Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łysy_depserat

czy łysy facet może by atrakcyjny ?

Polecane posty

Gość łysy_depserat

Hej kobietki, mam takie pytanie, Moj problem polega na tym że niestety zaczałem powazne łysiec zakola i szczyt głowy mam totalne przerzedzony, jestem wysokim facetem przystojnym, ciemny zarost, brunetem jestem, a raczej juz byłem, zawsze miale geste włosy a teraz lipa totalna, musze sie golic na krotko nie mam zamiaru łazic z wiankiem wokół głowy, Moje pytanie czy duzo straciłem ? czy wy kobietki zwracacie dużą uwage na to ? Tak po za tym jestem przstojny facet , wysoki 186 cm dobrze zbudowany szerokie ramiona fajny tylek :) tylko doluje mnie to ze już w zasadzie łysy a mam dopiero 30 lat

Gość facetttt 100% mameja
łyse to są kutasy i węże 🖐️

Gość ja uwielbiam lysych
oczywiscie ebz wianka tylko ogolonych na 0. lysy znaczy dobry w lozku

Gość ja na takich kolesi
zwracam szczególną uwagę:-) nie dołuj si e nie wżne co na głowie ale co w środku...

Gość łysy_depserat
jak zwyle widze ze większosc powazne podchodzi do tematu, no zajebiscie po prostu

Gość eeeeeeewwwyyyuuuii
oczywiście że może być atrakcyjny :)

Gość miławrocławianeczka22
Oczywiście, że taki facet jest atrakcyjny. Swoją drogą facet z wiankiem na głowie hmmm

Nox Anielica dobra, napisałaś swoje zdanie raz, po co się powtarzasz? Płyta się zacięła?

Gość łysy_depserat
Nox Anielica a wolisz małego karła z bujna czupryna czy przystojnego wysokiego facet łysego ? bo jesli to pierwsze to gratuluje

Gość ilcia1985
dla nas kobiet wygląd się nie liczy i taka prawda...:P mój mąż ma zakola i troszkę kaczkowato chodzi a i tak go kocham:)

Gość łysy_depserat
Kasandra a kto powiedzial ze nie mam muzgu, skonczyłem dwa kierunki i inteligentny ze mnie facet

Nox Anelica lubi złodziei którzy choć prawie łysi to ich ostatni włos będzie do ramion :P A łysi owszem, mogą być seksowni, niektórym nawet bardziej pasuje właśnie łysina :P

Gość łysy_depserat
hhehehehe

Gość mam 26 lat i głosuję na pis
mój narzeczony ma 30 lat, 186 cm, 85 kg i jest naprawdę przystojny i jest łysy :) na początku, przyznaję, że nie byłam jakaś specjalną entuzjastką tej łysiny, ale przyzwyczaiłam się i nawet mi się to podoba ZAZNACZAM JEDNAK: że on nie chodzi z zakolami, ani z jakaś zaczeską ale goli się na zero, albo baaaardzo krótko kupił sobie specjalną maszynkę i choć to trochę uciążliwe, to co drugi dzien nią jeździ :) czasem mu pomagam

ostatnio podoba mi się taki jeden łysolek:) jest bardzo męski:)oczywiście nie ma zakoli i zaczesek, na zero włoski. no ale on nawet nie wie ze mi się podoba.

Gość bgdfbgdgb
łyssyyy ooo taaaaaaaak:D

Gość lysy_depserat
uf no to dobrze :) ale kurde nie kazdemu pasuje ysina wydaje mi sie ze mnie tak srednio pasuje :( ale naszczescie rekompensuje to swoim wzrostem i sylwetka

Gość gees56tr
"łysi są najbardziej sexowni dla mnie bynajmniej" to zdanie jest wewnętrznie sprzeczne cizass bynajmniej oznacza W ŻADNYM RAZIE

Gość gtggffg
jak grochem o sciane .. bynajmniej, przynajmniej, co to za roznica.. :O pokaz fotke, ocenimy czy ci pasuje :) ile masz wzrostu?