Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość an2anet

ile może zjadac miesięczne dziecko

Polecane posty

Gość an2anet

moja córcia dzis skonczyła miesiac od poczatku jest łodomorkiem, juz w drugim tygodniu musialam jej wprowadzic bo z piersi było jej za mało, teraz tez jej mało zjada mleka 120 i jej mało musze jej pieras dodac i wtedy przysypia(karmie ją piersia miedzy karmieniami mlekiem modyfikowanym), mam pytanko czy jest jakas norma, czy macie tez takie głodomorki

Gość bvgfbvd
skoro wypija cala butle tpo czym placze to jest to placz z przemeczenia-a wtedy ty zamiast ja polozyc i dac smoczek (jesli uzywasz) zatykasz ja cycem:O

Gość hhhhhhhhhhh
Co ile je karmisz rozpisz dobe

Hej:) oj przypomina mi się sytuacja z moim głodomorem:) na poczatku nie chciał piersi więc dawałam mu butlę,co 2,5-3 godziny wypijał ok 120 ml bo więcej bałam się mu dać,ale spokojnie możesz dać mu nawet o 20 ml więcej jak sobie poje to więcej nie będzie chciał ciągnąc,,albo przystawiaj do piersi po butli,widocznie tyle potrzebuje jeść:) jedne dzieci potrzebuja mniej inne więcej:)

Gość vfdaghfdnb
najpierw powinnas zadbac by dziecko wyssalo ci piersi a potem dopiero ewntualnie dawac mm jesli jest glodny. Dziecko tak karmione musi miec przerwy miedzy posilkami co 3h a Ty piszesz, ze kamisz ja mm miedzy posilkami :O szok!!!

moj syn na trzeci dzien po urodzeniu jadł 60ml mleka a jak miał miesiac to juz 150ml i wierzcie mi nie jest gruby. Sa dzieci co duzo jedza i juz.Polecam mleko Humana.Jest dostepne własciwie tylko w necie.Ale to mleko jest specjalnie robione dla tzw głodnych dzieci i tylko ono zaspokajało apetyt mojego synka.

Gość gość
Takie dziecko karmi się na żądanie Takie dzieci jedzą z reguły 90-120 ml co godzinę.