Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klyn_

Wyborco!

Polecane posty

przed pójściem do lokalu wyborczego skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdde głosowanie na nr 1 na którekolwiek liście zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.

Gość podobno od głosowania
na listę nr 1 dostaje sie parchów pod powiekami, biegunki, wrzodów swedzacych, purchli na policzkach, wyprysków na dłoniach i wymiotów czestych.

ano widzisz, źlem napisał, ale zmęczonym i głodnym, więc jestem usprawiedliwiony

Gość Radzio Sikorski
na listę nr 1 dostaje sie parchów pod powiekami, biegunki, wrzodów swedzacych, purchli na policzkach, wyprysków na dłoniach i wymiotów czestych. głosując na listę numer 7 masz zapewnioną darmową amputację mózgu...

Gość Dorinsa00
ja głosuje i tak na pisiorki a wy jesteście matoły i ćwoki

Gość lusia65
haha dobre :) ale powiedzcie szczerze ciekawi jesteście kto wygra wybory co? ;) ja mam zamiar głosować na PO, przekonałam się do nich odkąd gram w taką polityczną gierkę www.platformula.pl jest tam też napisane co ta partia zrobiła podczas swojej kadencji dla Polski i muszę przyznać, że zdziałali dużo ;) więc warto dać im szansę na kolejne lata ;))

RPK. To partia na którą warto oddać głos, Ruch Poparcia Klyna. Liczę na poparcie. Jest jednak problem, PKW nie zarejestrowala mej parti bo zdobylem tylko jeden podpis, więc glosujcie jak chcecie.

Gość Dorinsa00
" że zdziałali dużo " o kurwa!!!!!!