Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezsenn

Flegma w gardle tylko podczas zasypiania

Polecane posty

Gość Bezsenn

Witam jak wczesniej wspomnialem mam problem z flegma w drogach oddechowych. Caly dzien nic mi nie jest oddycham bez przeszkod czuje sie zdrowy kiedy klade sie spac zaczynam miec katar pozniej zaczynam przelykac flegme az dochodzi do takiego momentu , ze nie potrafie prawie oddychac moje oddechy musza byc coraz glebsze i glebsze i co chwila odkrzakuje nadmiar flegmy z gardla. zwracam sie o pomoc i porade jak temu zapobiegac i jak to wylecz. i co to moze byc. Mam tak tylko u siebie w domu. Gdzie indziej spie jak dziecko

Gość Lukaszek24
Najprawdopodbniej masz grzyby zastosuj diete przeciwgrzybicza i zobaczysz ze problemu sie pozbedziesz. Jesli pijesz duze ilosci mleka i w twojej diecie przewaza biala maka to zmin to jaknajszybcej. Mieso 2 razy w tygodniu.

Gość Bezsenn
Grzyby??! myslalem ze to jakies uczulenie poprostu na cos co jest w moim lozku a czego niema w innych czy na posciel czemu tak sądzisz?

Gość Bezsenn
Jutro ide do lekarza zobacze co wykaza testy i co mi powie:)

Gość Bezsenn
Mam uczulenie na kota. A Tego skurwiela mam w mieszkaniu od jakis 7 lat. dobrze , ze na studia wyjezdam to mnie w domu wogole niema ale jak wracam na dzien chodziarz to zaraz mam to samo. Nie da rady go wypierdolic wiec biore tabletki.