Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy samobojcy ida do nieba?

czy samobojcy ida do nieba?

Polecane posty

chce nie zyc. czy samobojjcy ida do nieba? wiara mnie tylko trzyma przy zyciu przepraszam ale pierdole literowki - napiłam sie i nie mam ochoty sie z tego tłumaczyc zyc mi sie nie chc. czy ida?

Gość fara88
kurwa idą do piekła teraz nie chce ci się żyć ale to nie znaczy że sytuacja ci się nie poprawi może znajdziesz cel w życiu

Gość krula
tacy którzy z premdytacją to robią niestety nie. na niebo mają sznsę tylko Ci którzy są chorzy psychicznie i to zrobią. trzymaj sie, nie daj sie zawładnąć szatanowi, on tylko czeka na to żebyś zrobiła sobie krzywdę

Gość nie ida ... soryyy
tak bywa nie rob tego.

mam boderline czy to choroba psychiczna ? ...... a wogole mam dosc ... kocha mnie rodzxina córka ... ale on mnie pograza z kazdym dniem - twierdzi ze jestem niczym dla niego corki .. a śmierc wydaje sie jedynym ratunkiem by sie uwolnic od tego przesladowania psychicnzwego mam dosc ilez mozna ?

Gość gretgrwe
samobójcy lądują w czyśćcu, nie jest tam wesoło, ale przy piekle to raj :)

kocham Boga , kOCHAM OJCA KTÓRY ZMARŁ ROK TEMU ( ciagle przywam jego smierc i ciezko sobie z nia poradzic .. chciała bym do niego bardzoooooooooooooooooooooooo jej jak bardzo - ale boje sie ze gdy popelnie samobojstwo to sie z nim nie spotkam tylko to mnie hamuje i wyje przez to - boze czy on widzxi jak ja cierpie ? czy bog widzi ? nie ma litosci ?

Gość fara88
"ale on mnie pograza z kazdym dniem" to go kurwa zostaw znajdziesz sobie lepszego musisz żyć dla córki

Gość pupowata
brdeline to uwarunkowanie, nie choroba. tak naprawde jak to jest wie tylko Bóg, ale jasno jest powiedziane że nie można odbierać sobie najcenniejszego daru. ja też iałam takie mysli, nawet w najczarniejszej ciemności westchnij do Anioła stróża, do Ducha św, może dostaniesz jakąś jasniejszą mysl. tylko musisz być szczera

Naprawdę, Twoje problemy przeminą, masz szansę na piękne i szczęśliwe życie, w ogóle- Twoje zmartwienia podświadomie straszliwie wyolbrzymiasz, to nie Twoja wina, tak to działa. Zresztą, jutro będziesz się czuła jeszcze gorzej. Alkohol ma dobre, ale (przede wszystkim) i złe strony. A samobójcy idą pod płot i do piekła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Natomiast na inne pytanie odpowiem- oczywiście, wiedźmy i czarownice należy kochać i szanować, nie zapominając o konieczności ich spalenia na stosie.

ja pierole modle sie , czemu ciafgle te mysli po mnie chodza , ja chce zyc a wszystko przeciwko mnie jakby na sile ? co ja jestemc ? TERMINATOR ??? mam dosc ilez mozna :(

czyli po smierci co jest ? nie chce spłonac w piekle ... chce spotkac opjca. chce spokoju ...

odpowiedz na to co jest po śmierci nomen omen daje katolickie wyznanie wiary a dokładniej, końcowe 3 słowa

Nie będziesz odczuwał spokoju. Ani niepokoju. Nie zobaczysz ojca. Po prostu znikniesz. Nie wiem czy wobec tego samobójstwo ma sens, ponieważ nie odczujesz żadnej ulgi, nie będziesz nawet wiedział że coś zrobiłeś.

Gnija albo ulatniaja sie....Cialo rozsczepia sie na atomy i dryfuje po bezkresach wszechswiata...to jest niebo..

Gość terefereczuczu
Trzeba tu wezwać egzorcystów. Pięciu przynajmniej, bo napewno jeden nie wystarczy!!!

ale nie bede cierpiec , nie bedzie sie znecania psychicznego - nie bede nic czuła - nie bede smieciem ? choć wierze ze bedzie zycie po smierci dlatego sie boje ? czy warto ? w głowie mam mysl ze nie warto i to upracie czy to moj tata /anioł stroz czy co ? gdy chce to zrobic to jest wewnetrzny głos i naprawde krzyczy słysze go w głowie co to ? o huj chodzi za przeproszeniem ...

Gość nie ida do nieba
bo nieba nie ma

samobójstwo to najgorsze rozwiązanie z możliwych, definitywny koniec wszystkiego ktoś dziś mi powiedział ze cierpienie tez ma sens a konkretniej służy rafinacji realne życie będzie później ,właśnie dla tych oczyszczonych

czyli jesli to zrobie wg wiary chrzescijanskiej jestem potepiona ?

a czy , zamiast narzekać nie możesz sie po prostu najzwyczajniej w świecie wkurwić, zacisnąć pieści i po prostu pierdolnąć tym wszystkim?? tylko zaraz sie zabijać??????????

Tylko wg jakiejś tam religii, a nie że naprawdę będziesz potępiona :D

"on mnie pograza z kazdym dniem - twierdzi ze jestem niczym dla niego corki" Czy dobrze zrozumiałem - chcesz się zabić z powodu faceta? Jeśli tak, to zaczyna się robić żałośnie.. :O

jeśli to zrobisz to sama dokonasz wyboru i nie będzie miało znaczenia czy byłaś dobra zła czy nijaka, samobójstwo to wybór, w imię czego ktoś miałby odbierać ci twoja wolną wole i zmuszać do życia, czy tu czy w raju??

Gość Belphegor
Kiedyś uwierzycie, nam się nie spieszy. 💤