Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość buahahahahaahaahaaa
co za tepa idiotka bosheeeeeeeeeeeeeeeeeee:O

Gość buahahahahaahaahaaa
tak my jestesmy wrozkami zaraz k.... wycigane szklaną kólę i ci powroze własnie mi wyszło ze bedziesz miala trojaczki cieszyc sie ?:O

Gość A JA Ci powiem takkk
nie gancie dziewczyny, wy nigdy w życiu nie miałyscie podobnych sytuacji ?? wiekszośc z was napewno tak, a Ty droga autorko idź do lekarza, on Cię pokieruje co dalej , możesz zrobić badanie z krwi ale jeszcze musisz poczekać.. .bądź dobej myśli :)

wyluzuj tak Cie tylko tu tyraj bo zabardzo odpowiedzialna to chyba nie jestes. ale uspokój się, w ciąży raczej nie bedzieszb ;)

ja nie miałam :D zabezpieczam sie zawsze, nawet jak za smarkuli 17sto letniej sie zaczełam spotykać z chłopakiem to ani razu żeśmy bez gumy nie poszaleli :D wiec jak widzisz, można

Gość buahahahahaahaahaaa
no niestety ja nie mialam bo w przeciwienstwie do autorki znalam wtym wieku swoj cykl i wiedzialm kiedy sa dni plodne i nie plodne itd,itd uprawiając sex trzeba miec jakies pojecie jak to moze sie ewentualnie skonczyc ttrzeba miec trochę oleju w głowie

Moniak nie kategoryzuję wszystkich ale nie mozna dziewczyny zdołować i napadać na nią , jak już to może to ją nauczy brać odpowiedzialnośc za to co się robi ale narazie nie mozna jej tak dręczyć:)

Długość cykli ulega zmianie, np: choroba,stres,leki itp.więc regularnosc nie daje 100% gwarancji że są dni niepłodne :)

no to masz podstawy do wykonania legalnej aborcji jakby co, zagrożenie zdrowia i życia

o rany, ale smęcisz, ja sie z tej gadki wyłączam bo jak zaczeło sie jojczenie

nie histeryzuj już tylko poczekaj spokojnie, zrób test i wtedy sie bedziesz martwić, nic Ci więcej nie poradzę ani nie pomogę

Gość bvnjjkjjk
wlasnie- seks powinien byc zakazany i karany ponizej 20-tego roku zycia, jak czytam takie posty to sama bym ci dupsko pasem zlala,za nauke sie wez dziewczyno, glupie malolactwo,rzygac sie chce

Gość Waka
Ciezko powiedziec dlaczego krwawilas. Byc moze uprawialiscie "dziki" sex, chlopak wszedl w ciebie za gleboko i poobcieral ci szyjke macicy.. ?? Istnieje prawdopodobienstwo ciazy, pewnie sama nie wiesz kiedy masz dni plodne z powodu nieregularnych cykli. Najlepiej zrob test ciazowy z krwi, ok.8-9 dni po stosunku - wyniki powinny byc wiarygodne. Nie stresuj sie:)

przeciez to był PIERWSZY stosunek, wiec stąd krew, a 9 dni to za wczesnie na test

Gość Waka
Test ciazowy z krwi pozwala wykryc ciaze juz 7 dni po zaplodnieniu. Aby wyniki byly na 100% wiarygodne poczekaj 2 tygodnie i zrob badanie.

Gość Waka
Byc moze lekarz ci wyjasni powody krwawienia, jesli mu opiszesz sytuacje. Ale z pewnoscia nie powie ci czy jestes w ciazy! Na to jeszcze za wczesnie..

Gość POWODEM KRWAWIENIA
JEST TO ŻE UPRAWIAŁA SEKS PO RAZ PIERWSZY NIC W TYM NIEZWYKŁEGO

Skoro był to Twój pierwszy raz krwawienie mogło się pojawić w wyniku przebicia błony śluzowej. Pamiętajcie następnym razem o zabezpieczeniu. Dobrym sposobem jest też określanie dodadkowo dni płodnych. Poszukaj sobie może jakiegoś testera owulacyjnego. Będziesz mogła dostosować wtedy rodzaj antykoncepcji.

Mam nadzieję że mi pomożecie. Mam 18 lat . od 3lat regularnie zażywam tabletki antykoncepcyjne Yaz. Moje cykle trwają 28 dni , miesiączka około 4/5 dniowa skończyła mi się 29/30 października. dzień później kochałam się z moim partnerem, nie zabezpieczamy się dodatkowo. tego samego dnia wieczorem wystąpiło u mnie krwawienie. krew była jasna jak przy okresie, ale on się już skończył. Nigdy wczesniej nie miałam jakichś krwawień śródcyklicznych. Dziś czuję się dziwnie, jakby gorąco w podbrzuszu, nadal delikatnie plamię, i zaczynam, się niepokoić co jest nie tak .