Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tupcio

Jak dominować w związku ?

Polecane posty

Gość lillu*****
to troche dziwne ze chce byc zdominowany a nie daje sie zdominowac....to jest cos nie tak:)

gdy odpoczywasz niech on zawsze leży na podłodze spełniając rolę podnóżka niezależnie czy jesteś w szpilach, czy boso, a jeśli boso dodatkowo może masować lub nawet całować Ci stopy np gdy miałaś ciężki dzień

Gość lillu*****
no ale jej chodzi o metode zeby tak chcial robic:)

Gość lillu*****
ja zawsze trzymam facetow na dystans i kazdy jeden z ktorym bylam związana byl ulegly....

Gość tupcio
Dokładnie tak ! Po prostu brak mi pomysłów jak to zrobić żeby nie miał wyjścia

metoda jest prosta zakaz seksu a poza tym chciała abym napisał jakiś zabawy z ty związane, Ty też jesteś dominująca?

Gość lillu*****
bądź niedostępna, ubieraj sie sexownie,jesli gdzies wyjdziesz nie odbieraj od razu tel. od niego ,niech poczuje ze lubisz byc wolna,ze czujesz sie atrakcyjna,ze inni faceci za tobą latają....tym sposobem wmanewrujesz go w uleglosc:)

Gość lillu*****
jestem dominująca,ale mam duzy dystans co jest dodatkowym atutem:)

Gość tupcio
właśnie o takie rady mi chodziło , jak możesz to napisz mi coś więcej na ten temat. Chodzi o uległośc na codzień , we wszystkich sprawach tych małych i dużych także

to najpierw musisz zacząć od podstaw które napisałam wyzej,a reszta przyjdzie sama:) Poczuje sie olany i zacznie robic wszystko co bedziesz chciala...

bądź kapryśna ale nie tak ostro po prostu grymaś ale tak subtelnie a jak spełni Twoje zachcianki to go nagradzaj tak jak pieseczka, Dziewczyny faceci wynaleźli dla Was wysokie obcasy po to aby mieć trochę wolnej przestrzeni gdy wpadną wam pod pantofelki ;-)

z tego co napisalas,to zauwazylam to on nie ma takiej typowej uległej natury ,wiec musisz podejść do niego inaczej niz do partnera np jak fan stóp:)

Gość tupcio
bardzo dziękuję za pomoc, zastosuję się do Twoich rad i zobaczymy jak będzie . a może mogłabyś mi podać swój namiar abym mogła sobie z Tobą spokojnie porozmawiać na ten temat . Jeśli mieszkamy w tym samym mieście mogłybyśmy gdzieś pójść na kawkę/ piwko , oczywiście ja zapraszam

ja na jego miejscu bym był szczęśliwy bo zwykle dziewczyny wolą być uległe, pozazdrościć Waszym chłopakom

Gość tupcio
dziękuję, jeśli się zgadzasz to napiszę jutro, a teraz życzę kolorowych snów i wszystkich pozdrawiam

Gość tupcio
to szkoda , bo ja mazowieckie

Gość tupcio
ok, jeszcze raz dzięki napewno napiszę!!!