Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana przez sklep

magiakobiety.pl

Polecane posty

Gość oszukana przez sklep

Czy ktos z Was kupował na tej stronie magiakobiety.pl i nie otrzymał zakupionej rzeczy?

Gość yxzyxz
Nikt nie robił tam zakupów?

Gość też oszukana przez nich
Od konca sierpnia nie odpowiadaja na maile i nie odbieraja tel. po fakcie sprawdzilam opinie o nich i sa na dodajoszusta.pl ludzie zglaszaja sprawy na policje i ja chyba tez tam pojde

Gość yxzyxz
Więc jak to mozliwe że tylu ludzi oszukali i oszukują a strona jak istniała tak istnieje???

Gość tez oszukana przez nich
Bardzo prosto, nie wszyscy idą na policję to po pierwsze, a po drugie przestępstwo zaczyna się od 200 zł, poniżej tej kwoty jest mała szkodliwość społeczna... ja nie zrobiłam zakupów za taką sumę i podobnie wielu innych ludzi. Zwróćcie uwagę, że tam nie ma możliwość kupienia czegoś i zapłacenia przy odbiorze... ale jeśli ktoś nie wierzy, niech zrobi zakupy i czeka naiwnie na zamówiony towar...

Gość aluteczka z nikąd
I ja równiez dałam się nabrać na ten sklep.

Gość kolorowoooo miii
UpUp

Gość jaaaa też jestem
Ja też jestem ciekawa bo sporo negatywnych opinii krąży w necie a piżamki na tej stronie mają bardzo ładne.

Gość zibi14
UWAGA UWAGA !!! magiakobiety.pl z Gdańska to wielkie oszustwo . Nic tam nie kupujcie. Jeżeli już zostaniecie oszukani to złóżcie skargę do Urzędu Skarbowego w Gdańsku , do Inspekcji Handlowej w Gdańsku i na najbliższym posterunku Policji . Tylko w ten sposób otrzymacie pieniążki . Pozdrawiam