Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maskara

wpadlam w depresje :(

Polecane posty

Gość maskara

ciagle widze w teledyskach w filmach szczuple i seskowne kobiety,ja mam 170 cm i waze 64 kg,dbam o siebie,uzywam kremy ,cwicze ale jakos moje cialo nie wyglada tak jak chce :( nie potrafie przestac myslec o tym jakie one maja sliczne ciala a jakie brzydkie cialo mam ja :(

Gość mogę tylko pozazdrościć
problemów a właściwie, to co nastolatka robi na forum: Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci ???

Gość daj spokój
daj sobie spokój dziewczyno, ciesz się życiem zamiast upodabniać sie do jakiś zakompleksionych idiotek z teledysków. Wagę masz bardzo dobrą do wzrostu, trochę pewności siebie, kurde moja siostra jest na prawdę gruba i niezbyt urodziwa (pierwszy raz to powiedziałam) ale jest kierowniczką w firmie i jest super pewna siebie i energiczna babka.

na takie problemy jest tylko jedno pocieszenie: to wszystko fotoshop itp programy. w tv wszyscy sa tacy piekni, szczupli i w ogole...

Gość maskara
nie jestem nastolatka,mam 25 lat !! ale nie moge przestac myslec o tym,wiem ze mam problem i nie wiem jak z tym poradzic :(

Gość daj spokój
a kremy nic nie dają, normalna dieta, powtarzam normalna i ćwiczenia

Gość daj spokój
nie przejmuj się tym za bardzo, bo to dziecinne

Gość mogę tylko pozazdrościć
to tym bardziej zazdroszczę problemów:O chyba nie masz pojęcia co to prawdziwe życie, że takie bzdety czas Ci zajmują:O

Gość daj spokój
ja jestem w 36 tygodniu ciąży wzrost 166 cm, waga jakieś 73 kg, straszny cellulit na udach. I wiesz co chrzanię to. Oczywiście zadbam o siebie po porodzie, ale pogodziłam się z tym ze mam skłonność do niewielkiego tycia. Mam to w dupie.

daj spokój... normalnie osłabiasz mnie!!! przeciez to wszystko w tv to odsysanie tłuszczu, operacje plastyczne i dobre światło... tak naprawde to sa takie paszteciaki ze glowa boli...