Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala_Miiii

ciągle myślę o śmierci....

Polecane posty

Gość Mala_Miiii

cały czas myślę o śmierci albo o końcu świata.... naprawdę nie byłabym smutna jakbym np teraz w wypadku samochodowym umierała albo jakbym wiedziała, że za chwilę nastąpi koniec świata i wszystko to na szczęście się skończy... nie chcę mi się żyć, boję się życia..... czy ktoś ma podobnie??? :((

Gość o zaletach i minusach
to może w międzyczasie pomyśl, o zapoznaniu się z objawami depresji i metodami leczenia, bo bycie trupem, jest wyjątkowo niemiłe i nieruchome.

Gość o zaletach i minusach
śmierć, to nic takiego, jak leżałem w szpitalu, było nas dwóch o takich samych nazwiskach, ale innych chorobach. Tamtem chory na cukrzyce, a ja na co innego, ale już dobrze, i nastapiła pomyłka dostałem sporą dawkę insuliny i powoli bezgłośnie odpływałem w niebyt...... na szczęście w porę mnie odratowali, ale było fajnie, ale dla moich bliskich, pewno fajnie by nie było, i na dodatek znajomy pogrzeb, niemiła sprawa.

Gość Mala_Miiii
ale co jak się już nie ma bliskich osób? Własnie moja mamusia niedawno nagle umarła, i to też jest pewnie powodem moich nastrojów...

Gość ziellonkss
Ja tak miałam, ale wyrosłam z tego ;)

Gość niewiem ja bym chciala
staszek co planujesz?

ważne bo też planuje

ale nie chce szczegółów bo je znam tylko sposób ,sznur?

Gość Mala_Miiii
Jakie znacie sposoby najmniej bolesne żeby się zabić? Tabletki odpadają bo są nieskuteczne, jest przy nich duża szansa przeżycia...

rer- nie jest a byla.;-) Bo w tym momencie na pewno tak slicznie wygląda. no coz kasa na mózg odbila.Kupila se fure i co? I teraz jej nie ma

ja tak mam. nie widze powodu by zyc. nie wiem dlaczego. pozornie mam wszystko. a nie cieszy mnie nic. na 99% mam depresje ale nie potrafie nic z tym zrobic. nie chce juz zyc.

Gość ja mam pobobnie
od dawna mam depresję, nie chcę żyć bo moje życie to wegetacja, nawet nie łudze sie że będzie lepiej

Gość ja mam pobobnie
tia, prędzej sie psychicznie wykończę

i co ci to da kolego?? zastanow sie i przebadaj sprawe czy to dobre wyjscie z tej sytuacji ja ci powiem ze problemem jest glupota ale rzucaniem sie na wlasne zycie tego problemu nie rozwiazesz,ba mysle ze nawet ta glupote poglebisz zanim cos zrobisz dokladnie przebadaj to i owo uzyj logiki, rozumu bo te cechy to antidotum na glupote