Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhkkkkkkkklllll

JEST OBCZAJONE TAK

Polecane posty

Gość jhkkkkkkkklllll

ta prostytutka G ta suka na psach sie pucła i teraz to już nie będzie tak lajtowo bo bardzo jestem obrażony na nią. i tak jest obczajone że jak do G przywiozą takiego małego bachora - jej pociotka tu do zielonej góry bo on ma coś na nerkach i go biorą co jakiś czas na szpital to tak będzie że jak się ona z nim wybuja z kwadrata i ze skowyrem się wybuja to się go przecweli wtedy. luz - nie ja będę to wywijał ale wiem kto bo ucho obczaił cwela na wolce i on za sieke spoko mu kindybał załaduje.

Gość jhkkkkkkkklllll
dodam - on mnie kuma bankowo bo się z nim kiedys bujałem jak tu był w zielonej górze w tym szpitalu i byłem z gnojem małym na mieście wtedy i my lipili różne sprawy i G była też wtedy ta suka. tak że nie jest git bo on mnie skuma jak by co. ale tej parówy bankowo nie i G też nie czai i nie czai jajo bo on wyklepał akuratnie.

Gość jhkkkkkkkklllll
dodam teraz - on będzie tu bankowo teraz bo jest te winobranie jebane i wtedy go jajo trafi na parafi i będzie cwelony. tak - G będzie płakala i będzie jej bardzo przykro wtedy, ale to nie moja jest wina tylko jej.

Gość jhkkkkkkkklllll
dodam - było tak że bochen miał lokówke te do kudłów przykitraną i my się chcieli wbic na kloc do K tej suki i jej w szpare przyswoic ten gadżet ale nie było sposobności wtedy bo ta dziwka była na klocu z jareckimi swoimi. my byli w trapezie wtedy aż do 6 z rana ale ucho się zgrzał białym wtedy i trzeba było to krańcowac na cito by był już dym na parafii.