Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy samobojcy ida do nieba?

czy samobojcy ida do nieba?

Polecane posty

Gość Belphegor
Nie pisz do mnie ułomna kreaturo.

Gość czy samobojcy ida do nieba?
30 minut

Kobieto szanuj zycie bo masz tylko jedno. Ile ludzi chorych i umeirajacych chcialoby sie zamienic!!! Poczytaj o KARMIE, wierze ze los sie dla ciebie odmieni, bedzie lepiej. Twoj tata wlozyl tyle milosci zeby cie wychowac i chcialby zebys zyla jak najdluzej...Szczescia Ci zycze:) Glowa do gory, swiat jest piękny, tylko trzeba wstac i zaczac to zauwazac...pamietaj ze na swiecie jest miliardy problemow i ludzie z nimi zyja.Problemy przychodza i odchodza...

Gość u7457547
Życie sprowadza się do śmierci, jeśli nie teraz, to trochę później. Wszystkich to czeka, nie ma o co walczyć. Cielesna powłoka jest jak wrzód na dupie. :D

Gość 54444444444444444444
nieba nie ma. !

Gość 54444444444444444444
Karma to nie to wyznanie w katolicyzmie nie ma pojęcia karma.

Gość marika600
Moim zdaniem trzeba mieć bardzo dużo odwagi żeby popełnić samobójstwo, ale trzeba też być bardzo głupim żeby to zrobić, rezygnacja z życia dobrowolnie jest grzechem i miejsce samobójcy na pewno nie jest w niebie, a jeśli chcemy wiedzieć kiedy przyjdzie na nas czas to warto przeczytać http://sites.google.com/site/news048/

Przeczytajcie sobie ciekawy artykuł http://sites.google.com/site/news048/ , i zastanówcie się czy samobójstwo jest warte tego co do tej pory osiągneliście ? Niektórzy przez głupotę robią rzeczy których by żałowali, macie wokół siebie ludzi którzy was kochają, na pewno nie chcieliby Was stracić, trzeba uwierzyć w siebie. Czytając ten artykuł zastanówcie się czy jest on prawdą czy tylko kolejnym wymysłem, aby ludzie mieli co zrobić ze swooja nuda. Pozdrawiam

Gość twoja maleńka
kotku, kiedyś wszyscy zamienimy się proszek Co masz na myśli pisząc niebo? Atmosfere wokół Ziemi?

Po pierwsze, to pieprzenie zwykłe jest o tej karmie. Karma to jest dla psów. Po drugie... piekło, niebo? W Św. Mikołaja też wierzycie? "macie wokół siebie ludzi którzy was kochają, na pewno nie chcieliby Was stracić" A jak ktoś nie ma? "trzeba uwierzyć w siebie" Ta... łatwo napisać, że trzeba. P.S. Chcę umrzeć. Mam świadomość swojej beznadziejności i wiem że nic się w moim życiu nie zmieni na lepsze bo przyczyną mojego problemu jestem ja sam. Ile tak można wegetować? Czasami śmierć to dobre wyjście.

Gość Tak mi się wydaje
Czasem życie do Ci popalić, ale to przejdzie. Albo wpadniesz pod koła samochodu, to już decyzja Boga. Jeśli będziesz do końca swojego życia cierpieć i się nie poddasz, będziesz silna dla tych których kochasz, to w Niebie wynagrodzi Ci się to stokrotnie. Nie wiem wszystkiego, ale zawsze tak mi się wydawało... Uwierz, ja też nie raz dostałam popalić od życia.

Gość twoja malenka
Kto zaopiekuje się twoimi dziećmi jak Ty odbieresz sobie życie? Odpisz

Gość ojciec katolik
Samobojcy tez ida do nieba, a ci ktorzy ich potepiaja albo przyczynili sie do ich tragedii moga isc do piekla. Zawsze bylem tolerancyjny wobec samobojcow, ale teraz kiedy syn przez chrobe popelnil ten czyn wiem ze jest to przejscie na inny lepszy swiat. Odczulem to po wielu znakach.

Gość gość
Co z autorka ?

Gość gość
Twoj syn popelnil samobojstwo? Przykro mi :(