Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24lola24

błagam pomóżcie!!!

Polecane posty

jestem z chłopakiem 5 lat. na początku było super ale on zaczoł wyjeżdżać za granice. rzadko dzwonił nie pisał wogule się mną nie interesował. poszłam do szkoły dla dorosłych zabronił mi wściekł się ale potem znów zaczoł się mną nie interesować. potem poznałam kogoś pare razy się spotkaliśmy całowaliśmy no i chłopak się o tym dowiedział. wkońcu po długiej rozmowie zerwałam z nim i z tamtym chłopakiem znajomość też. ale mój były nie dał za wygraną i mnie odzyskał zaczoł o mnie dbać ale okazało się że jak byliśmy oddzielnie poznał dziewczyne i teraz dalej utrzymuje z nią kątakt. tłumaczy że nie chce jej skrzywdzić i chce zakończyć to powoli. ona nie wie o mnie i myśli że on jest z nią. jak jestem u niego za granicą to nie pisze do niej ale na chwile wróciłam do domu to pisali ze sobą i wymieniali się nagimi foto. dowiedziałam się tego teraż grzebiąc w jego tel. boli mnie to. nie wiem co mam robić czy on ma prawo tak postępować po tym co ja zrobiłam? prosze pomóżcie

Gość WilkSyty
A co to znaczy "zaczoł"?

Gość moja maluda
może kup sobie słownik ort

Gość 2674
błędy to są BYKI ale się uśmiałam

zostaw go i tyle. zacznij naukę tak jak chciałaś, poznasz nowych ludzi. To chore żyć w związku w 3

Gość ziellonkss
Po tym co zrobiłaś cierp. On ma prawo pisać z nią i nie tylko, sypiać z kim mu się podoba. A ty masz siedzieć cicho i na wszystko się zgadzać.

Gość ziellonkss
Tak ma prawo do wszystkiego, a ty do niczego, bo masz pusto w glowie i masz siedzieć cicho.

Gość bulimiczka bez nocniczka
no chwila...to on ma teraz 2 dziewczyny? nie za dobrze mu?

Gość bulimiczka bez nocniczka
i w dodatku zaczał z tamtą kręcić, nie zerwawszy z tobą, a przed nią udawał singla? no daj se spokoj dziewczyno

no poznał ją jak był sam ale my jesteśmy razem a ona myśli dalej że on jest tylko jej

Gość ziellonkss
Tępaku to była ironia. Jakbys miała trochę oleju w głowie to byś wiedziała co zrobić. Nie masz szacunku do siebie? Dziś się z nim spotykasz i mówisz mu wprost, masz dziś przy mnie zadzwonić do tej drugiej i powiedzieć jej, że jesteś ze mną, Jak się nie zgodzi to zabierasz tyłeczek i szukasz normalnego faceta. To serio nie jest takie skomplikowane.

Gość małolepsza
weż sie w garść ,bo czas ucieka ,musialaś mu nie dawać d... znalazł taką co mu nie żałuje i nie boli jej głowa.A swoją drogą zostaw go -odetnij pempowine bo on z tobą nie bedzie,szkoda twego czasu dla niego,5 lat już straciłaś!!!!!!!!!!!!!!!!,wyjdz do ludzi są tacy co cie zaakceptują i uszanują

to że jestem głupia i naiwna to już dawno wiem niestety przez tą cholerną miłość

Gość ziellonkss
Nieprawda, po prostu jesteś zakompleksiona i boisz się, że nie znajdziesz innego. A nie żadna miłość. Bo trzeba strasznie siebie nie lubić, żeby samej sobie robić w ten sposób krzywdę.

Zamiast doradzić dziewczynie , to wypominacie jej błędy, być może jest na tyle zdenerwowana, że nie zwraca nawet na to uwagi, bo nie jest to w tej chwili na pierwszym miejscu

fakt zakompleksiona jestem i nie mam gustu do facetów i chyba dla tego mimo że mogłam mieć przystojnego i słodkiego chłopaka wybrałam jego i teraz cierpię.

więce wiary dziewczyno, jestem pewna tego że jesteś mądra dziewczyna i wiesz co robisz, a już na pewno nie brzydką....

no właśnie w tej chwili nie wiem co robię czuje się winna a z drugiej strony mam ochotę sama zaraz do niej napisać