Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam mały problem

Pytanie do facetów około 40stki

Polecane posty

Gość Mam mały problem

Uczę się w Liceum Zaocznym Uzupełniającym, gdyż poszłam do zawodówki, żeby mieć zawód, a potem się wyuczyć. Generalnie w klasie większość osób jest w okolicach 40stki, a ja mam 20 lat. Ogólnie bardzo dobrze się uczę tylko mam problem z matematyką. Umiem ją tak na 3, a testy maturalne piszę na około 60%. Mam w klasie kumpla, który ma 42 lata. Poprosiłam go o korki z matmy, gdyż ma 5, i testy robi na ponad 90 procent. Zgodził się, wszystko było OK i nagle powiedział, że nie będziemy się mogli spotykać u niego w domu, w tym samym zdaniu użył słowa żona. Nigdy nie mieliśmy żadnego bliższego kontaktu, więc się dziwie. Może być tak, że jemu nie chodzi tylko o korki?

Gość hghiboipo;l.mdfgh
możne chce cie przelecieć a to drań

Gość Mam mały problem
Czy jest prawdopodobne to, że mimo braku czegokolwiek między nami nie chodzi mu tylko o korki? Bo ja naprawdę miałam tylko to na myśli pytając o to

Gość hghiboipo;l.mdfgh
na pewno ma dociekliwa żonę i nie chce wysłuchiwać potem jej żalów ze romansuje

Gość Ciekawe. Moj facet tez jest
w lic. uzupelniajacym i ma kolo 40 - wiekszosc w jego klasie ma ok. 20 i tak jest zawsze. Prowo? Moze jego zona jest b. zazdrosna po prostu. Ja mialam na studiach kolege po 30 - tak ze 34 lata (ja wtedy 22) - tez cos od niego chcialam i tez powiedzial, ze jego zona nie pozwoli bym przyszla. A dodam, ze zupelnie nie interesowali mnie faceci starsi o tyle lat. Niektore babki sa smiesznymi, przewrazliwionymi jedzami.

Gość Mam mały problem
Uspokoilam sie:). Balam sie, ze moze mu chodzic o cos wiecej, nawet jakby myslal tylko o seksie czy cos. Juz nawet chcialam odwolac korki. Nie chcialam byc przyczyna chocby domniemanego romansu z jego strony. Moze rzeczywiscie jego zona jest strasznie zazdrosna, ale w tym momencie chyba lepiej, zebysmy byli u niego w domu, bo moglaby miec oko na niego? Chyba, ze chce ukryc te korki...

może nie ma złych zamiarów, ale np. ma bardzo zazdrosną żonę albo żona nie do końca akceptuje to, że on się uczy i nie chce jej drażnic dodatkowo może tez byc tak, że facet odczytał opacznie Twoją propozycję, albo odczytal dobrze, ale ma niecne zamiary ;) róznie może być

Gość Mam mały problem
U mnie w szkole jest duzo klas, wiekszosc to osoby po dwudziestce, przez trzydziestka. Moja klasa akurat jest taka, ze jest okolo 20 osob okolo 40stki, 3 dziewczyny w moim wieku i kilka osob w wieku okolo 25. Wiec to roznie.