Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalona_jolka

od czego się zaczyna bycie dziwką?

Polecane posty

Gość szalona_jolka
widze ze wszyscy nagle zamilkneli......

Gość szalona_jolka
ale w jakiej branzy pracowalas? i co robilas?

Gość szalona_jolka
no to niezle ale ja nie mam tam zadnych kontaktow poza tym ja nie moge na zbyt dlugo wyjezdzac bo mam obowiazki ktore mnie w polsce trzymaja

Gość jolka a policzylas
ile bedziesz musiala pałek obciagnac zeby starczylo na mieszkanie i utrzymanie? skoro za jeden raz placi Ci 50zł? A teraz powaznie, ten typ to z pewnoscia nie jest Twoj kolega tylko zwykly prymityw, ktory mial przyjemnosc taniej niz u pospolitej prostytutki. Chcac przyprowadzic kolegów pokazal tylko, ze jest jeszcze gorszy- moze jeszcze by sobie na tobie zarobil (?) nie wierze ze nie ma pracy, nie ma takiej opcji nawet! sprzataj ludziom w domach, myj okna, zajmuj sie staruszkami, cokolwiek... na kurwienie jeszcze bedziesz miala czas

Gość szalona_jolka
nie liczylam jeszcze... ale wynajecie pokoju albo nawet miejsca w pokoju w moim miescie to jakies 300zl do 400. wiec zarabiajac 1000 miesiecznie jakos bym sie utrzymala na poczatek dobre i to. poza tym nie bede sie ograniczac tylko do lodow zajechalabym sie na smierc.

Już się martwiłem, że tak się zblokowałeś Juken i kompletnie siadła Ci psycha, że zaczynasz strzelać fochy jak baba, ale przerwałeś milczenie, które jest złotem. :) To mnie cieszy ale smuci zarazem, że wplątujesz w to pannę Jones. Lepiej przyznaj się, że lecisz na Nią :P To by tłumaczyło nagłe Twoje zniknięcie ze smyraczy. I w woli wyjaśnienia z panną Jones łączy mnie tylko temat, który już nie istnieje i " humorki" jakimi dysponujemy w danym momencie jak na siebie wpadamy. :)

Gość szalona_jolka
3 miesiace to mnie nie urzadzaja na miesiac bym mogla wyjechac

Gość nie radzilabym sie w to
bawic jesli mieszkasz w malym miescie

Gość szalona_jolka
nie chce o tym mowic to sprawa rodzinna

napisz że chcesz rozgrzeszenia bo przecież nie ma nic złego w byciu dziwką;) rozmowa z tobą nie ma sensu bo przecież wszystko sobie zaplanowałaś, a my mamy wyrazić aprobatę i napisać ci że na pewno robiąc lody i oddając się nie jesteś dziwką bo przecież robisz to w szczytnym celu. to jest głupie.

Gość szalona_jolka
ludzie co wyscie sie tak przyczepili do mojego miasta?? nawet jak sie ktos dowie to mi to zwisa i powiewa co ludzie o mnie mysla naprawde...

Gość szalona_jolka
nigdzie nie napisalam ze chce rozgrzeszenia albo akceptacji. licze na dobre rady na rozwazenie za i przeciw na podanie jakis argumentow... i wcale jeszcze nic nie zaplanowalam dopiero o tym mysle. i to nie jest glupie.

Gość szalona_jolka
a jakie to ma znaczenie ile mam lat? osiemnascie skonczone

Gość szalona_jolka
????

Gość Aaauuuooo
Zostań striptizerka, mniejsze zło :d a powaznie to tak jak niektórzy tutaj nie chce mi się wierzyć, ze nie ma pracy. Jesli jesteś atrakcyjna to tym bardziej cos znajdziej, kelnerka itp. Szanuj się dziewczyno, teraz może Ci się to wydawac dobrym rozwiązaniem, ale jesli w to wpadniesz, szybko z tego nie wyjdziesz.

Gość szalona_jolka
chyba nikt z was nie byl nigdy bezrobotny ze tak piszecie... nie moge znalezc pracy, kelnerka to by bylo marzenie ale nie ma pracy w moim miescie a juz na pewno nie dla ludzi z moim wyksztalceniem

Gość szalona_jolka
a dla striptizerek tezx nie ma pracy, nie ma nawet klubu ze striptizem :)

Gość ....lklslks
OD WKLEJANIA TU FOTEK SWOIJEJ CIPKI ;)

Gość szalona_jolka
co???????

Gość jolka a policzylas
500 fiutów miesiecznie (przy zalozeniu ze bedzie popyt) to jest jakies 16 lasek dziennie. niezle. powodzenia zycze :)

Gość szalona_jolka
ty chyba liczyc nie umiesz... 500*50=25000. nie mam jeszcze takich wymagan zeby zarabiac 25 tys miesiecznie!! jesli juz bym sie ograniczyla do samych lodow co nie nastapi to powiedzmy 1500 na miesiac zarabiajac: 1500:50=30 lasek miesiecznie. czyli jedna dziennie. gratuluje inteligencji.....

Gość szalona_jolka
??????

Gość Aaauuuooo
Najwyrazniej za słabo szukasz. Wszystko jest lepsze od k***ienia sie. Jesli Twoja koleżanka jest prawdziwą koleżanka to pozwoli Ci mieszkać u siebie do momentu aż odbijesz się od dna. Naprawdę nie marnuj swojej młodości.

Gość szalona_jolka
kolezanka jest prawdziwa kolezanka ale ilez mozna kogos utrzymywac?? no bez przesady nie chce siedziec na jej utrzymaniu kolejny miesiac.. nie uwazasz ze to nienormalne????

Gość o0pppppppbere
przestan sie szmacic tak, mam lepszy sposob praca na sex chatach tam sie rozbieras zi robisz jakies tam macanka za kase dobra i nikt cie nie dotyka, ja pracuje juz kilka lat tak i mam kase co 2 tyg. sproboj tego.