Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanzibarr

STYLING WŁOSÓW ŁÓDŹ

Polecane posty

Gość zanzibarr

Cześć dziewczyny! Chciałabym zrobić sobie styling. Chodzi mi o delikatną trwałą unoszącą włosy. Nowa metoda, ale podobno super efekty TYLKO musi to wykonać ktoś kto się zna na rzeczy. I tu mam do Was prośbę - czy orientujecie się kto w Łodzi robi styling? I jest w tym dobry! Nie chcę efektu pudla... pozdrawiam!:)

Gość zanzibarr
up! :)

Gość Choczaj
W maju roku 2012 robiłam sobie styling włosów w salonie Kreateria przy ulicy Dąbrowskiego 17/21 u Pani Ewy. Wyniosło mnie to 120 zł ale efekt był naprawdę super. Mam włosy bardzo cienkie, nie chcące układać się, oklapnięte i przetłuszczające się. Po stylingu moje włosy wyglądały jak zdrowe, pełne objętości już od samego czubka głowy, ładnie się układające, nie przetłuszczające się. Fryzjerka powiedziała że efekt może utrzymywać się od miesiąca do 3 ale że to wszystko zależy od rodzaju włosów, ich długości i skrętu loków jaki bierzemy. Mówiła mi też że miała takie przypadki, że kobiecie po 2 tygodniach się włosy wyprostowały a innej po 6 miesiącach. Moje włosy mają lekki skręt do dziś od, tamtej pory nie robiłam nic z włosami u fryzjera. Jestem w szoku że tak długo się u mnie efekt utrzymywał bo ta sama fryzjerka jest ze mną od wielu lat i zna moje włosy i obje strasznie się obawiałyśmy czy to nie będą przypadkiem pieniądze w błoto wyrzucone, czy zaraz mi się nie rozprostują bo taką mają tendencję. Więc serdecznie polecam

Gość ewus39
Choczaj, jakiej długości były Twoje włosy kiedy miałaś robiony ten styling? Czy były wycieniowane i jak bardzo? Zależy mi na odpowiedzi bo jak na razie spotkałam się z opiniami fryzjerów że to się robi tylko na krótkich włosach, a jak są do ramion albo ciut dłuższe jak moje to juz nie ma sensu :(