Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk-fajny-jezd

Dziewczyna mi utyła, cholera no!

Polecane posty

Gość Patryk-fajny-jezd

Witam. Zaznaczam, ze mam 26 lat i mlodsza o rok dziewczyne, z ktora jestem juz 5 lat. Na samym poczatku, jak tylko sie poznalismy byla... no taka okląglutka. Nie przeszkadzalo mi to, nawet podobaly mi sie jej ksztalty. Rok temu wziela sie za siebie i schudla 20 kilo prawie. No i wtedy zobaczylem jaka z niej laska:) ale ostatnio znowu zaczela wracac do swojej wagi. znowu stala się kulką. narzeka strasznie, bo jak tak mocno schudla to jadla tylko jogurt naturalny i warzywa, a teraz ma dosc takiego jedzenia i je normalnie (wcale sie nie objada, po prostu ma tendencje do tycia). A ja tęskie za moją szczuplutką niunią...

Gość ziellonkss
Moźe powinna odwiedzić dietetyka.

Gość Patryk-fajny-jezd
Oczywiscie ze z powodu jej charakteru. Zaznaczam, że kiedy ja pokochalem miala nadwage, ale podobalo mi sie to dopoki nie zobaczylem jej szczupłej:(

Gość Patryk-fajny-jezd
Ona od dziecka probuje sie odchudzac. po prostu nie da sie. brala nawet jakies leki na recepte, ale nie ma az tak duzej nadwagi, zeby kwalifikowalo ja to na zabiegi operacyjne np balonik w zoladku. a poza tym ona jest gruszką. chyba tak sie to nazywa...

Ojej, są też tego duże plsuy- przynajmniej jest za co złapać, cycki pewnie też trochę poszły do góry:) A może wspólnie poćwiczcie, coś poróbcie to znowu wróci do swojej wagi

porozmawiaj z nią, ja też miałam ten problem. schudłam ale miałam dość diety i wracałam do poprzedniej wagi w końcu koleżanka mi pomogła jak osiągnełam wymarzoną wagę to częściowo zrezygnowałam z diety ale sport był na porządku dziennym i nie utyłam

Gość ziellonkss
To może powinna zacząć uprawiać jakiś sport regularnie?

Gość Patryk-fajny-jezd
No właśnie ze sportami jest problem, bo ona ma choroby reumatoidalne, moze jedynie plywac i spacerowac powoli, a i to powolutku i nie wysilkowo. Chodzimy czasem na basen i pochodzic sobie po parku, ale jak juz mowilem- tak zeby jej nie zmeczyc.

Gość Kuba_wawa.
ja proponuję byś się z nią rozstał, zobaczysz za jakieś 5-6 lat jeszcze mocniej się rostyje, a myślałeś o dzieciach? co będzie jak odziedziczą geny po mamie?

kuba ty na starość też będziesz miał bebech to lepiej już teraż daruj sobie kobiety

Gość Kuba_wawa.
ewks zapewniam cię że szczupłe laski też jest za co złapać, jak mają sylwetkę klepsydry a nie jabłka, a biust B zawsze jest jędrny nawet bez stanika, natomiast grube kobiety maja flaki.....

Gość Kuba_wawa.
nie będe miał :) mój ojciec nie ma, ja od dziecka trenuję,

Gość Patryk-fajny-jezd
Ona stara sie jesc malo i zdrowo... kocham ja, nawet z jej fałdkami:) tylko czasem przypomina mi sie jej prawie plaski brzuszek i tesknie do tego...

Gość takie narzekalskie
Ja tez mam problemy z waga, mam 164 cm a waze 59 kg-60kg i problem w tym ze bardzo lubie jesc. Jedyna skuteczna metoda to ruch. Twoja dziewczyna napewno jest lasuchem i lubi jesc i nigdy ale to nigdy nie bedzie chudzinka ale- moze utrzymac dobra wage zupelnie normalna jesli tylko zacznie systematycznie sie ruszac. Nie raz w tyg ze np pojdzie na basen czy cos w tym stylu bo to absolutnie nic nie daje ale np. jazda rowerem do pracy czy do szkoly.. Ja wierz mi odkad kupilam sobie rower i jezdze do pracy codziennie 20 min do i 20 powrot schudlam bez zadnych diet 3 kg (a wierz mi ze jem duzo i sobie nie zaluje). I nigdy zadne diety mi nie pomogly, do tego czesto chodzilam na basen i zawsze nic! a teraz kiedy codziennie jezdze rowerem nie dosc ze schudlam to super wygladam! powodzenia

Gość Kuba_wawa.
Patryk jak uważasz, mówię tylko z własnego doświadczenia, widzę koleżanki jak niektóre wyglądają, i jak ich matki....Genetyki nie oszukasz. Może schudnąć, ale pytanie jak długo to utrzyma? żeby kiedyś nie było tak, że przestaniesz ją kochasz, a poczujesz coś do innej kobiety,

Gość Patryk-fajny-jezd
@takie narzekalskie najpierw przeczytaj co napisałem...

Gość zamiast tu pier...
taki mądry kuba jesteś, to może się pochwal jak twoja panienka wygląda co, zamiast innym wypominać

Gość obiektywny_w
Kuba_wawa ma rację. To, że ona przytyje jeszcze bardziej jest nieuniknione. Jeśli teraz tego nie akceptujesz to powinieneś jej dać spokój, bo za parę lat twoja frustracja się zwiększy.

Gość Kuba_wawa.
ja tu nic nikomu nie wypomina, fajnie że autor pomimo wszystkiego kocha swoją kobietę, szacunek mu za to, a co do mojej kobiety to mogę ją tu pokazać, myślę że nie powstydziła by się tego jak wyglada

Gość Patryk-fajny-jezd
Ejże, nie kłóćcie się. Nie każdy tyje na starość, niektórzy tak, a niektórzy nie.

Gość Kuba_wawa.
obiektywny_w wiesz o co mi chodzi, że kiedyś jak mu minie wielka miłość i zauroczenie, a co jak ona urodzi i przytyje? a co jak będzie starsza? takim trudniej schudnąć bo przemiana materii spowalnia, a co z dziećmi? jak będą tacy sami? To już choroba, a nie jakiś tam defekt

Gość obiektywny_w
Wiem o co ci chodzi. Jesli kobieta ma teraz problem zdrowotny z ruchem, to jej otyłość jest nieunikniona. Po 30-tce już nie wystarczy trzymać dietę by utrzymywać atrakcyjne ciało. Potrzebne są ćwiczenia. Dalej organizm stawia jeszcze wyższe wymagania. Jeśli dojdzie do tego, że będą malzenstwem to z czasem sądzę konflikty będą nie do uniknięcia. No chyba, że autor zaakceptuje fakt tego, że jest z osobą o takich predycpozycjach.

Gość bnfgnbfgnfg
do facetow- wy tez nie bedziecie wiecznie mlodzi, strzeżcie sie łysiny i wielkich piwnych brzuchow

musisz ją wspierać. rób dla niej jakieś dietetyczne dania. pomóż jej w jej walce z otyłością (ale tak delikatnie, by nie odczuła, że wolisz ją chudą).

Gość obiektywny_w
Jeśli porównujesz łysiny do otyłości to nie można cię brać na poważnie. Z otyłością można walczyć. Ktoś kto łysieje nie ma na to wpływu.

Gość Kuba_wawa.
obiektywny_w jak sam widzisz, poziom co niektórych rozmówców...