Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaaa..26

Co byście pomyślały?

Polecane posty

Gość karolinaaa..26

gdyby facet tydzień po pierwszym seksie spytał czy jesteście w ciąży, a potem powiedział,że cieszyłby się jakby się okazało, że tak bo czuje,że by się nam ułożyło.I że wie,że mógłby mieć ze mną dziecko, a następne za 5 lat... Spotykamy się 3 miesiące, on ma 29 lat i często napomykał o dzieciach swoich znajomych etc,

Gość ja tez nie pojmuje....
na ilu jeszcze forach zalozysz ten temat? jemu zalezy tylko na dzieciaku a nie na tobie dziwko

Pilnuj się to jakiś porzucony typek co chce cię na dziecko chapnąć

Gość karolinaaa..26
potem rozmawialiśmy o tym i powiedział,że na tamtą chwilę tak czuliśmy i nas poniosło, ale temat dzieci jest nie dla nas na najbliższy tydzień czy miesiąc..więc się wytłumaczył

Gość karolinaaa..26
Możliwe że to dlatego że został zdradzony przez ex i boi się że ktoś go zostawi? i potrzebuje czegoś stałego?

Pomyślałabym, że się już wyszalał i chce założyć rodzinę. No chyba, że to cwany dupek wciskający takie historyjki dziewczynom, żeby to potem jakoś wykorzystać( np. wyłudzić pieniądze, bo wkrótce i tak wszystko będzie wspólne)

Gość karolinaaa..26
nie to nie cwaniak, nie ten typ, wbrew pozorom wrażliwy act którego szybko przekonałam się jak łatwo zranić

Gość ziellonkss
A jak niby jak tydzień później miałabym juz wiedzieć? Jakiś nieuk:/ A po tym tekście z dzieckiem to bym pomyślała, że pora wiać, po tekście z kolejnym dzieciakiem za 5 lat, ubrałabym się i wyszła. Mam doświadczenie z psycholami. I jestem głęboko przekonana, że ten też normalny nie jest.

Gość karolinaaa..26
jest normalny, fajny facet ale zraniony , zdradziła go ex więc się zastanawiam czy to dlatego ma taki odruch czy po prostu dorasta do tego

Gość ziellonkss
A co ma do tego zdrada. Może nie powinien sie wiązać jak jeszcze rozprawia o tym jaki to on biedny. Normalny facet to głupolu zadba o pewne zabezpieczenie podczas seksu, bo będzie rozumiał, że 3 miesiące to za mało, żeby z kimś planować dziecko:|

Gość karolinaaa..26
On nie rozprawia o swojej byłej.Tylko raz mi powiedział o swojej ex z którą był 5 lat i tyle.A potem narzucił tempo więc się zastanawiałam czy tak czuje czy żeby 'klin klinem' bo mu kogoś brakuje, nawet zaproponował wspólne zamieszkanie jak zmieniałam mieszkanie ale odmówiłam b to chyba jeszcze za wcześnie.

Gość ziellonkss
Chyba :/ A Ty byś też chciała już mieć dziecko i akurat z nim i jesteś tego pewna? I czemu się nie zabezpieczacie do cholery?

Gość karolinaaa..26
zabezpieczamy, pierwszy raz tak wyszło po imprezie, następnego dnia miałam mieć okres więc wiedziałam że na 99% nie wpadnę zresztą nie skończył we mnie.ja się bardziej zastanawiam czy on już poważnie myśli o dziecku i jakiś instynkt mu się włączył skoro tak powiedział.Zawsze uchodziłam ze mega rozsądną, swoje lata mam ale przy nim poczułam tak jak on powiedział,że gdzieś tam chciałabym już wewnętrznie...

Gość ziellonkss
Co Ty gadasz, jezu jestem Twoją rówieśnicą, ale nie mam takich pierdoł w głowie. Dopiero co się poznaliście. Daj sobie na wstrzymanie:/ Nie wiesz kim jest ten facet i jakie tak na prawdę ma plany wobec Ciebie.

Gość karolinaaa..26
no przecież piszę, że pierwszy raz pomyślałam że świat by mi się nie zawalił przy nim bo zawsze wpadka mnie przerażała i napisałam posta bo się zastanawiam czy on tak powiedział bo powoli dorasta do założenia rodziny? nie chcę od razu dziecka, nie nie , chcę z nim być, najpierw ułożyć nasze relacje bo się trochę póki co popsuły

Gość ziellonkss
Mój facet też robi aluzje, że chce mieć dzieci, ale zaczął dopiero po roku i nigdy nie walnął mi tekstem, że teraz zaraz. I nigdy nie kochaliśmy się bez zabezpieczenia.

Gość karolinaaa..26
my się dopiero poznajemy.A ja się zastanawiam czy on - kiedyś imprezowicz trochę przystopował i poważnie zaczyna myśleć o przyszłości bo ciągle mówił o swoich znajomych mających dzieci,jak to fajnie by było etc.Póki co to mamy problem z ułożeniem tej relacji w stabilny związek bo oboje jesteśmy świeżo po długich związkach...

Gość karolinaaa..26
Ale i on i ja stwierdziliśmy,że chcemy czegoś poważnego więc fajnie by było gdyby nam coś z tego wyszło...

Gość z londynu...
uwazalabym go za totalnego debila i idiote ktory nawet nie rozumie co to znaczy miec dziecko.

Gość karolinaaa..26
dlaczego? bo powiedział co poczuł?

Gość ziellonkss
Z Tobą się nie da gadać, siano masz w głowie jeszcze:/

Gość karolinaaa..26
Dlaczego? ja wiem że to nie dobry pomysł na obecną chwilę itd. ale ucieszyłam się,że on o tym myśli bo mój ex po 4 latach ani słowa o wspólnej przyszłości itp

Gość ziellonkss
Ja Ci pokaże dokładnie swój punkt iwdzenia. Jak facet Ciebie poznaje, zakochujecie się w sobie, mija czas, a kochacie się jeszcze bardziej, facet zaczyna przebąkiwać coś o wspólnej przyszłości, w żartach pyta czy nie jesteś czasem w ciaży, bo fajnie by było mieć już dziecko, bada Twoją reakcję, potem mówi już o tym na poważnie. Wiesz, że chce, żeby to dziecko było po prostu takim dopełnieniem waszej miłości. Wiesz, że jest tego pewien i jesteś dumna, że wybrał na matkę z pełną świadomością, bo zna Cię już na wylot, właśnie Ciebie. W Twojej sytuacji jak dla mnie jasne jest jedyne to, że facet chce mieć dziecko, może być i z Tobą, no bo już się wyszalał, Ty wydajesz mu się w miarę dobrą kandydatką na matkę. A jak się Wam ułoży, no to się jeszcze zobaczy, ale najwyżej wam nie wyjdzie, trudno. Tylko kurwa mać dziecko zostanie.

Gość karolinaaa..26
oj wiem doskonale rozumiem przecież.Wolałabym żebyśmy się lepiej poznali i żeby za jakiś czas nie zmienił zdania znając mnie dobrze.Ale miło było usłyszeć,że na tyle ile mnie znał te 2-3 miesiące tak poczuł.Nie jesteśmy mlodzi ja 26 on prawie 30.Potem się zreflektował i sam powiedział, że musimy rozwiązać swoje problemy żeby było nam dobrze a temat dziecka to nie dla nas ani na za tydzień ani na za miesiąc.Nie wiem czy nam wyjdzie, chciałabym ale ciągną się za nami problemy z ex i inne.Chciałabym jakoś to do przodu posunąć póki co i żebyśmy się do siebie zbliżyli.

Po prostu nie jest za mlody, 29 lat to juz odpowiedni czas. Masz pecha. Zanim sie zaciazy, lepiej sie nacieszyc jednak troche zwiazkiem i druga osoba :)

Gość karolinaaa..26
tez tak uważam :) kurde... pierwszy raz nie boję się ewentualnej wpadki, a może po cichu z nim chcę? dziwne to... Ale najpierw chcę żeby nam się ułożyło bo nie wiem czy w ogóle będziemy razem, a tak bardzo chciałabym... On jest niesamowity i wzięlo mnie jak nigdy