Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

wiecie co...

Polecane posty

siedze przed tym kompem i juz mam całość tej łamigłówki :( Nic dobrego niestety. Ja miałam być w tej Holandii - 3 miechy - do świąt i tyle. DO ŚWIĄT - po prostu i koniec. Ale nie tych. I wiecie - kto to zaczął wszystko? No dobra - ale ja na początku byłam normalna. Naprawdę. Pierwszego dnia poszłam sobie zobaczyć gdzie są sklepy. Czy to żle? I jak daleko jest do jakiegoś sklepu na piechotę. TYLKO TYLE. Poszłam zobaczyć gdzie jest bankomat. Gdzie kościół? Takie proste rzeczy. A także przejść się i rozprostować kości i tyle. I słuchajcie - pierwszy dzień w pracy JEDNO CHAMSTWO. Bo wiecie - ja byłam NIENORMALNA. Ale ja pierwszego dnia WYLECIAŁAM I Z DOMKU I Z PRACY nie wiadomo za co. Za co? Za to że pierdnęłam na kiblu? Nie wiem!!! A byłam w ogóle w ubikacji? Nie pamiętam. Naprawdę. I pózniej zaczęłam unikać kontaktu. Bo ja bym była inna BYĆ MOŻE , ale mam swoje lata - pierwszy dzień jak szmata i koniec. i co dalej? Bo ja się nie wyniosłam a przecież od początku było nienormalnie. Ale ja wyleciałam po 1 dniu NIE WIADOMO ZA CO. Co ja miałam zjechać po 1 dniu? Powiedzieliby w biurze - no nienormalna. A wyjechałam obok tutaj. To mieli mnie wezwać i powiedzieć - proszę zjechać do domu bo nie nadaje się pani do pracy bo... nie pasuje pani stała praca. i to wszystko. JEDYNY POWÓD wiecie. Bo się dowiem, że Holender nawet petem gasić mnie nie musiał i dlatego mnie przerzucili bo mi stała praca nie pasowała w pralni. To mi mieli powiedzieć, że mi ma pasować bo mi pasuje, ale ja POJĘCIA NIE MIAŁAM, że ma mi pasować stała praca jak ja chciałam do Niemiec jechać za 3 miesiące i tam żyć. A te słuchajcie srule i ta stara krowa po 30stce Iwonka - znają język holenderski , że tak fikają jak małpki w zoo? Bo kim one są dla mnie te wszystkie wycierusy - MAŁPY W ZOO i tyle i koniec :( I nigdy nie zmienię zdania. No to słuchajcie one czy biura - bo telefony są i tu i tu. I powiem wam - ja miałam pracę w Polsce - ja nie musiałam wyjeżdżać, a wyjechałam bo się pogubiłam - myślałam - może myśli pozbieram i tak dalej. Co ja mam robić dalej? Dlaczego miałam szukać stałej pracy. No wiecie - od pierwszego dnia chamstwo. A ten brygadzista z tej w sumie drugiej pracy - przecież to TAK SAMo od dziwki do dziwki w Polsce i tyle - i wielce moralny w Holandii bo zwiał i świni i tyle. I patrzcie Holender mieszkał w domkach i to było żle - jeszcze mu pomógł i dał go do mieszkania i taki koniec. I zobaczcie - on jest moralny ten brygadzista - to by sie to wszystko nie stało. Nie stało i koniec. I wiecie - no dobrze - to ja mam opinię , że sobie pierdnęłam w tej pierwszej pracy, ale co - tam nikogo nie było. I słuchajcie nagle patrzę idzie brygadzista ŚWINIĆ. Nic na plus wiecie. A ja tylko sobie pierdnęłam. I śmierdziało bo się najadłam kiełbas. Nie wiem czemu - po prostu pasowało jeść mięso i tyle. Bo mi tylko o mięso chodziło i tyle. I taki koniec. Ale on na początku nic nie powiedział, a zresztą to i tak by nic nie dało bo byłam zgaszona petem i tyle. No i tego miał nie robić i nie po nim, a tak po nim przez Lucyfera i tyle. Bo i tak widzi tylko banki i wszystko bez sensu i tyle. Ja tam miałam być rok, ja pózniej chciałam wrócić do Polski i tyle. Ja tu nikogo nie zarżnęłam - jak ta Iwonka może być moralna a ja nie. Ja tego W OGÓLE nie rozumiem. A chodzić i podsłuchiwać pod cudzym kiblem kto jak pierdzi to trzeba rozumu nie mieć i tyle. Naprawde. I za to jeszcze pracę ma ta caryca stałą. Nie dosć, że w Polsce zabiła babcię NA STAŁĄ PRACĘ to jeszcze za podsłuchiwanie pierdów pod kiblem ma stała pracę w kwiatkach- żeby se powąchała kwiatki. A ten brygadzista taki sam tam. No wiecie - jak wszyscy tak wąchali to ja se pierdłam. A pózniej tylko ogrywałam kibel - bo to się nie dało. I ta caryca słusznie została zgnojona. Ja ją całą wypalam za tę stałą pracę - za takie coś? A skąd ona ma ciuchy? Czy ona jest normalna? Mam nadzieję, ze zostaje bez ciuchów za stałą pracę, a ten Kevin też bo miał się przyznać, że śnił mu się ojciec bez głowy, moja koleżanka przez to życie straciła i tyle. Bo on nie powiedział o tym nikomu. ZOMBIE mu się śniło. Wiecie - czemu on miał taką ksywkę? Poniatowski. Bo ten ojciec tak samo się nazywał jak syn. Ta matka - chciała i nie chciała tego dziecka. Takie rzeczy. Gadające głowy... ten Zachód jest głupi jak but. Wiecie ja zawsze stałam o szkołę ogrodniczą i archeologię. Napisał by do mnie jakiegoś lista ten Kevin poszłabym do ogrodniczej. W podstawówce miał coś napisać. Ile ja krzywdy narobiłam w życiu - SOBIE RÓWNIEŻ, że do liceum poszłam. W PODSTAWÓWCE miał napisać ten meliniarz i tyle. I wtedy mógłby iść do szkoły ogrodniczej dosłownie ode mnie. Bo tyle on umiał. Ja bym dostała zielnik po matce. Bo jaka ja byłam? TAKA. I tyle. A reszta to głupia szkoła, rodzice, takie rzeczy i tyle. :( No wiecie... tak mi szkoda tej anglistki. Choć też pewnie przesadzam i tyle :( No ale cała rodzina - 5 ludzi... nie wiem :( po co ja poszłam do tego liceum. No ale... mnie ta rodzina królewska też zeżarła i tyle. Jeszcze jakby ojciec tego brata żył to mają rację , ale nie żyje - niech się wysrają ze swoją racją. Zero racji. A kim on miał być ten Kevin? Przecież to sensu nie ma. Ogrodnik, biolog i koniec. Babcia się powiesiła - co to więcej wymyślisz. A on - wielki Goethe - pod szkołą kurwy... kto mi matmę policzy? matka język - to ojciec - nie umie. Takie rzeczy. Stoi jakaś pod szkołą - miss world - policz mi jak umiesz. Dawaj. I wiecie - czemu jej nikt do tej szkoły nie chciał. Czy na korki. Bo ona stała pod tą szkołą i raz podszedł jakiś dziadek - bo tak pani liczy i liczy tu dziecko do 3 klasy chodzi - niech to pani policzy. A ona zaczęła coś tam liczyć - nie pasuje i tyle. Nie umiała - jakieś dziwne przekształcenie - nie umiała. I wiecie - ona powiedziała - wie pan no wszystko liczę, ale tego akurat nie umiem policzyć - takie dziwne przekształcenie. I ten facet wziął ten zeszyt i powiedział - teraz pani może już pani stać jak tamte. A tak to miała wiecie pełno korków i podskakiwała tym prostytutkom wiecie. A to trzeba coś umieć w życiu to się nie trzeba puszczać - bo one że stoją, a co ona tu robi - ze korki ma ze stania - z siedzenia. No i mówiły - ty se tam daj ogłoszenie do gazety i tak byś miała maturę, a tak to wiesz - nie miej o nic pretensji. Ile ty masz lat - ile my mamy do widzenia i tyle. I wiecie - tez obgadam Polki, że tak latają za Holendrami, ze aż pod męskim kiblem stoją i podsłuchują jak faceci żeby mogły z nimi mieć pierwszy raz. Tak będę mówić bo co ja mam powiedzieć, że wyleciałam - przecież nie powiem że praca sie skończyła. Na nocki, a pózniej były dniówki. Tylko takie coś pasuje i tyle. Że nie podsłuchiwałam pierdów męskich w kiblu i musiałam odejść i tyle. Bo tam takie rzeczy się dzialy i tyle. Takie tam rzeczy muszę mówić bo co mam powiedzieć i tyle :( Czy one są normalne? Bo ja nie miałam stałej pracy w Polsce - no dobrze, ale coś tam pracowałam, a one? A ta Iwonka? Stara kobyła wiecie - bo ta caryca to tam po 20stce, ale też przesadziła - co się z taką starą zadaje. A wiecie - skoro go tak obrobiły za te pierdy w kiblu to czego sie spodziewały. A zaczął od gwałtów. Ja dokładnie wiem jak on zaczął. Zaczął od gwałtów na mnie - na swojej siostrze. Ze jak ja zdyba to ją zgwałci. I patrzcie - mam te listy w domu i nic mi nie zrobi, a tak? Normalny wariat. No to matkę wypalam, jego też i niech se robią co chcą. Bo ja się za nich nie będę wstydzić. Oni się za mnie wstydzą a ja za nich. Nie oni się boją o te anglistkę. Niech się o siebie boją. A ten wiecie - niech znowu nie będzie to samo - z Gregorem na matkę. Bo ta caryca nic nie zmądrzała, ta Iwonka też, a ta stała praca tam akurat mi pasowała. W pralni nie - bo za pralnię miałam papierosa i tyle. A tam mi pasowała bo CHŁODNIA. I dlatego się nie dam. A miały mi świnie powiedzieć - wie pani co - dostanie pani tę stałą pracę czy nie ma pasować bo my wszystkie na stała pracę. A ja na 3 miesiące - trochę może dłużej i że nie szukam stałej pracy. No to miały powiedzieć że mam szukać czy zrobić tak żeby pasowało i bym mogła odejść i tyle. Dokad się dowiem? Do następnej FIRMY i tyle :( FIRMY polskiej - wyjazd z Polski. Nie mogło tak być? I tyle. Po prostu tyle i koniec. Ale nie - po co coś mówić, nie? :(

Wiecie ja jeszcze napiszę tyle - że wyrzucając mnie, nie mówiąc mi tego co się tam działo, robiąc ze mnie kretynkę - tym wszystkim te laski - ta Iwonka i caryca pozwoliły na to, żeby ten Holender dalej gwałcił. On gwałci OD DZIECKA - on był mały - jak dorośnie to będzie gwałcił SIOSTRĘ. Bo ja jestem jego siostrą. On miał rację się dowiem. To niech je gwałci i tyle. Bo Polacy nie mają tam nic do powiedzenia - przez takie dekle i koniec. I ja się nie dam i koniec. Bo w końcu TAKA BYŁA sytuacja wiecie, że ja nawet nie mogłam tmu brygadziscie powiedzieć, że do diabła poszedł, a na pewno sobie po cichu zapalić jak tylko tyle potrafi. Bo w końcu człowiek też se chce pierdnąć w tej pracy aon tyłko łazi i sściura - tak sie to nazywa. A w ogóle po co on tam przylazł? Miał kartony przynieść -łazi i przykręca śruby żebym se rękę przytrzasła. I ja powiedziałam to tej co ze mną robiła i poszła po kartony przez tego imbecyla i tyle. I ona powiedziała - niech się pani nie martwi. A ja powiedziałam - wie pani co on teraz pójdzie i powie temu blond imbecylowi , że ja sobie stoję w pracy i pierdzę zamiast nosić z panią kartony. Że stara baba nosi kartony a ja stoję i nic nie robię - i dlatego mi naświnił i tyle. A ona powiedziała - niech się pani nie martwi. Nie pójdzie bo się go boi. A ja panią obronię bo on jest nienormalny - a tamten też - powiedziałam. Taki w miarę , ale normalny tez nie jest. I ona nie powiedziała nic , a wtedy miała mi powiedzieć co się tam działo i bym poszła i by nie miała z kim stac i by godzin na pewno nie miała. Wiecie to się stało bo rzucałam pudełka, a po kartony poszła zmieniczka - a czemu nie mógł iść brygadzista wyżej? I rozglądnęłam gdzie ten cymbał poszedł a on przylazł i zaczął świnić. I nic nie powiedział bo w sumie nie było wiadomo kto pierdnął. A ja mu powiem, że on przyszedł i sie zesrał i tyle. Bo on tylko nasrać przyszedł i tyle. Bo po co tam przylazł, nie? I cały czas tylko chodził podsłuchiwał. A ta pani by przyszła i nic by nie było, a tak? I tyle :( I to stała praca powiedzą - no nie dam się bo byłam zgaszona petem. Nie pasowało i tyle. I wiecie - wszystko się gasi petem i tyle. I koniec :(

Powiem wam jak ten mój brat - tam taki BYŁ MÓJ BRAT - miesiąc się widywalismy starczy - dostał tym brygadzistą po ryju to wy pojęcia nie macie. Dlatego nic nie powiedziałam o ojcu. Bo on myślał, że on jest moralny. A nie jest. Bo jak mieszkał w tych domkach to zobaczcie - jak ktoś się moralny to powinno mu pasować w domku mieszkać, nie? A jemu nie pasowało. A JEMU PASOWAŁO się zapytam i tyle mnie to obchodzi. Że własnym dziwkarstwem po ryju dostaje właśnie. Bo i on miał siedzieć w tym domku za swoje ekscesy w poprzednich pracach z HOLENDERKAMI wiecie. I on też za to co robiłł w Polsce. A co on robił? On tylko chodził na dziwki? A w pracy? Przerwa na papierosa bo nie dostał pracy w banku i wyjechał albo pracował w banku i wyleciał i to jest pedał, a mój brat - teraz już tak się dowiem i żebym sie niczym nie łudziła. No ale to sam se miał wymyślić bo ja 11 lat z lesbami DYREKTORKA TEATRU i koniec. No i to jest jeszcze jedna nagroda od Boga za syna Poniatowskiego z Warszawy i ... jego ekscesy w pracy. Zaś to samo i tyle. A może nie? No sami powiedzcie - jak tu normalnie żyć :( Nie da się i tyle :(

Wiecie ten kevin to jest normalna świnia, w każdej pracy to samo. te Polki są po jego stronie - niech se je gwałci do śmierci. Matka listy spaliła - miała mi je wysłać bo 2 brata mam w Polsce - też się bez sensu krzywdziliśmy. ja miałam rodzeństwo - on niech sobie robi co chce. On prostytutki wykańcza, te wykańcza. To jest wina że nie pasowała mu ta matura, mieli go dać na budowę. Co on w ogóle robi w takiej pracy? I to wszystko. Na budowie przecież mógł być kierownikiem. bo on jest po Goethe - a kogo to obchodzi. W Polsce też po Staszicu w sklepach sprzedają. A w sklepie nie mógł sprzedawać? To wam powiedzą, że był niemoralny i to do sklepu nie można bo to trzeba być moralnym. No to na budowę tym bardziej i tak byłby normalny. Na budowę? I wiecie 2 dzieci miał, a jedno na pewno i on do takich prac? To nie że szkoła - MATURA tam się liczy. Co on tam robi i koniec. A w razie co ja idę na policję, ze ten pan nie ma matury i patrzcie - zrobią mi coś? Bo powiedzą że stoję o gwałty Holendrów bo przez miesiąc się z nocek nie wyniosłam. A ja miałam umowę na 3 miesiące i uczyłam się niemieckiego - do dziś się uczę i tyle. I po co mi Holandia? Po co mi takie głupie państwo? Sami powiedzcie - trochę zarobić i spadać. PRZEZ To nawet się nie wysilałam na stała prace i tyle. TYLKO PRZEZ TO - dalej do Niemiec i koniec . I takie świństwo bo co - bo nie podsłuchiwałam pierdów Holendra pod kiblem. Nie mogę :( W ogóle po pierwsze nie wchodzi się do męskiej ubikacji i tyle. To jest niekulturalne. Co one robiły w męskiej ubikacji. Bo wiecie gdzie on je gwałcił? W MĘSKIEJ UBIKACJI. W MĘSKIEJ. A wszystkie kamery czy coś to W DAMSKIEJ. I dlatego WSZYSCY MOGĄ SIE WYPCHAĆ. I NAGO słuchajcie weszły z nim do tej kabiny. Moze i dwie naraz miał i W MĘSKIM KIBLU caryca miałą SWÓJ PIERWSZY RAZ. No ale to jest dylemat -męski czy damski kibel. Bo on nie umiał sie połapac o co chodzi. A co ona robiła w męskiej toalecie? Ręce myła. To miała umyć W UMYWALNI. Bo jest umywalnia wiecie w tej pracy na początku. I ciepła woda jest i wszystko. Bo jej się iść nie chciało do umywalni. To się miała przejść. Kto się załatwia w męskiej toalecie ten jest niemoralny i tyle. I tylko na to czeka , zeby ktoś tam siedział i pierdział i wielka sensacja i tyle. I taki był początek i koniec :( Bo gdyby tak się zachowywał w damskiej toalecie , ale w męskiej - a one?

No to słuchajcie ta caryca i ta Iwonka razem w tym kiblu były. Naprawdę. I on. Tylko to pasuje. Jak caryca pierwszy raz miała to Iwonka ją za rękę musiała trzymać. No co innego pasuje? przcież to stres i w ogóle. I pierwsza Iwonka żeby jej pokazała jak a ona druga. I tyle. I to PO TAKIM ZACHOWANIU JEGO. I tyle. No wiecie - wnioski sami dla siebie i to wszystko :( Przykro mi. Bo ja bym wezwała policję a Kevin... taki dobry, wyrzuciłby mnie na zbity pysk. I by mnie wrócili bo to tylko INTERESY by lepiej szły. A nawet z czasem mogłabym swoją hurtownię papiersoów mieć w Holandii. Kto wie? Nie wiadomo i tyle. I koniec. Po takich pierdach na kiblu iść do takiego starego faceta i mieć z nim pierwszy raz mieć. I wiecie - gdyby ona sama była z nim w tym kiblu - to by nic nie do niego nie miała caryca. Ale były dwie - ona i Iwonka. Która pierwsza? stwierdził Kevin i Iwonka pierwsza, caryca druga albo odwrotnie. i tyle. I O TO PRETENSJE DO MNIE słuchajcie? Weżcie przestańcie. przecież ja im tam zdjęć nie robiłam. JA IM TAM ZDJĘCIA ROBIŁAM? Bo co tak lecą zdjęciami. I tyle. I wiecie - maturę dać to jest nic wielkiejgo. Ona ma pasować. I w tym św. Józefie wiecie NIKOMU TA MATURA NIE PASUJE kto mnie pomówił albo wygadywał durnoty na mnie. No a jak praca bez matury i tyle. Stała jeszcze. I koniec. I reszta niech sobie robi co chce. Ale tym niech w stałej pracy ŁEBY POURYWAJĄ za to co mi zrobili w Niemczech. TAK IM ŻYCZĘ? Tak im życzę i koniec - za te pomówienia że nic w tej pracy nie robiłam i dlatego nie dostałam tam stałej pracy. BO NIE ZASŁUŻYŁAM. A oni nie zasłużyli na matury i koniec. Skąd ja miałam wiedzieć że dyrektor w Chorzowie gwałcił UCZENNICE a pierwsza baba w szkole była lesbą - już to było żle ale doktorat. Lecz pózniej miałam PROCES o mobbing o grube pieniądze i CO JA DALEJ W TEJ SZKOLE ROBIŁAM? Za samobójczynię w ciąży uczyłam tak żebym sie nie POWIESIŁA przez tego dyrektora z Chorzowa. Bo mam opinię, ze się ciągle wieszam. Ja się nie nazywam KEVIN VOSPER i tyle. KONIEC. Ni dam się nikomu i tyle. I koniec :( Bo bez sensu wyjechałam - na kurwy pod Goethem. Mam się popatrzcieć na swoją szkołe. Nie stoją. Jedna była PROSTYTUTKA - moja anglistka. A ja druga się dowiem. No cóz... a Kevin jest ŚWIĘTY, jest moralny i tyle. No wiecie.... bez sensu. A facet z matmy gwałcił i rpacuje tam DO DZIŚ. I ona się miała wziąć do roboty, a on? Wiecie jak on liczył? On TERRORYZOWAŁ tą matmą. To był TERRORYSTA i tyle. On chyba dla siebie był terrorystą. I to było dobrze, a babka z anglika nie. No cóz... :( Jeszcze żona dyrektora banku. A reszta to po cichu i tyle :(

Wiecie i sprawdżcie sobie w pracy czy mogą być ORGIE w pracy fizycznej i tyle. i on w kazdej pracy jest taki sam i powinien być na budowie i tam niech sobie robi co chce - z Mona Lisą i tyle. bez faceta. Bo z facetem to na budowie i tyle. A reszta to nie trzeba faceta i tyle. Taka prawda. No powinien być, ale w pracy niekoniecznie. W domku. W domku przy STAŁEJ PRACY, a to jest STANIE O STAŁĄ PRACĘ, która POWINNA pasowac i tyle. I wtedy można wrócić a tak to nie i tyle. I dlatego wiecie tak sie wszystko ułożyło, że ja wyleciałam z tego magazynu na dniówki bo byłam zgaszona petem - nie wiedziałam o tym, pierdów do kibla nie poszłam podsłuchiwać to sie gostek obraził i tyle. Pod prysznicem tez go nie podglądałam - strasznych przestępstw się dopuszczałam niemozliwych :( I tyle :( I wiecie od tej Agnieszki Smieszki nie miałam jechać, a amazonie miałam wiedzieć i też bym nie pojechała. Bo ja nie wiem gdzie jest moje miejsce. Tam gdzie maja napisane na sofi numer. to miało być moje mieszkanie i tyle. A Agnieszka Śmieszka niech sie podpisze MONA LISA na tych listach i gra i stoi o imienniczkę w bibliotece w USA z opinią byłej prostytutki z Polki. Tak ta laska wysoko zaszła co z nią jechałam w góry - Bieszczady. Ponad 10 lat temu. I ona stała o gadające głowy - sama nią była. Z KULU jechała w góry Bieszczady i tyle. Bo ja nic nie robie tylko w chałupie siedzę. Ale jak byłam młodsza to zwiedzałam i zwiedzałam to teraz AKURAT mogę posiedzieć w chałupie choć powinnam być w stałej pracy W POLSCE. Nie na zachodzie. Nienawidzę zachodu za kasę MATKI i koniec i tyle :( I dostanę ja jak powiem kto ukradł kasę carycy. Bank wziął bo pieniądze były BANKU bo zmanipulowali carycę i rozkradli pieniądze z gwałtów. A z czego są pieniądze mojej matki? Żeby była kurwą. To są takie pieniądze. jak jej matka bo już wszystkich szlag trafiał. No ale nie była tą kurwą choć taką miała opinię i co teraz? A to sobie mam je sama pobrać jeśli zdołam. I tak sie skończy i nic mnie tam więcej nie obchodzi w tej głupiej Anglii i koniec. Bo moja matka miała może i rację, ale mnie nie musiała tak krzywdzić. królowa Bona.To miała być KLULOWA i nic by sie nie stało. A że królowa i literka R to od 3 lat w domu siedzę i NIE PRZEBACZĘ. Bo tyle można siedzieć po studiach i stała praca, a tak? Ile ja mam lat, to trzeba mieć rodzinę i tak dalej. I dlatego caryca nie ja. Proszę bardzo - tylko niech nikt mnie nie pomawia że słucham MĘSKICH PIERDÓW W MĘSKIEJ UBIKACJI na przerwie czy coś tam takiego zamiast zapalić sobie na przykład. Bo caryca nie paliła a pali i w sumie czemu. Temu. tylko przy mnie nie palila. Nie pali żeby nie wylecieć. Jak Kevin i tyle. Bo dalej to samo tylko mnie nie ma. po co? Żebym wzywała policję ze wszyscy pierdzą. Wystarczy że pierdnie Iwonka - na szefa. Że tak jej w życiu pomógl. No ale... takie życie i tyle :( cdn. ps. nie wiem na którego szefa ma pierdnać żeby sobie pomóc. Czy tam jest 1 szef czy dwóch - nie wiem - tam sie nikt nie przedstawił. Bo czemu Lucyfer a nie oni. Bo Lucyfer sie przynajmniej przedstawił a oni? Nikt. Wszyscy wszystkich w dupie. Przynajmniej kswyki mieli mieć, co nie? A Iwonka to nie wiem czy to jest imię czy ksywka. Kevin Vosper też.

A jakbym tam była ATENA słuchajcie. Jak się nazywam? ATENA. To co by się stało. ATENA i Kevin Vosper. Poniatowski. ATENA I PONIATOWSKI. To Poniatowski by wygrał. Ale Kevin Vosper to moja wygrana i tyle. A czemu Atena? Bo Atena nigdy nie chodziła do męskiego kibla podschiwać męskich pierdów gdyż miała inne zainteresowania i tyle. Np. lubiła zapalić i koniec.

Nie wiem czy to było w godzinach pracy czy po pracy. Jedna przerwa jest pół godziny w stałej pracy. Pół godziny wiecie + 2 razy 15 minut. Albo po pracy. Po prostu szef i tyle. Bo co można powiedzieć o pierwszym razie carycy. Zależy jak długo wiecie. Ile czasu? Nie liczyły? No to OK. Bo ile to wszystko trwało. W sensie gwałt czy nie gwałt. A następny ...dzień mi powiedzą? To trzeba sobie w oczy spojrzeć w lustrze. A to miały spojrzeć przed gwałtem w kiblu i w ogóle wypaliłam im te oczy to nie musza patrzeć. A jak spojrzą w twarz męzowi? No Iwonka to 2 mąż już to tam nic się nie stanie. A ta caryca no to problem - ale taka męża ma nawet - teraz to juz każda wydana nawet caryca i tyle. A dzieci? Jak one dzieciom chcą w oczy spojrzeć? Iwonka ma faeta Holendra i dziecko 14 letnią córeczkę. Jak ona JEJ w oczy spojrzeć. Eee tam na pewno pierwszy raz w podstawówce jak matka. No bo co o tym myśleć? No co o tym mysleć? No sami powiedzcie. to . Nic i tyle :( Olać ciepłym moczem i koniec :(

Wiecie tej Iwonce to jednak sie dziwię bo jednak poród za sobą miała. dziecko 14 letnie. Nie wiem. Kevin nie miał porodu choć ma 2 dzieci z carycą. I za chwile będzie miał 3 się dowiem bo caryca mu tego nie daruje. i pójdzie do jego matki i alimenty bo ma juz wszystkiego dosyć. Wszystkiego. A najbardziej tej stałej pracy. Bo jak na taki pierwszy raz zasłużyła z takim facetem to ona chce alimenty bo woli dziecko. I ma 100% racji tylko od razu miała taka mądra być. Bo jak jej zrobią badania genetyczne a to nie będzie jego dziecko to ona się może powiesić z tym dzieckiem na drzewie i tyle. I koniec. I tyle i koniec. A one jak coś chcą znaczyć - bo ja NAPRAWDE NIE MUSZĘ to muszą wiedzieć co robił z carycą. On miał tylko 15 lat. No ale on to robił od dziecka. WSADZAŁ SIOSTRZE W DUPĘ. I niech wiecie uważają bo może je wciągnąć do kibla - poobydwu wsadzi w dupę za papierosa i takie one będą miały ciąże. I niech nie mówią, że nic dla nich nie zrobiłam. JESZCZE JE OSTRZEGŁAM po takiej firmie. I wtedy by wyszło się dowiem że dziecko jest ich, a tak to nie. No nie wiadomo. W końcu glowy żabom urywał. To nie powiem czyje dziecko. Nie wiadomo. Kościół wyzywał że Hitler lepszy - sorrry. Matce podarował kradzione kwiatki, kochał się w kazdej koleżance i kradł im śniadania, drobne rzeczy - na pewno tak było. I tyle :(