Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna ze takie sa

nierowne piersi-

Polecane posty

Gość smutna ze takie sa

Hej dziewczyny, lewa piers jest duuuzo wieksza od prawej. Prawa to male b a lewa to d. Tez macie taki problem, bardzo mnie to krepuje. Mam nadzieje, ze kiedys bedzie mnie stac na operacje :(

Gość bleblelebe
każda pierś jest od jednej większa to normalne, ale u Ciebie to chyba zbyt duża różnica

Gość afirycyk
Dbaj o piersi-wykonuj co rok usg.

Gość smutna ze takie sa
wlasnie u mnie za duza roznica, stanik stanikiem, ale jak ja sie facetowi pokaze.

Gość smutna ze takie sa
czy ktos z was powiekszal sobie tylko jedna piers? jakie sa wtedy ceny? bo wszedzi ejest podane za obie piersi.

Gość malis
szczerze-nie sadze żeby była jakaś różnica w cenie, bo palisz przede wszystkim za to ze chirurg się w ogole podejmuje zabiegu, a koszty samej wkładki to naprawdę niewielki procent z tej ceny. Ja mam podobny problem, jedna b, druga c. Ale nie chcialabym robic operacji.

Gość smutna ze takie sa
malis to nie masz az takiej roznicy, ja mam prawa b a lewa d... czy to ze biore euthyrox (na tarczyce) moglo miec wplyw ze lewa piers sie powiekszyla jeszcze bardziej?

Gość kochana----------------
ja tez mam jedną piers wieksza od drugiej. Mozna temu zaradzic, sa specjalne wkładni do stanika itp a jezeli chodzi o partnera to przepraszam bardzo ale jezeli jakikolwiek facet ocenia kobiete przez pryzmat jej równych lub nierównych piersi to niewarto sobie takim bezmózgiem zawracac głowy. A piękno to pojecie względne. Między ludzmi liczy sie bliskosc, uczucie, przywiązanie, prztyjazn, zaufanie, miłosc ;a wygląd, cóz uroda przemija. Moje piersi oprócz tego ze sa nierówne to są jeszcze bardzo małę, zwłaszcza ta druga co w zestawieniu z szerokimi biodrami i sporym tyłkiem nie czyni ze mnie super laski a mimo to jestem bardzo szczesliwa. Mam meża i jest nam razem cudownie. Wiesz ktos kiedys powiedział ze nie kocha sie dla czego tylko pomimo czegos

Gość smutna ze takie sa
do kochanej- tez masz asymetrie o 2 rozmiary, bo wiesz ja z niewielkiej asymetrii nie robilabym problemu.

Gość kaliscyk
Ja obecnie mam różnicę trochę więcej niż pół rozmiaru (65GG jest dobre na większą pierś, na mniejszą dużo za duże. za to 65G nawet na mniejszą jest ciut przymałe) i do niektórych staników daję takie wkładki (jak trzeba to dwie): http://www.ewa-michalak.pl/product-pol-174-Poduszki-wkladki-cieliste.html A w niektórych wystarcza skrócenie ramiączka od tej strony gdzie pierś jest mniejsza, no i solidniejsze wygarnianie do miski z tej mniejszej strony trochę przez kilka miesięcy asymetrię zmniejszyło, bo na początku spokojnie była miska różnicy (tyle, że to działa tylko w dobrze dobranych stanikach, więc polecam sprawdzić sobie w elektronicznym bra fitterze czy takowe macie, bo po czytając wpisy wątpię ;) ).

Gość smutna ze takie sa
pol rozmiaru to nic :)

Gość kaliscyk
Nic, nic.. Nago widać, w staniku bez "manewrów" w misce pustka... faktycznie nic ;)

Gość martulkaaaa
ja mam prawie 3 rozmiary różnicy (e i g) i to pojawiło się dopiero gdy byłam już starszą nastolatką, czyli późne liceum muszę wam powiedzieć, że straszliwie mnie to stresowało, każda wizyta u lekarza, rozebranie się na basenie czy na plaży to była męczarnia, która nie dawała mi spokoju już na długo przed tym nie mówiąc już o stresie związanym z pokazaniem się chłopakowi przemęczyłam się wiele lat i co z tego wyszło? 8 lat temu poznałam mojego obecnego męża i okazało się, że dla niektórych to nie jest problem na dodatek tak ze mną postępował, że sama praktycznie pozbyłam się kompleksów co roku jeżdżę nad morze i paraduję w bikini, nie mam problemów z rozbieraniem się przy lekarzu ani przy moim mężu dopiero później okazało się też, że praktycznie nikt tego nie zauważył, nawet moja rodzina, a różnica 3 rozmiarów jest dość znacząca dla męża oczywiście różnica jest zauważalna, ale też jakoś tak lightowo to zaliczyliśmy, mąż ma też "ulubioną pierś" na różne okazje, prawą do wtulenia twarzy, lewą do obejmowania całą dłonią itp. :-D więc bez stresu, zobaczycie, że same bardziej się nakręcacie, niż wart jest tego problem

Gość smutna ze takie sa
kaliscyk ale pomysl pol rozmiary to nie 2 czy 3 rozmiary roznicy. malutkaaa nie myslalas o operacji plastycznej? zazdroszcze, ze twoj partner to akceptuje. jak patrze w lustrze na moje to mam coraz wiekszego dola, czy to mozliwe ze nadal a mam 26 lat roznica si epoglebia? czy od tycia by tak bylo? Kiedys kupowalam stanik b na lewa piers, oczywiscie lewa w tym czasie sie topila. Pare msc temu gdy kupowalam nowy stanik prosilam o b okazalo sie ze jest duuuuzo za male i stanelo na d ale z tego d ta wieksza bokiem wychodzi, a prawa nic nie urosla... czy odchudzanie by tez odchudzilo ta duzo wieksza piers?

Gość martulkaaaa
co do odchudzania, to nie wiem ale od kilku lat dość intensywnie ćwiczę, głównie na basenie i siłowni i ogólnie bardzo to poprawiło wygląd moich piersi oczywiście nadal są nierówne, ale obie znacznie ładniejsze o operacji nawet nie myślę, nie chcę jej, już się do takich piersi przyzwyczaiłam i je zaakceptowałam

Gość smutna ze takie sa
zazdroszcze, ze to akceptujesz