Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adriano1988

podwyżka

Polecane posty

Ostatnio szefowa wezwała mnie do swojego pokoju i powiedziała, że mimo trudnej sytuacji itd. zdecydowała się dać mi podwyżkę. I dodała-półżartem- że za tą podwyżkę to ją powinienem chyba po stopach całować. Zaśmiałem się, ona jednak mówiła to serio. Była w odkrytych butach. Schyliłem się i delikatnie pocałowałem ją w stopę, tak jak nieraz całuje się kobiety w rękę. Nie wiem, dlaczego to zrobiłem, czuję się teraz upokorzony. Wiem, że ona ma przez to większą władzę nade mną. Nie warto było tak się poniżać. Myślę teraz, że moglem ją nagrać. Ale skąd mogłem wiedzieć, do czego tam dojdzie.

Idź do szefowej na rozmowę, powiedz, że czujesz się niezręczie w związku z zaistniałą sytuacją i że przepraszasz (tak, Ty) i że masz nadzieję, że to się nie powtórzy

Gość Emmett Fitz-Hume
Wyluzuj, Adriano, przecież ona potraktowała to jako żart. Potraktuj to tak samo :)

no chyba Wy sobie żartujecie. Ja mam przepraszać, niby za co. Widać nie potraktowała tego jako żartu, skoro musiałem to zrobić.

Gość Emmett Fitz-Hume
O, Dżizas... ale z Ciebie maruda. Najwyżej dla kolejnej podwyżki będziesz musiał ją puknąć :classic_cool:

Gość Emmett Fitz-Hume
Austin... :classic_cool: Adriano, jesteś niedostosowany społecznie 🖐️

Gość Emmett Fitz-Hume
Jak zaczniesz robić aferę z opisanego incydentu, to zacznie żałować, że Cię zatrudnia. Chcesz tego?

raczej żadna afera nie wchodzi w grę. Ale ja do tej pory nie rozumiem, jak ona może mieć czelność wyjeżdżać z takimi tekstami...

Gość Emmett Fitz-Hume
Ja nie widzę niczego zdrożnego w tym tekście. Gdyby do mnie go skierowano odebrałbym jako żart. A gdyby szefowa mi się podobała- stanowczo domagałbym się wykonania tego "polecenia" :classic_cool:

no ja go wykonałem, ale przecież nie tak powinny wyglądać relacje szef-pracownik. Ona jest atrakcyjną kobietą lekko po 30.

Gość Emmett Fitz-Hume
No to git. O co Ty kruszysz kopie? Jakbyś musiał wylizać rowa babce po sześćdziesiątce, to zrozumiałbym Twoje oburzenie... :classic_cool:

tak, ale my nie jesteśmy na płaszczyźnie koleżeńskiej. I przyznasz chyba, że takie polecenia w pracy, to dosyć dziwne.

Gość Emmett Fitz-Hume
TO BYŁ [ K U R W A ] ŻART! Nie rozumiesz tego? Jesteś prawiczkiem czy jak? Rozumiem, że jak się ma 23 lata, to różne zjawiska mogą przerażać ale bez przesady... :o

Gość Emmett Fitz-Hume
Powiedziała: "liż mi stopy psie bo wywalę cię z roboty na zbity pysk"?

nie no, powiedziała " ale za tą podwyżkę, to powinieneś mnie po stopach całować". Ale potem kazała mi to zrobić, to nie był tylko żart

Gość Emmett Fitz-Hume
W jaki sposób "potem kazała Ci to zrobić"? W pierwszym poście napisałeś, że sam to zrobiłeś, dobrowolnie.

Gość Emmett Fitz-Hume
Jesteś pewny, że nie wskazała krocza? :classic_cool: