Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mefistoozoslo

Dlaczego Adamek ma taka brzydka zone skoro moze miec kazda?

Polecane posty

Gość mefistoozoslo

no dlaczego?

Gość Jolainankakaka23
gdzie brzydka

Gość proekozielona
kazda??? nie kazda lubi faceta z obitym mozgiem i gęba. wypowiadaj sie za siebie pls.

Gość mefistoozoslo
No co? Bogaty, przystojny, wysportowany..

Gość redutyyy
jak wyglada??

Gość kolejna plytka osoba ;/
ktora leci na kase... haha przystojny? w ktorym miejscu nos jak pyra wielkie wary i mega odstajace uszy.. dla mnie jest tylko dobrym bokserem.. za to kliczko mhmm.. go mozna nazwac przystojnym :D

Gość mefistoozoslo
Jego zona? Wpiszcie sobie "Dorota Adamek" w google grafikę

ja nie jestem powierzchowna ani tymbardziej nie lece na kase.. stwierdzam jedynie fakt ze z kliczki przystojny facet wiecej nie moge powiedziec bo go nie znam ..

Gość redutyyy
http://www.google.pl/imgres?q=dorota+adamek&um=1&hl=pl&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1024&bih=493&tbm=isch&tbnid=HNnRJrX944OagM:&imgrefurl=http://www.sportfan.pl/artykul/7802/uwodza-bestie-zobacz-sexy-partnerki-bokserow-adamka-tez/0&docid=0wcjPfb7llORkM&w=400&h=287&ei=CPVtTqbyH8PIswa51qy0BA&zoom=1&iact=rc&dur=1223&page=1&tbnh=145&tbnw=186&start=0&ndsp=8&ved=1t:429,r:5,s:0&tx=104&ty=100 oboje przeciętni.. kliczko jest b.przystojny

Gość xenox
a co Adamek startował na mis Polonia ?:) Albo jego żona ? Co za bzdury , żal wam doopy ściska ,ze nie macie takiego męza i tyle .

Gość mefistoozoslo
chodzi o to,ze nie musi jej zmieniac na jakas laske, ba nawet nie powinien ale skoro jej maz ma ytyle kasy to czemu nie pojdzie na fitness,, czy do fryzjera, nie zadba o siebie, jej maz jest teraz osoba bardzo medialna a ona jest jego ozdoba, czy jej nie wstyd?

mam przystojniejszego :P poniewaz on do przystojnych nie nalezy.. byc moze jest bardzo fajnym czlowiekiem piszac ze jest BOGATY udowodnilas jaka jestes pusta..

Gość xenox
a u boksera , pięściarza to już w ogóle nie ma znaczenia . A Adamek jest klasą sam w sobie .

wg mnie ona jest ladna kobieta...

Gość wcale....
nie jest brzydka. ..... i pewnie nie ma pusto w głowie

Gość xenox
jak ktoś ostrzega świat tylko przez fitnesy i tipsy to nikt mu nigdy nie dogodzi :D

Gość xenox
twoich nie wydaje to nie płacz i nie żałuj :D

Gość mefistoozoslo
Wiecie.. Nie chodzi o materializm tylko o to,ze partnerka znanego faceta powinna moim zdaniem bardziej dbac o siebie, jest jego ozdoba. Nie tylko jemu reporterzy robia zdjecia ale jej takze

Gość uhdvsuvf
Co za glupi ludzie. Obejrzalam zdjecia i to nawet ladna kobieta, on tez nie jest przystojniakiem, wiec nie rozumiem twego oburzenia. Moze on ja kocha i tyle.

Gość xenox
co to znaczy ,ze ona jest ozdoba ? A on jest co ? choinka ? To kobieta majaca swoje życie i swoje priorytety a nie jakaś laseczka , ktorej głównym zajęciem jest ładne wygladanie .

Gość hashsd
nie jest brzydka, moze malo ekeftowna, ale jakie to ma znaczenie?

Gość winnaaaaa
Akurat miałam okazje być na Wrocławskiej gali boksu i przyznam "bez bicia" :P bracia Kliczko są naprawdę bardzo przystojni (młodszy nawet bardziej) - młodszemu się przyjrzałam bo udzielał wywiadu 5 m od mojego miejsca na podeście dla tv rtl (wstawię filmik na youtube)... do tego z tego co słyszałam są dobrze wykształceni - jeden ma doktorat... zresztą czytając ich wypowiedzi łatwo wywnioskować że panowie są inteligentni, do tego mają świetną postawę, boje od nich swoista godność i spokój...Piszę trochę nie w temacie, ale skoro temat jest tak beznadziejny to z niego delikatnie zbaczam :P Od 10 września jestem fanką braci :) Do autora: Według Ciebie jest brzydka, a dla niego może być najpiękniejsza i najcenniejsza na świecie. Po co taki temat?

Gość bombastikowa panienka
jak dla mnie bardzo ładna jest kobietka a ciekawe jak wy wyglądanie paszczury i kaszaloty ;P niech każdy spojrzy na siebie, a nie zakłada debilne tematy... co niektórym się ewidentnie nudzi :P:P:P:P

Gość ROSÓŁKA
zwykła Polka po 30tce...czego się czepiacie? okragla twarz, fryz ok jak wiekszosc polek w tym wieku...a co Adamek mial sobie wziac jakiegos plastika jak juz mial swoja ukochana?

Gość winnaaaaa
Tak naprawde to byłam u babci na wsi :P

Gość winnaaaaa
bardzo chętnie pojechałabym do babci na wieś, ale niestety takowej nie posiadam! :P Proszę o nie podszywanie się pod mój nieautoryzowany nick :D