogoniłam jak wykryłam te wstrętne smsy zadzwoniłam do niej i nazwałam po imieniu co mysle o takim ,,bajerowaniu i uwodzeniu meża" swojej koleżanki- powiedziałam że dla mnie jest zwykłą k..wą ale czy to coś zmieni??

wybzykał ją. ale wierz w co chcesz

Gość nochanna
koleżanka ma męża ale on też dowiedział się tez o tej telefonicznej miłości i teraz całą winą obarcza mojego meża a z nia chce być w sepracji

Gość marylciak
Tak, jest najleprza rada dac kopa .Tylko co dalej ,jesli maja slub koscielny to rozstajac sie z mezem jest przewalone do konca zycia bo przed Bogiem odpowiadasz .Ja porozmawialabym z kokezanka ze wiem o jego sms do niej i co ona na to.To ze pisal te sms to nie jest jakies wielkie przestepstwo ,jesli nie doszlo do zdrady .Dobrze ze to zobaczylas , musisz trzymac reke na pulsie .Od kolezanki tez radze trzymac sie z daleka .dobrze by bylo jednak zebys z nia porozmawiala , zeby miec jakis obraz tej sytuacji .

pytanie czy ona ma meza lub faceta???? trzeba by było go poinformowac o jej zachowaniu prawda????

"Tylko co dalej ,jesli maja slub koscielny to rozstajac sie z mezem jest przewalone do konca zycia bo przed Bogiem odpowiadasz " moja żona myśli tak samo :)

nie zapomnij pogonić męża i powiedzieć mu , ze jest choojem bo jak zwykle skupiłaś się na koleżance i jakby nigdy nic zastanawiasz się czy misiowi wybaczyć :P

Gość nochanna
rozmawiałam z męzem koleżanki- on był załamamny jej zachwaniem ale cała winą obarcza męża, ze próbował ją uwieść że rozwalił mu małżeństwo itp. PO PROSTU PZREZYWAM HORRROR

acha czyli suka zapłaciła za miłosne zabawy, a Ty porozmawiaj z mezem, powiedz mu ze nie wierzysz ze to były zarty, powiedz mu jak bardzo Cie zawiódł i zranił i powiedz ze myslisz nad rozwodem, z reakcji meza bedziesz wiedziałą jak daleko w to zabrnął

Gość nochanna
obarczam winą głównie męża ze tak mnie zawiódł i oszukał- o niej dawno słyszałam opinie że lata za facetami ale myślałam głupia że jest dla niej jakoś swiętość i za meża swojej koleżanki sie nie weźmie -ale byłam głupia i naiwna

Gość nochanna
z mężem rozmawiam juz od 2 tygodni ale zamiast lepiej jest coraz gozrej- nie potrafię po prostu zapomnieć mu tych smsowych wyznań miłośnych ciagle mi sie wydaje że jak ja zapomne a sprawa ucichnie oni znowu zaczna pisywać do siebie nie spię nie jem nie moge pracować ciagle widze ich razem

a skąd masz pewnośc,że z inną jakąś nie będzie pisał i za jakiś czas sytuacja się nie powtorzy?Jesteś aż tak ślepa?I co tu ma kościelny ślub do rzeczy?To ktos może robić gnój a żona ma siedzieć cicho i być ślepa? Powiem tak,pisanie zwykłe to to nie jest skoro pisał,że ją kocha i jest jego szczęściem.Ona-nie Ty.Ja bym się nie zastanawiała..no ale jak chcesz dalej być naiwna to GL!

Gość Przykro
a ja czegoś tu nierozumiem skąd sie te smsy wzieły to znaczy chodzi mi o to ,że co tak poprostu on wpadł na pomysł i napisał jej pewnego dnia ,że ja kocha ? Moim zdaniem musiało byc coś wcześniej co " rozpaliło " te uczucia i trwać jakis czas bo jesli pisze ,że ona jest jego szczęściem a ona pisze ,że nie może onim zapomnić więc na logike smsy sa tylko dalsza częśc tego co było wcześniej a mąż gdzieś wyjeźdzał wczesnioej się podejźanie zachowywał ?

Wybierz albo swoje życie albo wieczne nerwy i brak zaufania z NIM, który po raz kolejny może zafundować Ci takiego doła;/ Lepiej zostań sama, on nie jest Ciebie wart.

Gość marylciak
A ty cwaniaku zdradzajacy kiedys za to wszystko bekniesz .Zona nie chce brac z toba rozwodu , bo wie co to przysiega malzenska .A ty ?jestes mniej niz zero.Po cos sie zenil ?i zawracal zonie dupe a teraz sie chwalisz ze zdradzasz ja od 8 lat .Jestes draniem pozbawionym ludzkich uczuc .Za wszystko kiedys zaplacisz .

Gość powiem że
nochanna Dziewczyno - otwórz oczy, przestań się łudzić i im wcześniej rozstaniesz się z nim tym mniej razy Ciebie zdradzi.

Gość nochanna
tak przyznał się że to trwało od 2 miesięcy- cos podejzrewałam że jest nieswój jakiś inny, nieobecy ale tłumaczył to stresem w pracy i przemeczeniem