Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola alop

plaga muszek

Polecane posty

Gość pola alop

hej mam problem z ktorym nie moge sobie poradzic, od kilku dni w pokoju mam pelno malutkich muszek. Nie mam w pokoju jedenia, smieci itp. nie wiem skad sie one biora. nie moge ich wytepic. co chwila je wybijam i co chwiila jest pelno nowych. nie moge otworzyc okna bo tak jakby z pola wlatywaly, bo gdy otworze okno wydaje mi sie ze jest ich wtedy wiecej (ale nie jestem pewna czy wlatuja z zewnatrz) czy moze ktos ma jakis sprawdzony sposob na pozbycie sie ich ? prosze doradzcie cos bo oszaleje :(

Gość nastęna mądra patyczkiem
Mam to samo, choć dziś jest ich jakby mniej, w weekend był koszmar, nie mogłam okna otworzyć, bo leciały całe chmary. Sposobu nie znam - chyba tylko pozamykać okna i tłuc :)

Gość pola alop
kurcze zwariowac mozna. serio nie wiem skad sie one biora :O mieszkam w domu... juz pozamykalam wszystkie okna, drzwi w kazdym pokoju, ale mam synka 5 latka ktory non stop lata ogrodu do domu i nie jestem wstanie upilnowac zeby ciagle byly zamkniete drzwi. najgorzej jest w sypialni, bo nie moge jej wywietrzyc, bo boje sie ze zaniedlugo nas zjedza... wypsikalam cale firanki perfuma, nie mozna juz oddychac a te france dalej lataja :O

Gość eliklika
o ja tez chetnie ponzam jakies rady. mam tego pelno w kuchni

Gość pola alop
up up up