Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cynamownowa Noc

Czy mu się podobam?

Polecane posty

Gość Cynamownowa Noc

Jak myślicie. 2 taki jeden fajny chłopak Dominik, przywitał się ze mną i z Adą. Pokazałyśmy mu jedną z fajnych sztuczek z kartami. Mówi że super ale moja lepsza. No i pokazał nam swoją, z palcami. Powiedziałam że jest extra i Ada powiedziała że mam rację. On siedzi przed nami. Na początku wydawał sie mało przystojny, bo miał dziwny nos, i odstające uszy. Ale potem tak się mu przyjżałam... on jest po prostu.. no.. podoba mi się! jest wyższy ode mnie (rzadko chłopak jest wyższy, jestem najwyższa z dziewczyn ;D) i te oczy... :classic_cool: i tam mieliśmy napisac o swoich kolegach, i on się pytał o kim pisze, ja pisałam o Pauli i Adzie a on o kimś innym (Łukaszu chyba) i tak zaczęła się nasza znajomośc. Po lekjach rozmawiałyśmy z Adą. Mówiła że to ciacho ja też :classic_cool: No i.. wymieniałyśmy najlepsze rzeczy. Wymieniła Dominika 😠 myślała że go zdobędzie, bo jest ładniejsza. Ale Dominik na mnie wieksząuwagę zwracał, co zezłościło tę ****. Dlaczego tak sądze? Zaraz się dowiecie. Niestety była sobota i niedziela na następny dzień... szkoda X) I w poniedziałek była u niej taka Weronika, jej przyjaciółka, rok starsza. No i Ada mi powiedziała że ta Werka mówiła że jestem paszczuchem i mam nie ogolone nogi! Potem okazało się, że Gabi, mja bratnia dusza też jej nie cierpi, zwołała innych i nikt jej nie lubiał. Jak przyszła to wszyscy "WON!!!" I ona poszła se z Adą. Dominik nie rozumiał i czasami mówił jej "CZESC" A ada mi powiedziała ze Werka chce z nim chodzic by mi dopiec. Wiem, że to ADA jej to powiedziała! Że mi się podoba Dominik! Cholera! Ale Dominik nie zwracał na niąwiększej uwagi, ona walczyła i kilka dni później odpuściła :] no, i pożyczył mi książkę fantasy, ja i on lubimy to samo. I siedzieliśmy sb BLIISKO SIEEEBIE ;) no i jak były lekcje to sie śmialiśmy (ja siedze teraz z przodu on z tyłu) cały czas, np z tego że pani pokazywała nam co to ADHD hahaha ale był ubaw, używala moich rzeczy! 😠 xD I czasami się patrzę na niego i on się patrzy na mnie czasami :*

Gość rzepak
za długie, nie czytam