Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goska15

Ząbki

Polecane posty

Gość irving17
Nitka, płyn i oczywiście regularne szczotkowanie

ja szczotkuję przez 3 min ale mam co jakiś czas problemy i musze chodzić do dentysty

przede wszystkim mycie zębów, co jakiś czas nakładki wybielające i płyn jak nie ma okazji wyszczotkować zębów

Gość ptasiek nastroszony
bo potem zagranicą polakow z próchnicą o bioterroryzm oskarzają

Gość jcxvcxv
Mycie dwa razy dziennie szczoteczka elektryczna, uzywanie codziennie nici i plynu. Wizyta u dentysty z czyszczeniem zebow raz na pol roku.

Najlepsze rozwiązanie to po prostu myć zęby a kwestia szczoteczki to juź osobista sprawa i zależy od rodzaju uzębienia, najlepieejjpogadać z dentystą o takiej sprawie, ja tak zrobiłam i nie mma problemów

Gość umpa lumpa
uzywam szczoteczki z miekkim wlosiem, bo taka polecil mi dentysta - mam wrazliwe dziasla, ktore po intensywnym szczotkowaniu obsuwaja sie i uwydatniaja zeby. Szczotkuje dwa razy dziennie pasta ProNamel, pozniej nitkuje kazda przerwe miedzy zebami, plucze Listerine dwa razy dziennie, oprocz tego uzywam wykalaczek i chodze do dentysty dwa razy w roku na kontrole i czyszczenie.

Ja chodzę do Villa Nova na wizyty i dentyści mi doradzili jak mam dbać co robić a czego nie robić

dla moich zębów najlepsza jest miękka szczoteczka i mam białe ząbki ale to moje ząbki każdy ma inne

Gość pijaca wino ja
a ja sobie walnelam porcelanke i jest super ale myje 3 x dziennie :) kocham swoje zeby :)